S
selda
Gözde bende bu hikayeye uygun olrak bu şiiri gönderiyorum
ama bunun sonunda intihar yok :
ama bunun sonunda intihar yok :
Ahmet bide kör olursa tamam olacakPitoxil' Alıntı:Bence hikaye şöyle olsun..
Merve sevdiği adamdan çocuğunu doğurur. Ahmet, Nermin'le bir trafik kazası geçirir. Nermin hayatını kaybeder ve Ahmet ağır yaralıdır komadan çıktığında hafızasını kaybeder. Merve ikisininde öldüğü haberini alır. Yıllar sonra Ahmet'le karşılaşır gözyaşlarına boğulan Merve şok olmuştur. Ahmet kimliğini tanımamakta sokakta yaşamaktadır. Merve bütün bu olanların ne demek olduğunu anlamaya çalışır? Ahmet'in yaşayıp yaşamadığını araştırır aşkının peşine düşer. Ahmet çocuğuyla bir parkta arkadaş olur. Çocuğun yıllar önce babasının annesine aldığı kolyeyi boynundan çıkarmamaktadır. Ahmet gördüğü kolye üzerine gece düşler kabuslar görür. Merve gözünün önüne gelir sürekli.. mucizevi bir şekilde eskiyi parça parça hatırlamaya başlar. Merve, Ahmet'i bulur aralarında yılların özlemi acısı ve hasreti onları tekrar kavuşturur.
Klasik bir türk filmi oldu bu yaw
;D ;D ;D ;Dbıldırcın' Alıntı:Ahmet bide kör olursa tamam olacakPitoxil' Alıntı:Bence hikaye şöyle olsun..
Merve sevdiği adamdan çocuğunu doğurur. Ahmet, Nermin'le bir trafik kazası geçirir. Nermin hayatını kaybeder ve Ahmet ağır yaralıdır komadan çıktığında hafızasını kaybeder. Merve ikisininde öldüğü haberini alır. Yıllar sonra Ahmet'le karşılaşır gözyaşlarına boğulan Merve şok olmuştur. Ahmet kimliğini tanımamakta sokakta yaşamaktadır. Merve bütün bu olanların ne demek olduğunu anlamaya çalışır? Ahmet'in yaşayıp yaşamadığını araştırır aşkının peşine düşer. Ahmet çocuğuyla bir parkta arkadaş olur. Çocuğun yıllar önce babasının annesine aldığı kolyeyi boynundan çıkarmamaktadır. Ahmet gördüğü kolye üzerine gece düşler kabuslar görür. Merve gözünün önüne gelir sürekli.. mucizevi bir şekilde eskiyi parça parça hatırlamaya başlar. Merve, Ahmet'i bulur aralarında yılların özlemi acısı ve hasreti onları tekrar kavuşturur.
Bundan çok var ama...selda' Alıntı:;D ;D ;D ;Dbıldırcın' Alıntı:Ahmet bide kör olursa tamam olacakPitoxil' Alıntı:Bence hikaye şöyle olsun..
Selda, eline sağlık.selda' Alıntı:SENİ GÖRMEK İSTİYORUM ARTIK
yok öyle beleş burada marketing çalışması yapıyoruz der şimdi gözdedideM' Alıntı:Hımm. Okumak isterim gerçekten. Bize de gönderecek misin?
Selda, eline sağlık.selda' Alıntı:SENİ GÖRMEK İSTİYORUM ARTIK
Sorun değil.selda' Alıntı:senarist sana, sakın intihar eden genç adam rolünü vermesin ;D ;D
Peki, ölümcül hastalık da mı olmayacak?.gözde.' Alıntı:ölüm yok arkadaşlar vazgeçin ölmekten
;Dcooldeath' Alıntı:yok öyle beleş burada marketing çalışması yapıyoruz der şimdi gözdedideM' Alıntı:Hımm. Okumak isterim gerçekten. Bize de gönderecek misin?
Net bir karar verin ama, ona göre kaleme alalım biz de....gözde.' Alıntı:ölü yok ama var vazgeçtim biri ölecek ama kim
Hiç ummadığımız birisi ölsün..gözde.' Alıntı:ölü yok ama var vazgeçtim biri ölecek ama kim
Ağır bir darbe idi bu Sayın Admin'im.Zynep' Alıntı:Benden sana bir tavsiye; Bülent arkadaşımızın bu sayfaya yazdıklarını okuma! Kendi yolunda ilerle
he he he heBülent' Alıntı:Ağır bir darbe idi bu Sayın Admin'im.Zynep' Alıntı:Benden sana bir tavsiye; Bülent arkadaşımızın bu sayfaya yazdıklarını okuma! Kendi yolunda ilerle
İnsan düşmanına söylemez. :'(
Bu arada; resminiz tanıdık geldi. TV'de görmüş olabilir miyim?
Bülent' Alıntı:Ağır bir darbe idi bu Sayın Admin'im.Zynep' Alıntı:Benden sana bir tavsiye; Bülent arkadaşımızın bu sayfaya yazdıklarını okuma! Kendi yolunda ilerle
Est yani Bülent, ay valla sen yanlış anladın canım kardeşim, ben aslında şunu şettirdim, yani sende çok farklı bir potansiyel sezdim de... kem küm, hani yani diyorum ki, o muhteşem fikirlerinle sen kendi romanını filan yazsan... daha mı iyi olur falan filan... işte öyle bir şey yaniBülent' Alıntı:Ağır bir darbe idi bu Sayın Admin'im.Zynep' Alıntı:Benden sana bir tavsiye; Bülent arkadaşımızın bu sayfaya yazdıklarını okuma! Kendi yolunda ilerle