G
Gozde
Kullanıcı
ahmetin karısı nermin olsa gerekbıldırcın' Alıntı:Neriman kim ??? ???
ahmetin karısı nermin olsa gerekbıldırcın' Alıntı:Neriman kim ??? ???
evet ortada yasak aşk var hatta adamdan hamile kalan birde gençecik kızselda' Alıntı:bidakka gözde burda yasak aşk var değilmi?yanlış anlamadıysam ???
birde hamile kalmış üstelik
önce bunların cevabını bir net alabilirmiyim?
yorumu ondan sonra yapıcam
Seldacım yukarıda yazıyor.selda' Alıntı:bidakka gözde burda yasak aşk var değilmi?yanlış anlamadıysam ???
kafam karıştı tekrarmı okucamdideM' Alıntı:Seldacım yukarıda yazıyor.selda' Alıntı:bidakka gözde burda yasak aşk var değilmi?yanlış anlamadıysam ???
çok kolay kafan karışmasın canım benim yasak aşk bir bebek o kadar ;Dselda' Alıntı:kafam karıştı tekrarmı okucamdideM' Alıntı:Seldacım yukarıda yazıyor.selda' Alıntı:bidakka gözde burda yasak aşk var değilmi?yanlış anlamadıysam ???
işte asıl amacımda oydu merak uyandırmak ki diğer bölümde olay netleşiyor burda fikirlerinizi öğrenmek amacıyla kestim konuyu aslındacooldeath' Alıntı:Merve gözlerini Ahmet'e dikti.
kızgın bir sesle: 'işte bu yüzden olmaz' dedi...
bunu okurken bende düşünmüştüm eşini aldatan zihniyetin kendiyle sorunları vardır ve herkesi aldatır elindekiyle yetinmez!bide küçük yorum hikaye tasfir yeteneğin çok güzel ama tam kafada bazı şeyler modelleneceği zaman kesmişsin bir dost olarak özeleştiri tasfire biraz daha özen göstersen iyi olurdu
Evet, dostları kısaca Neriman diyor..gözde.' Alıntı:ahmetin karısı nermin olsa gerekbıldırcın' Alıntı:Neriman kim ??? ???
lakabı baş kıranBülent' Alıntı:Evet, dostları kısaca Neriman diyor..gözde.' Alıntı:ahmetin karısı nermin olsa gerekbıldırcın' Alıntı:Neriman kim ??? ???
Tam Ahmet'e göre..gözde.' Alıntı:lakabı baş kıranBülent' Alıntı:Evet, dostları kısaca Neriman diyor..gözde.' Alıntı:ahmetin karısı nermin olsa gerekbıldırcın' Alıntı:Neriman kim ??? ???
İkinizde çok hoşsunuz.gözde.' Alıntı:lakabı baş kıranBülent' Alıntı:Evet, dostları kısaca Neriman diyor..gözde.' Alıntı:ahmetin karısı nermin olsa gerekbıldırcın' Alıntı:Neriman kim ??? ???
Sizin hoşluğunuz efendim.bıldırcın' Alıntı:İkinizde çok hoşsunuz.gözde.' Alıntı:lakabı baş kıranBülent' Alıntı:Evet, dostları kısaca Neriman diyor..gözde.' Alıntı:ahmetin karısı nermin olsa gerekbıldırcın' Alıntı:Neriman kim ??? ???
Aman efendim ne demek tabiki sizlerin hoşluğu bizlerede yansıyorBülent' Alıntı:Sizin hoşluğunuz efendim.bıldırcın' Alıntı:İkinizde çok hoşsunuz.gözde.' Alıntı:lakabı baş kıranBülent' Alıntı:Evet, dostları kısaca Neriman diyor..gözde.' Alıntı:ahmetin karısı nermin olsa gerekbıldırcın' Alıntı:Neriman kim ??? ???
ben zaten kitapta savunmuyorum aksine şiddetle karşı çıkıyorum emin olunselda' Alıntı:sevgili Gözde ben evliyken yasak aşka karşıyım.
kitap bile olsa böyle şeylerden hoşlanmıyorum.
_Erkeğin işte bu yüzden olmaz demesi,sanki o evlilikte sevgi olmadığını gösteriyor.
eğer birbirlerini sevmiyorlarsa ,önce lütfen!!!!! evlilerin boşanmalarını sağla,ondan sonra sevgilisiyle mutlu sona götürebilirsin.
senin anlatış tarzın karı koca sanki birbirlerini sevmiyormuş gibi gösteriliyor,şayet birbirlerini seviyorlarsa,lütfen??????
aşk için ben boşanmalarına karşıyım.
ha ne olur,gelip geçici bir aşk'tır her aşkın sonu olduğu gibi bununda mutlaka sonu olacaktır,geçici bir hevesten dolayı lütfen evliliklerini yıkma!!
bu benim nacizane görüşüm
gene düşünüp ,düşünüp yazabilirim,emeğine sağlık
Yo, istirham ederim.bıldırcın' Alıntı:Aman efendim ne demek tabiki sizlerin hoşluğu bizlerede yansıyorBülent' Alıntı:Sizin hoşluğunuz efendim.bıldırcın' Alıntı:İkinizde çok hoşsunuz.gözde.' Alıntı:lakabı baş kıranBülent' Alıntı:Evet, dostları kısaca Neriman diyor..gözde.' Alıntı:ahmetin karısı nermin olsa gerekbıldırcın' Alıntı:Neriman kim ??? ???
Tamam işte. Biz ne dedik?.gözde.' Alıntı:bir yanlış anlaşılma var ama şöyle ki baş kıran nerminin lakabı ahmetin değil