Günümüzün popüler mesleği nedir?

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Meslekler Rehberi kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Günümüzün popüler mesleği nedir? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 61,375 kez görüntülenmiş, 155 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Meslekler Rehberi
Konu Başlığı Günümüzün popüler mesleği nedir?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan shrewd_ua
B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Yazılım mühendisliği teknooji ilerledikçe bilgisayara daha çok ihtiyacımız olacak ve mühendislerede tabi.Ama ben sikoloji düşünüyorum. ::)

mahoni

mahoni

Kullanıcı
11 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
hotmail.com
komiserlik veya subaylık dünyada o kadar çok pislik var  onları temizlicek biş meslek dalına ihtiyac var

B

berkaymutlu

Kullanıcı
25 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
belli bir meslek ismi söylemek ziyade iş dünyası nereye gidiyor ona bakmak lazım bence. iş dünyasında artık daha bir takım oyunu gerekiyor ve daha fazla yetkinliği bir arada içeren pozisyonlar ortaya çıkıyor. yetkinlik olarak takım oyuncusu olabilmek şartken, meslek olarakta endüstri mühendisliği gibi bir kaç alandaki disiplini içerisnde toplayan meslekler ön plana çıkacaktır diye düşünüyorum.

V

voleybolcu_kübra

Kullanıcı
25 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Batman
www.smf123.net
arkadaslar bnm bu konuda bilgiye ihtiyacım var ne olacağıma karar veremedim ve meslekler konusunda az bi bilgiye sahibim yardımcı olursanız sevinirim :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
voleybolcu_kübra' Alıntı:
arkadaslar bnm bu konuda bilgiye ihtiyacım var ne olacağıma karar veremedim ve meslekler konusunda az bi bilgiye sahibim yardımcı olursanız sevinirim :)
Sitemizde bu konu ile ilgili o kadar çok bilgi var ki.

B

berkaymutlu

Kullanıcı
25 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
şu an eğitimin ve ne istediğin önemli, onları yazıver önce

V

voleybolcu_kübra

Kullanıcı
25 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Batman
www.smf123.net
lise 1 öğrencisiyim ve malesef düz lisede okuorm sayısal derslerim iyi ama korkuorm işte elimde değil geometri yapamıorm mat var biyolojim süper yha aslında derslerim iyi edebiyattan nefret ediorm ama şiir ve öykü yazabilme yeteneğimde var anlayacağınız kafam çok karışık ablalarım ve abilerm :(

D

doğu-incim

Kullanıcı
13 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
lise 1 öğrencisiyim ve malesef düz lisede okuorm sayısal derslerim iyi ama korkuorm işte elimde değil geometri yapamıorm mat var biyolojim süper yha aslında derslerim iyi edebiyattan nefret ediorm ama şiir ve öykü yazabilme yeteneğimde var anlayacağınız kafam çok karışık ablalarım ve abilerm :(
ben senin yerinde olsam derslerime göre değil de istediğime göre yönelirdim düz lise olman hiçbişi için sorun değil kesinlikle tabi avantajı düşük ama istedikten sonra her yer aynı bence.nerde mutlu olacağını düşünüyosan neyi öğrenmek sana eğlenceli geliyosa çalışmalarını ona göre ayarla geleceğini ona göre planla bak yarın öbür gün lise biter kazanırsın herhangi bi bölüm okursun üniversitede bilmezsin anlamazsın ama iş hayatına geçtikten sonra onca sene boşu boşuna uğraştığını bundan sonraki hayatını büyük bi pişmanlıkla seyredersin
ona göre ne istiyosan ona şimdiden yönel canım bi abla tavsiiyesi benden sana :):)
inşallah her şey istediğin gibi olur :)

M

muhammet ali

Kullanıcı
12 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bolu
merhabalar
bütün meslekler birbirlerinden iyilerdir her işin bir kolaylığı ve zorluğu vardır.
hele hele bu Türkiye şartlarında ise işin garanti olsun ssk olsun yeter millet bunlara bile razı
ama nerde her fabrikadan işçi çıkarmalar her işyerinde patron veya müdür vb. gibi yöneticilerin baskı altında kalıp işi bıraktırmalar insanlar artı karnını doyuracak iş bulamıyor vatandaş okumuş üniversitesini bitirmiş o bile o diplomayla o hakettiği işi bile bulamıyor çok yazık çok yazık durum arkadaşlar çok vahim.
benim işimi merak ediyorsanız ben kendi Bolu belediyesi bünyesinde Bolu itfaiyesi müdürlüğünde itfaiyeciyim görevim ise söndürücüyüm bizim işimizde çok zor biz adsız kahramanlar canımızı ortaya koymaktayız burdan bütün tulumbacılara ( itfaiyecilere) selam söylüyorum.

S

sahin_ceylan

Kullanıcı
13 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
arkadaşlar ben öğretmenim...Bence dünyanın en güzel mesleği öğretmenlik, hayata 1000 kez gelsem yine öğretmen olmak isterdim... :)

S

sahin_ceylan

Kullanıcı
13 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
doğu-incim' Alıntı:
Ben senin yaşadıklarına benzer bir durum yaşadım kübracım. ben de matematik ile türkçe öğretmenlği arasında kararsızlık yaşadım... En sonunda Türkçede karar kıldım.. ve şu an ,Türkçe öğretmeniyim, çok da seviyorum..Açıkçası pişman olmadım ama Matemetik de isterdim...

F

faruk_16

Kullanıcı
24 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Arkadaşlar,ben edebiyat okumak istiyorum.Sizce nasıl bir tercih?

Ş

şahmelik

Kullanıcı
3 Eki 2006
En iyi cevaplar
0
0
ankara
Ag' Alıntı:
özellikle şu bir kaç yıldır tıp da çok büyük bir yükseliş var. en düşük tıp -yanılmıyorsam kafkas(kars) üni- 8500. yü alıyor. yani çoğu mühendisliği arkada bırakmış durumda ve bu artış devam ediyor. tıbbın yanında dişçilik ve eczacılığın puanları da çok yükseliyor. zannediyorum sebebi para kazandıran meslekler olmaları. mühendislik isteyenlerin önü açılıyor  ;)

Ş

şahmelik

Kullanıcı
3 Eki 2006
En iyi cevaplar
0
0
ankara
Günümüzün ve geleceğin mesleği DOĞALGAZ'la ilgili mesleklerdir. Hem ülkemizde kullanım yaygınlaşıyor, hem de yeni araştırmalar sonucu ülkemizde de üretim sahaları ortaya çıkıyor. Ayrıca Avrupa Rusya'ya bağımlı olmaktan kurtulmak için alternetif kanal olarak ülkemize yönelmiş durumda. Hal böyle olunca hem doğalgaz mühendisliği hem de doğalgaz teknisyenliği aranan meslekler arasında yer alacaktır.

S

spiritualsigns

endüstriyel tasarım, insan kaynakları ve bilişim sektörü bence çok rövaşta...