Bu siteye uzun zamandır ara vermiştim nedeni okuduğum kişisel gelişim amaçlı herhangi bir yazının , bana faydasının dokunmamasıydı .Yazılar ne kadar anlamlı olursa olsun ne kadar güzel mesajlar verirse versin bende bir işe yaramıyordu. Nedeni; sanırım onları sadece okumuş olmam.Reddedercesine okumuş olmam. Şunu anladım ; insan değişmek isterse gerisi geliyor. Hepimiz kendi seçimlerimizi yapıyoruz.Mutlu olmak ve değişmek istemekte bir seçimden ibaret.Seçen hep biziz.Değnek bizim elimizde.Belki de kabul etmek istemiyoruz. Bilmiyorum , yine geçici bir kabullenme mi benimkisi , zaman gösterecek. Kısaca sitedeki tüm arkadaşların paylaşımları için teşekkür ederim.Paylaşımlarınız belki tutarlı bir şekilde yola devam ettirmiyor. Ama bu yolda yürümeye istekliysen hedefe yaklaşmana çok yardımcı oluyor.
müthiş bir hikaye.. öğretmen olarak okumak başka güzelmiş.. daha önce de okumuştum ama gözlerimin önüne öğrencilerim gelmemişti o zaman.. ne denir ki.. beni harekete geçirmeye yetecek düzeyde etkili bir öykü...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.