D
DonJuan
demircilik , soğuk demir
Sitemizde bu konu ile ilgili o kadar çok bilgi var ki.voleybolcu_kübra' Alıntı:arkadaslar bnm bu konuda bilgiye ihtiyacım var ne olacağıma karar veremedim ve meslekler konusunda az bi bilgiye sahibim yardımcı olursanız sevinirim
şu an eğitimin ve ne istediğin önemli, onları yazıver öncevoleybolcu_kübra' Alıntı:arkadaslar bnm bu konuda bilgiye ihtiyacım var ne olacağıma karar veremedim ve meslekler konusunda az bi bilgiye sahibim yardımcı olursanız sevinirim
ben senin yerinde olsam derslerime göre değil de istediğime göre yönelirdim düz lise olman hiçbişi için sorun değil kesinlikle tabi avantajı düşük ama istedikten sonra her yer aynı bence.nerde mutlu olacağını düşünüyosan neyi öğrenmek sana eğlenceli geliyosa çalışmalarını ona göre ayarla geleceğini ona göre planla bak yarın öbür gün lise biter kazanırsın herhangi bi bölüm okursun üniversitede bilmezsin anlamazsın ama iş hayatına geçtikten sonra onca sene boşu boşuna uğraştığını bundan sonraki hayatını büyük bi pişmanlıkla seyredersinvoleybolcu_kübra' Alıntı:lise 1 öğrencisiyim ve malesef düz lisede okuorm sayısal derslerim iyi ama korkuorm işte elimde değil geometri yapamıorm mat var biyolojim süper yha aslında derslerim iyi edebiyattan nefret ediorm ama şiir ve öykü yazabilme yeteneğimde var anlayacağınız kafam çok karışık ablalarım ve abilerm
doğu-incim' Alıntı:Ben senin yaşadıklarına benzer bir durum yaşadım kübracım. ben de matematik ile türkçe öğretmenlği arasında kararsızlık yaşadım... En sonunda Türkçede karar kıldım.. ve şu an ,Türkçe öğretmeniyim, çok da seviyorum..Açıkçası pişman olmadım ama Matemetik de isterdim...voleybolcu_kübra' Alıntı:lise 1 öğrencisiyim ve malesef düz lisede okuorm sayısal derslerim iyi ama korkuorm işte elimde değil geometri yapamıorm mat var biyolojim süper yha aslında derslerim iyi edebiyattan nefret ediorm ama şiir ve öykü yazabilme yeteneğimde var anlayacağınız kafam çok karışık ablalarım ve abilerm
Ag' Alıntı:özellikle şu bir kaç yıldır tıp da çok büyük bir yükseliş var. en düşük tıp -yanılmıyorsam kafkas(kars) üni- 8500. yü alıyor. yani çoğu mühendisliği arkada bırakmış durumda ve bu artış devam ediyor. tıbbın yanında dişçilik ve eczacılığın puanları da çok yükseliyor. zannediyorum sebebi para kazandıran meslekler olmaları. mühendislik isteyenlerin önü açılıyor