Günümüzün popüler mesleği nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
Web
www.kendinigelistir.com
Günümüzün popüler mesleği nedir?

Hep birlikte bu soruya cevap arayalım. Belki bu yönde fikirlerini değiştireceğimiz birçok kişi olacaktır.
Nedenleri ile birlikte (eğer açıklayabiliyorsanız) fikirlerinizi belirtirseniz, daha güzel olur.

sadece bir tane yazmak zor geliyor. çünkü en önde giden bir meslek türü gelmiyor hep bu daha iyi diyorum. Bu meslek bundan daha iyi diyorum  :-[

bence türkiye de sayısı az olan meslekler daha gözde..
örneğin benim hayatımda tanıdığım 3 adet paletçi var ve çok güzel bir meslek..
fazla yaygın ve bilindik olmadıkları için hem çok talep var,hemde para var :D

poüler meslek sevdiğin ve daha doğrusu yapmaktan hoslandiğiniz meslektir  tabii herkes buna katılmayabilir 

eğitim ve sağlık alanındaki meslekler...çünkü eğitim ve sağlık hiç ölmeyecek sektörler.. :)

joyfula katılıyorum bencede psikoloji küreselleşen dünyada insanlar çalışmaktan geleceğe görmekten kendine vakit ayıramıyorum
metroda otobüslerde insanların omuzları düşük bacakları toplu şekilde sanki eski mısırdaki pramit yapan işçiler kadar yorgunlar

odtü,boğaziçi de ilk öğretim matematik tutuyordu o yüzden yazmadım.pişmanım:)

Günümüzün meslekleri bilişim ve sağlık sektöründe. Geleceğin meslekleri ise sanıyorum yine bular olur. Bunların arasına farklı alanlarda hizmet sektörü de girebilir.

öğretmenliği bitirmiş ama hala ataması yapılmamış onlarca mezun var arkadaşlar. (ben de çok istemiştim öğretmen olabilmeyi. :'(  )
Tamam çok güzel bir meslek ama....
Bence şu anda sağlık ve ekonomi dalları çok gündemde.

Geri