G
Gozde
Kullanıcı
II.BÖLÜM
hava buz gibiydi...
Aynada kendine uzun uzun baktı.Gözlerinden süzülüp çenesinde birleşen yaşlarını seyretti.Kendinden ilkkez böyle derinden utandı.
İlkkez vicdanının yakıcı ürpertisini bedeninde hissetti.Elleriyle karnındaki bebeği yokladı.Hissetmedi...
Daha o kadar kalbine inememişti.
Şimdi gerçekten yalnızdı...
En sevdiği pantolonunu giydi.Kırmızı kazağının üstüne beyaz boncuklu kolyesini taktı.
çok güzeldi...
Bu haliyle bile güzelliğini izlemeye doyamadı.Siyah kabanını siyah çantasıyla tamamladı.Hiç boyanmadı.Üzgünken hiç boyanmazdı.Sema o üzgünken : 'Boyanmamış en güzel yüz seninki' derdi.O gün en üzgün günüydü ve boyanmamış yüzü muhteşemdi...
Yağmur yağıyordu...
Yarım saattir yollardaydı.Tek başına bütün sokakları arşınladı.Islanmış saçlalarını topladı.Çantasıyla başını korumaya çalışırken kapıyı çaldı.
Açan olmadı... Bekledi... Binanın sağına soluna baktı. Tekrar eli zile gidiyordu ki Ahmet kapıyı açtı...
Ahmet Merve'yi tanıdığı günden beri ilkkez bu kadar panik içinde ve çaresiz görüyordu.İki eliyle yüzünü avuçladı,ağlayan gözlerinden öptü.
ilkkez mervenin içinde kendi insani yanını gördü.Karısıyla beş yıllık evliliğinde bir kez bile böyle yakınlaşmadı.O yüzden sevgiye açtı. Yaptığı yanlışları kendine hak görüyordu.çünkü seviyordu ve aşk içinde karşı konulmaz bir yol aldı...
'Bu bebeği istiyorum' dedi
utangaç kızgın bir sesten 'Ne hakla!...' diye yanıtını aldı.
Eğer bu bebek olursa Merve'yle sonsuza dek kopmayacak bir bağ kurulacaktı aralarında. Bu şansı kaçıramazdı.Hep gidecek zaten dediği sevdiğine sonsuza dek kavuşmak varken onu bırakamazdı...
'Ben hep seninleyim' dedi 'biliyosun'...
Konusma uzadıkça uzadı ama bir türlü sonuca ulaşamadılar.Hararetli konusmaları bir telefon sesiyle kesildi. Arayan Ahmet'in karısı Nermin'di.
'Nerdesin neden geç açtın!' dedi
ve aynı sertlikle: 'İşim var, ben seni ararım' cevabını aldı...
Merve gözlerini Ahmet'e dikti.
kızgın bir sesle: 'işte bu yüzden olmaz' dedi...
Şimdi ne olacak ?
Bu benim geçenlerde bahsettiğim, bütün amatörlüğümle karalamaya çalıştığım kitabımdan kısacık bir bölüm. Gerçi ben 15. bölüme kadar ilerledim ama sizden şimdi gerisini, siz olsaydınız nasıl tamamlardınız öğrenmek istiyorum. Eleştiriye açmak için yazdım. Fikirleriniz benim için çok önemli
şimdiden teşekkür ederim