B
Bülent
Yanlışları yazıyorsunuz ki başkaları yapmasın diye, doğru mu?.gözde.' Alıntı:ben zaten kitapta savunmuyorum aksine şiddetle karşı çıkıyorum emin olun
Yanlışları yazıyorsunuz ki başkaları yapmasın diye, doğru mu?.gözde.' Alıntı:ben zaten kitapta savunmuyorum aksine şiddetle karşı çıkıyorum emin olun
hepinize teşekkür ederim vallahi sağolunBülent' Alıntı:Yanlışları yazıyorsunuz ki başkaları yapmasın diye, doğru mu?.gözde.' Alıntı:ben zaten kitapta savunmuyorum aksine şiddetle karşı çıkıyorum emin olun
Rica ederiz..gözde.' Alıntı:hepinize teşekkür ederim vallahi sağolunBülent' Alıntı:Yanlışları yazıyorsunuz ki başkaları yapmasın diye, doğru mu?.gözde.' Alıntı:ben zaten kitapta savunmuyorum aksine şiddetle karşı çıkıyorum emin olun
Bebek kalsın bence...selda' Alıntı:bu arada ben bebeği unutmuşum
Gözde ,sen bunu çok çıkmaza sokmuşsun?
Bebeğide eğer ilk aylarda fark ettilerse lütfen o bebeğide aldır
2. ayında aldırsam mı diyorum bende :-\ merve ve ahmetin sonu yok nede olsaselda' Alıntı:bu arada ben bebeği unutmuşum
Yaa kıyamam ben ona aldırmasın ya zaten anladığım kadarıyla merve aldırmak istiyor ama yazık yaaselda' Alıntı:bu arada ben bebeği unutmuşum
Bülent ölüyorum gülmekten ;D ;D ;DBülent' Alıntı:Bebek kalsın bence...selda' Alıntı:bu arada ben bebeği unutmuşum
Merve yaptığı gibi baksın o çocuğa.
Sinir etmesin adamı.
ama sevmiyorum mutlu sonları sanki yavan olacak mutlu biterse mutlu bittiğinde insanlar yaptıklarından ders çıkaramazlar hatalar meşruu olmuş olmazmı o zaman ???selda' Alıntı:Gözde nasılız ama 8)
gördünmü kitabı bitirdik ;D
MUTLU SON
selda' Alıntı:Bülent ölüyorum gülmekten ;D ;D ;DBülent' Alıntı:Bebek kalsın bence...selda' Alıntı:bu arada ben bebeği unutmuşum
Sinir etmesin adamı.
Mutlu derken,yasak aşk kazanmıcak evlilik kazanacak.gözde.' Alıntı:ama sevmiyorum mutlu sonları sanki yavan olacak mutlu biterse mutlu bittiğinde insanlar yaptıklarından ders çıkaramazlar hatalar meşruu olmuş olmazmı o zaman ???selda' Alıntı:Gözde nasılız ama 8)
MUTLU SON
Dayan biraz, ambulans yolda. ;Dselda' Alıntı:Bülent ölüyorum gülmekten ;D ;D ;DBülent' Alıntı:Bebek kalsın bence...selda' Alıntı:bu arada ben bebeği unutmuşum
Sinir etmesin adamı.
Sağolun.bıdrıcın' Alıntı:Bülent beyi Mizah bölümünün başına geçirmek lazım
Gerçekten yaptığı yorumlar Cem Yılmaza taş çıkarır
Bence adam karısıyla barışsın merve gitsin başkasıyla evlensin aradan yıllar geçsin sonra bunlar birbirlerini bulsunlar aradan geçen zamana rağmen aşkları tekrar canlansın.gözde.' Alıntı:ama sevmiyorum mutlu sonları sanki yavan olacak mutlu biterse mutlu bittiğinde insanlar yaptıklarından ders çıkaramazlar hatalar meşruu olmuş olmazmı o zaman ???selda' Alıntı:Gözde nasılız ama 8)
MUTLU SON
valla bayağı istiyorlar ilk parti ne kadar basılsın hangi kalite kağıt kullanılsın reklamda lazım tanıdımda lazım yani benim gibi yarı öğrenci yarı çalışan birini aşıyorkabeka' Alıntı:güzel olmuş eline ayağına sağlık :
yayın evlerine bastırman için ne istiyorlar senden ne kadar yani?
Herşey tam yoluna girmişken, niye tekrar karşılaşsınlar?bıldırcın' Alıntı:Bence adam karısıyla barışsın merve gitsin başkasıyla evlensin aradan yıllar geçsin sonra bunlar birbirlerini bulsunlar aradan geçen zamana rağmen aşkları tekrar canlansın
Hem mutlu hem mutsuz son olsun
Bülent biraz sadistlik' seziyorum doğrumudur?Bülent' Alıntı:Herşey tam yoluna girmişken, niye tekrar karşılaşsınlar?bıldırcın' Alıntı:Bence adam karısıyla barışsın merve gitsin başkasıyla evlensin aradan yıllar geçsin sonra bunlar birbirlerini bulsunlar aradan geçen zamana rağmen aşkları tekrar canlansın
Bence Merve bu acıya dayanamayıp kendini intihar etsin.
Yada beraber intihar etsinler ilginç olur kitap çok satar vallaBülent' Alıntı:Herşey tam yoluna girmişken, niye tekrar karşılaşsınlar?bıldırcın' Alıntı:Bence adam karısıyla barışsın merve gitsin başkasıyla evlensin aradan yıllar geçsin sonra bunlar birbirlerini bulsunlar aradan geçen zamana rağmen aşkları tekrar canlansın
Bence Merve bu acıya dayanamayıp kendini intihar etsin.