hehe haklısın ama bu da insandan insana değişiyorderin meseleler tartışılırken hariç![]()
hehe haklısın ama bu da insandan insana değişiyorderin meseleler tartışılırken hariç![]()
dideM' Alıntı:hehe haklısın ama bu da insandan insana değişiyorderin meseleler tartışılırken hariç![]()
Herkesin derin meselesi farklı tabii
)
Gülşah' Alıntı:En sonunda bende izledim "Issız Adam" filmini
Beğendim özelliklede sonunu. Çünkü genelde sonalr hep düşlediğimiz gibi bitiyordu, Çağan Irmak filmlerinde böyle bir son olmaması güzel.
Beğendim, arşivime ekledim bile![]()
;D ;Dkatılıyorum![]()
ama bir yerde ortak payda bulmak lazım, yoksa hep birlikte boğulabiliriz derinlerde![]()
Gülşah' Alıntı:Issız Adam'da böyle oldu ve hissettim.
Sonu başarılıydı![]()
berkaymutlu' Alıntı:Gülşah' Alıntı:Issız Adam'da böyle oldu ve hissettim.
Sonu başarılıydı![]()
sen filmin sonunu hissedebiliyorsan iyi
ben ümitle kavusmaları bekledim diyebilirim.
napsak çağan ırmak'ın bir sonraki filmini mi konuşsak, yada tartışsak![]()
berkaymutlu' Alıntı:özür zeynep, onu düşünmeden daldık konuya
nasıl affediricez kendimizi
Özlem' Alıntı:Holiday, The - (Tatil)
Öyle çok süper film diyemiyceğim ama romantik komedi tarzı sevenlere tavsiye edilir izlemesi keyifli bir filimdi![]()
izlemedim Su perisi buna benzer bi film mi?Su Perisi' Alıntı:Özlem' Alıntı:Holiday, The - (Tatil)
Öyle çok süper film diyemiyceğim ama romantik komedi tarzı sevenlere tavsiye edilir izlemesi keyifli bir filimdi![]()
Holiday' bundan bir yıl kadar önce izledim..Kesinlikle romantik film severler için izlenmeli.."Göl evi" ni izledin mi Özlem?

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.