paylaşılan düşüncelere aynen katılıyorum.Bu yazıyı okurken aklımdan bir flim şeridi geçti isterim ki bu yazı bizim okullarımızda eğitim için çaba gösteren güzel insanlarda paylaşsın yada derslere başlamadan bu tür hikayelerin çocuklarla paylaşılması.Eğitim sanırım birazda gönül gözünden geçiyor diyorum..
bunu daha öncede okumuştum ama her okuduğumda sanki ilk kez okuyormuş gibi duygulanırım sağol codex paylaştığın için.... birine inanmanın ne kadar önemli olduğunu birkez daha gösteren bir yazı
Bu yazı gerçekten hem gözleri yaşartacak türden, hem de insanı birileri için bir şeyler yapmaya sevkedebilecek bir yazı. Beni en çok bu iki yönden etkiledi. teşekkürler codex....
Bu yazı gerçekten hem gözleri yaşartacak türden, hem de insanı birileri için bir şeyler yapmaya sevkedebilecek bir yazı. Beni en çok bu iki yönden etkiledi. teşekkürler codex....
bu yazıya yorum yazmadan geçemem. yalnız ben ağlamadım sadece vücudum titredi çünkü böyle birbirine güvenen insan kalmadı şu fani dünyada.benim için şu dünyada wallaşu an için 2.3 arkadaşım var samimi dediğim onlarda para için yarı yolda inşallah blrakmaz evet duygulandım
insan egolarından kurtulduğunda karşısındaki kişilerinde yaşama hakkının olduğunu onlarında hayatın zorlukları ile mücadele ettiğini unutmamak lazım beraber çalıştığınız iş arkadaşınızın moralini bozduğunuzda o evine gittiğinde ailesi ile nasıl bir ruh hali ile iletişim kurar bir düşünün birisine egonuzu tatmin etmek için kötülük yaparken düşünün
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.