GÖZLERİM DOLDU OKUYUNCA...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
harariye' Alıntı:
müthiş bir hikaye.. öğretmen olarak okumak başka güzelmiş.. daha önce de okumuştum ama gözlerimin önüne öğrencilerim gelmemişti o zaman..
ne denir ki..
beni harekete geçirmeye yetecek düzeyde etkili bir öykü...

aa öğretmen misiniz siz??Ne öğretmeni peki :)

M' Alıntı:
harariye' Alıntı:
müthiş bir hikaye.. öğretmen olarak okumak başka güzelmiş.. daha önce de okumuştum ama gözlerimin önüne öğrencilerim gelmemişti o zaman..
ne denir ki..
beni harekete geçirmeye yetecek düzeyde etkili bir öykü...
:)

aa öğretmen misiniz siz??Ne öğretmeni peki :)

sınıf öğretmeniyim.. 1. sınıf

harariye' Alıntı:
bu yazıyı okuduktan önce de güzeldi ama şimdi bir kere daha güzel bence de :)
:-\ düzeltme yapma istiyorum..

bu yazıyı okumadan önce de güzeldi öğretmenlik mesleği.. okuduktan sonra bir kez daha şükrettim öğretmen olduğuma :)

düşünün .., örneğin bu akşam son dersimizde öğrencilerimden biri diyorki : öğretmenim haftasonu ne yapacaksınız?
dinleneceğim, gezeceğim diye cevap veriyorum..
ondan aldığım cevap , işimin kutsallığını yansıtıyor:
" ne yani, koca haftasonu bizi hiç düşünmeyecek , özlemeycek misiniz.. "
çocuklar hayatı öyle bir sevdiriyorlar ki insana bazen sesim kısılsa da susturmaya çalışmaktan, gülümseyebiliyorum gün sonunda sadece bir bakışlarıyla dahi....

etkileyici ve muhteşem bi hayat öyküsü gerçekten paylaşım için teşekküler

ben de çok etkilendim,doğrusu çok etkileyici bir hikaye,ben de ilkokul öğretmenimi çok iyi hatırlıyorum neden mi?sınıfta beni hiç farketmediği için....

inanılmaz etkilendim... Ben başarılı bir öğrenciydim... Okul hayatımı, çocuğu olmayan ve eşiyle sorunları olan bir öğretmenin olumsuz yaklaşımları yüzünden benden beklenenin altında bir başarıyla tamamladım.. Tüm eğitim hayatımı etkiledi yaşadığım olay.. Yinede ucundanda olsa başarıyı yakalayabilmem kendimi olumlu telkinlerimle alakalı...

Bu hikaye beni inanılmaz şekilde etkiledi ve çok gerilere götürdü...

Paylaşım için teşekkürler..

çok güzel bi hikaye etkileyiciydi...bu hikayeyi okuyunca delimi hatırladım onun sayesinde bende şimdi bu kadar bilgiliyim hayat tecrübem var en azından iyki onun gibi birini bulmuşum iyki...ve inş herkezin hayatta dahada ilerlemeleri için tutunabilcekleri güç alabilcekleri biri karşılarına çıkar...:) :opucuk

Geri