EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde Codex tarafından oluşturulan EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 130,053 kez görüntülenmiş, 479 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Özlemcim,"Göl evi" kesinlikle izlemelisin.Bu kadar söyleyebilirim :)

Eminim izledikden sonra etkisinde kalacagından eminim..
Yorumunu izledikden sonra bekliyor olacagım :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
  Meet The Spartans (Tiye alınan)

Scary Movie serisini ve 300 spartalıyı izledikden sonra bunu izlemek iyi gelmedi...Ama izledim :)
Perslerin ve spartalıların karizmaları gitmiş...
Özelikle savaşa giderken yaptıkları dans ile güldürdü :)

Zaman kaybı halen izelmekde ısrarlı iseniz ben bir eşy demiyorum...Film notum 10/4 oda Electra nın güzelligi içindi..

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Peri tozu

Etrafına neşe ve hayat şaçan Deniz'in en sevdigi arkadaşı ile arasındaki duygusal bağ,diger yandan kendi kararlarını vermekden her zaman kaçınmış Cem'in,kaderin birleştirip ikili ilişkileri sorgulayan güzel bir gençlik filmi izledim :)
Çok etkilemedi ama kızımı ve arkadaşını çok etkilemiş olcakki,ikiside yanımda izlerken bir çok sahnesinde hayatın gerçekleri ile karşılaştıkları anda gözleri dolu,bakışları donuk izlediklerini gözlemledim..Onlara ne kadar destek olup,ikili ilişkilerde  yaşanan sorunlar için dikkat etmek gerektigini konusunda ip ucları versemde, bunların beni duydukları yoktu ::)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
En son ilzedigim film Othello

Shakespeare'nin unutulmaz eserinin sinemaya uyarlanışı..
Çok güzel ve canlı bir senaryasu vardı..İzlerken bir yerde tiyatroda hissi veren,bir yerde sinema solununa götüren güçlü kareler ve etkileyici sözler ile keyifle izletti...
Film 2 saat ama ben daha uzun izledim,bazı bölümlerdeki sözlerin anlamlarını kafama yazabilmek  için iki kere izledim :)

Konusu hırs ve  ve intikam için insanın nasıl yoldan çıktıgını ve yoldan çıkarırken en sonda kendide o yola girdigini mutlu olacagını sandıgı anda çarkın ters dönüp kendisinide içine aldıgını gösteren güçlü karelerdi..
Ve bir önemli nokta ikili ilişkide kıskançlıgın içini kemiren bir kurt gibi yiyerek bitirmesi karşısındaki kişinin sevgisinden şüphe erderken tüketmesi-tükettirmesi ni ele almış..

Film notum10/10 kesinlikde izlenmeli,mümkünse tiyatroda :)

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Su Perisi' Alıntı:

İzlenecekler listeme aldım Peri tavsiyen için teşekkürler :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Özlem' Alıntı:
Su Perisi' Alıntı:

İzlenecekler listeme aldım Peri tavsiyen için teşekkürler :)
Yine ben :)
Burdaki filmlerinde hepsini tavsiye ediyorum desem ne dersin  ::)

http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,13963.0.html

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
En son izlediğim film;Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi

Gencecik bir ruh + ihtiyar bir beden = Yeniden tanımlanan bir hayat...

Can Yücel'in "hayatı tersten yaşamak" yazısını okumuş olsa gere Eric Roth...
F. Scott Fiztgerald’ın kısa öyküsünden uyarlanan film ilk sahnesinden itibaren insanda derinden izler bırakacagı her kelimesi anlam yüklü replikleri iz bırakarak  başlıyor film..

"Olaylar karşısında son derece kızabilirsin,küfredebilirsin,kadere lanet okuyabilirsin ama yolun sonuna geldiğinde her şeyi bırakmak zorundasın"...

Kör bir saat ustasısının tren istasyonu için yapmış oldugu saatin ters yönde işledigini herkesin kör oldugundan da etkisi altında kalarak saati yanlış yöne dogru gittigini söylemesi ve ustanın Zaman geri giderse belki askere sağ salim gönderdiği oğlunu ve diger ölenleri geri getirebilecegini söyleyerek öyle yaptıgını açıklaması ile koltugu bağlayacak ve 2,5 saat yerine kitleyerek film başlıyor..

Brad Pitt ve Cate Blanchett'in harika oyunculugu ve yapılan makyajla her yaşı çok güzel yansıtabilmeleri,"bebegi doğuran mı yoksa büyüten mi annedir" sözünü elbet büyütenin verdigi sevgi ile ifade edişi,o çirkin kimsenin dokunmaya korktugu bebegi

anne olmadıgı halde bir anne şevkati ile bakıp büyütmesi  anne olarak beni derinden etkiledi...

Kesinlikle ödülü hakeden-hakedecek olan bir film...
Can Yücel'in "hayatı tersten yaşamak" adlı yazısını okudugumda bu kadar etkilenmemiştim....
Hayatı tersten gelmeli diye soracak olursak,kesinlikle degil  en güzeli normal yoldan gelmeli .. :)

10/11

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
En son aynaları izledim.
Fena bir gerilim filmi değildi, az konu fantastik olsada sürükleyici bir filmdi.
Ve sanırım seri düşünüolar. Fil saçma bitti çünkü :d

O değilde ben aynalara nasıl bakıcam artık, bir süre aynalardan uzak dursam iyi olucak.
İyi seyirler dilerim.

S

serhatt

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
En son O.çocuklarını izledim...
Demet Akbağ,Özgül Namal baş rollerde.
Filmde ailesi olmayan çocukları kendi evinde barındıran bir kadın,birden çok yaşları değişik çocuklar vardır.Birde bir anne ve kızı var.Anne vapurla kaçak olarak İngilereye gidiyor.Sonradan İngiltere de konservatuvarda okuyan bir Türk kızı var.Bu kız Türkiyedeki küçük kızı almak için geliyor.Biraz sorun yaşıyor ama kadını(bakıcı) ikna ediyor.Havaalanına geldiklerinde diğer çocuklarla plan yapılıyor ve İngiltereye uçakla ulaşıyorlar.Sonunda Türk Kızı konservatuvarda ses sınavı olurken bitiyor.
Tam anlatamadım ama sizinle paylaşmak istedim

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
serhatt' Alıntı:
En son O.çocuklarını izledim...
Demet Akbağ,Özgül Namal baş rollerde.
Filmde ailesi olmayan çocukları kendi evinde barındıran bir kadın,birden çok yaşları değişik çocuklar vardır.Birde bir anne ve kızı var.Anne vapurla kaçak olarak İngilereye gidiyor.Sonradan İngiltere de konservatuvarda okuyan bir Türk kızı var.Bu kız Türkiyedeki küçük kızı almak için geliyor.Biraz sorun yaşıyor ama kadını(bakıcı) ikna ediyor.Havaalanına geldiklerinde diğer çocuklarla plan yapılıyor ve İngiltereye uçakla ulaşıyorlar.Sonunda Türk Kızı konservatuvarda ses sınavı olurken bitiyor.
Tam anlatamadım ama sizinle paylaşmak istedim
İzlediğimde etkisinden bir süre kurtulamadım çünkü gerçekten de güzel çekim bir filmdi, hem konusu hem kadrosu.
bazı bülümlerde güldüm bazı bölümlerde ağladım.
:)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Thunder' Alıntı:
İlginç bir film ben korkarım şekerim..
Benjaminden mi korktun  :D Oysa ısırılmalık kadar şeker bir bebekligi olmasada yaşlı dıgup genç ölümü ile son saniyelerinde çok etkili sahneleri var...
merak etme hem bebegi çok göstermiyorlar büyüyene kadar :)
Sadece korku filminden bir el sizi sıkı sıkı tutar izlenimi veriyor büyüyene kadar  ;D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sıradışı
Sandra Bullock'un gösterdiği oyunculuk ile Dejavu yaşatan kareleri,yapbozun parçalarını birleştirdigine mutlu olacagını sandıgın an en büyük parçanın son parça oldugunu ve kaçınılmaz sonla biterken sil başdan başlayan yeniden yeni olaylarla başlayan gerilim dolu bir film...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
The Unborn - Doğmamış,

Korku-gerilim diye girdim ama sadece gerildim,bazı yerlerindede gülümsedim diyebilirim...
Reklamın yapıldıgı kadar etkili degilmiş...
Konu hayalet öyküsü olunca götürüyordu da,aynalar felan,ses ani efekler exorcism de işin içine girince ve hristiyanların şeytan çıkarma törenleri yahudilerin tarafına geçince basitlenmiş  hayal kırıklıgı yaşadığım bir filmdi..
Film notum 10/6

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kusursuz Yabancı (Halle Berry - Bruce Willis)

Başrolde Halle Berry, Bruce Willis olurda ve ismide iddalı olursa izlenmez mi:)
Aynen bende böyle düşündüm,her ne kadar Bruce hayranı olup çok az görüyor olsakda filmde,tek kelimeyle kusursuz bir yapımdı diyebilirim...
Sanal ilişkiler,gerilim aşk,ve kusursuz işlenmiş cinayetle birleşince izlettiriyor garanti verebilirim size :)
Film notum 10/9  :)

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Mamma Mia

Mamma Mia!”, İsveçli müzik grubu ABBA’nın şarkılarını temel alan aynı adlı Broadway müzikalinin sinema film uyarlamasıdır. Filmin ismi de, grubun 1975 yılında müzik listelerinin zirvesine çıkan “Mamma Mia” adlı şarkısından alındı.

Phyllida Lloyd’un yönettiği ve Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth ile Billy Nighy’nin başrolleri paylaştığı “Mamma Mia”, babasının kimliğini keşfetmeyi ümit eden genç bir kız olan Sophie Sheridan’ın öyküsünü anlatıyor.

Sophie Sheridan evlenme aşamasına gelmiş genç bir kızdır.Nikâhtan bir gün öncesinde annesi Donna’nın 20 yıl önce ziyaret ettiği Yunan adalarında yaşadığı geçmişinden üç erkek birden getirir.

Müzikle anlatılan filimleri pek sevememişimdir, müzikler güzeldi gerçektende ama filim biraz beni sıktı notum 10 üzerinden 5

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
1408

Mike Enslin buranın ve şimdinin dışında hiçbir gerçeklik olmadığını ispatlamaya çalışan bir adam. Başka bir hayat yok.... Tanrı yok... İkinci şanslar yok... Yoksa var mı?
Korku ustası Stephen King’in tüyler ürpertici kısa filminden uyarlanmıştır.
Ünlü korku romanı yazarı Mike Enslin (John Cusack) sadece kendi gözleriyle gördüğü şeylere inanır. Uyduruk perili evler ve mezarlıklarda geçen doğan üstü olayları kötüleyen bir dizi çok satan kitap yazdıktan sonra Enslin’in hayaletlerden uzak ve yalnız geceleri, yeni projesi için gittiği kötülüğüyle ün salmış Dolphin Otel’in 1408 numaralı odasında kalmaya başladığında değişmeye başlar.
Otel müdürünün (Samuel L. Jackson) uyarılarına karşı koyan yazar, perili olduğu söylenen bu odada yıllardan beri kalan ilk kişidir. Yeni bir liste başı kitabın eli kulağındadır, ama birçok diğer Stephen King kahramanı gibi, öncelikle yaşayabilmek için şeytanlarıyla  yüzleşmelidir.

Filim çok güzeldi gerilim sevenler için tavsiye edilir. Filmin her aşamasında bir yerlerden bişeyler çıkacak diye tetikde bekledim durdum ama öyle çok korkutan sahneleri olmasada o gerilimle beklemek halini seviyorum sanırımda en çok. Her ne kadar filmde çok fazla sahnesi olmasada bir filmi almak için Samuel L. Jackson adının geçmesi benim için yeterli.
Filme notum 10 üzerinden 9 :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
1408 filmiin geçen sene izledim...
Samuel L. jackson için izlenir ama konusunda o akdar gerilmedim... ::)
Özlemcim,belki film yelpazem büyük oldugundan gerilim tarzı filmler içinde çok etkilemedi beni...
Verdigin nota degecek çok güzel filmler izledim,şu an aklıma gelen "ben efsaneyim" adlı film..
İzlemedi isen kesinlikle tavsiye ederim :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
En son izledigim film "Kutup macerası" adlı harika bir filmdi..

"İnsanların en sadık dostları köpeklerdir" diye bir sözü  çok güzel anlatan,Sibirya kurtlarının o güzelliğiyle birlikde sahiplerine olan bağlılıkları ve husky lerin  birbirlerine olan bağlılıklarını hemen hemen  her karesinde gösteren mutlaka izlenmesini tavsiye edecegim bir filmdi..
Bu kadar etkilenmem Paul walker degildi elbet  ::) Dostluk,inanç ve filmde geçen bir sözün hayatımızda ne kadarda doğru oldugunu gösterirken düşündüren o söz "İnsan,deger verdiği şeyler için riske girmeli" sözüyle  gerçegi gün gibi yüzümüze vururken aklıma 1 sene önce sahip oldugum sibirya kurdu geldi aklıma :( Köpekler sahiplerinin yüzünü okuyabiliyorlarmış bu çok doğru..Köğegim beni gördügünde eğer mutsuz yada sinirli isem aşırı tepki vermez hareketlerinde dikkatli davranırdı, yok eğer keyfim yerinde ise,üzerine direk atlar,siyah pantolan felan dinlemezdi  :)
Onunla geçirdigim o  esşiz anlar köpegimizi bir gecede çalana kadar sürdü:( O kadar aramamıza ragmen birde cins oldugundan ortadan yok ettiler:(

Bu filmde insanlar ve hayvanlar arasındaki yakın bagın ne kadar kuvvetli oldugunu göreceksiniz...
Film notum 10/10  :-[

Y

yigitarslan

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ben en son recep ivedik 2 yi izledim:)

bilmiyorum herkesin görüşüne gerçekten saygılıyım ama bence müthiş komik bir film
ilkine göre çok daha güzel

filmin konusu kısaca
recep ivedik nine sinin recep ivediğe adam ol baskılarını anlatıyor
3 şey yapmasını istiyor

1.iş bul
2.evlen
3.saygınlık kazan

bence bol bol gülmek isteyenler kesinlikle gitmeliler:)