EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde Codex tarafından oluşturulan EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 130,050 kez görüntülenmiş, 479 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
B

berkaymutlu

Kullanıcı
25 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gülşah' Alıntı:
En sonunda bende izledim "Issız Adam" filmini  :)
Beğendim özelliklede sonunu. Çünkü genelde sonalr hep düşlediğimiz gibi bitiyordu, Çağan Irmak filmlerinde böyle bir son olmaması güzel.
Beğendim, arşivime ekledim bile :)
sonunun iyi bitmemesi bu filmlerde bi fark yaratıyor değil mi? çünkü bizim hep alışageldiğimiz sonunun iyi bitmesidir. çağan ırmakta böyle olmuyor.
aslında bitmemesi adil olan. çünkü babam ve oğlumdaki baba, ıssız adamdaki erkek iyi sonu haketmiyorlar.çünkü bu sonuçları onlar yarattılar. ancak olumsuz bitince diğerleri de acı çekiyor, onlara da üzülsek mi napsak :)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Berkay, katılıyorum sana.
Babam ve Oğlum açıkcası mutlu son ile bitseydi bu kadar etkili olmazdı.
Çünkü hayat bu şeilde değil.
Issız Adam'da böyle oldu ve hissettim.
Sonu başarılıydı :)

B

berkaymutlu

Kullanıcı
25 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gülşah' Alıntı:
sen filmin sonunu hissedebiliyorsan iyi:)
ben ümitle kavusmaları bekledim diyebilirim.

napsak çağan ırmak'ın bir sonraki filmini mi konuşsak, yada tartışsak:)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
berkaymutlu' Alıntı:
Gülşah' Alıntı:
sen filmin sonunu hissedebiliyorsan iyi:)
ben ümitle kavusmaları bekledim diyebilirim.

napsak çağan ırmak'ın bir sonraki filmini mi konuşsak, yada tartışsak:)
Eh sağolun, sonunuda yazdınız ya. :)
Daha izlemeyenler olabileceğini hiç mi düşünmediniz?

B

berkaymutlu

Kullanıcı
25 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Eh sağolun, sonunuda yazdınız ya. :)
Daha izlemeyenler olabileceğini hiç mi düşünmediniz?
[/quote]

özür zeynep, onu düşünmeden daldık konuya:)
nasıl affediricez kendimizi

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
berkaymutlu' Alıntı:
özür zeynep, onu düşünmeden daldık konuya:)
nasıl affediricez kendimizi
:) Zaten bir tek izlemediğim kaldı, kendi adıma.
İzleyenler yeterince anlattılar, daha ötesi senaryoya konu olan kişiyi yani "ıssız adam"ı tanıyorum ki.  ;)
Ve bu adam gerçek.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Wal-e..(Animasyon)

Bir robat hem şirin hemde komik olabilir mi? diyorsanız,işte bu harika animasyonu evde çoçuklarınızla izleyin,eğer çoçuklarınız yoksa,bulun bir yerlerden:)

Animasyon filmleri o kadar etkili ve vermek istenen mesaj etkileyici hemde eylendiriciki..
Gelecegin dünyasında neler oldugu,insanların dnyayı nasıl yokettiklerini ve tekrar eski haline döndürmek için mücadelerini,wall-e ile Eva ismindek robotun muazzam aşkı ile kimi yerde güldüren,kimi yerde hüzünlendiren kareleri ile izlemenizi tavsiye ederim....
Bu animasyonu sinemaya giderek izlemedigim için kendimide kınadım..İlk yarım saat te nerde ise hiç konusma yok,her şey robotumuzun mimimkleri ile anlatılmış...Bir robotun bu kadarmı güzel mimikleri olur ya  ::)

Film notum 10/10  8)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Wal-e nin resmini eklemiştim,nereye gitmiş...
Dur yeniden ekleyeyim..

Çok şirin di yaa.. ::)

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Holiday, The - (Tatil)

Iris başka bir kadınla evlenmek üzere olan bir erkeğe karşılıksız aşk beslemektedir. Dünyanın başka bir köşesinde yaşayan Amanda, birlikte yaşadığı erkeğin ihanetiyle yüzyüze kalır. Birbirlerinden 6000 mil uzakta yaşayan iki kadın kendilerini aynı ruh halinde bulmuştur. İnternette karşılıklı ev değişimi yapılan bir web sitesinde tanışırlar ve tatil için evlerini geçici olarak değiş tokuş etmeye karar verirler.

Bu anlaşmaya göre İngiltere'de yaşayan Iris, Amanda’nın bol güneşli Kaliforniya'daki evine taşınacak, buna karşılık Amanda da Iris’in İngiltere’deki karlarla kaplı kır evinde tatili geçirecektir. Yeni evlerine taşındıktan kısa süre sonra ikisi de beklediği en son şeyi, yeni bir aşkı bulur. Amanda, Iris'in yakışıklı erkek kardeşi Graham'ın cazibesine kapılmıştır. Kaliforniya’ya taşınan Iris ise, efsanevi senaryo yazarı Arthur'ün verdiği esin sayesinde kalbini genç film müziği bestecisi Miles'a kaptırır.

Öyle çok süper film diyemiyceğim ama romantik komedi tarzı sevenlere tavsiye edilir izlemesi keyifli bir filimdi :)

S

semazen08

Kullanıcı
24 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Dünyanın Durduğu Gün  - The Day the Earth Stood Still  

Tür : Dram / Bilim Kurgu / Uzay / Felaket
Gösterim Tarihi : 12 Aralık 2008
Yönetmen : Scott Derrickson
Senaryo : David Scarpa
Müzik : Tyler Bates
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular : Keanu Reeves (Klaatu) , Jennifer Connelly (Helen) , Jaden Smith (Jacob) , Kathy Bates , John Cleese (Dr. Barnhardt)

Bugüne kadar seyrettiğim en güzel filmdi diye başlıyabilirim sanırım..

Dünyanın artık kesinlikle tehdit altında olduğuna inanan ve kendilerince bu gidişatın tamamen durdurulması gerektiğine karar veren bir yabancı küre gezegenimize iner.
Ve tabiiki Keanu Reeves o küreden yabancı bir yaratık olarak aramıza karışır ve insanlar tarafından saldırıya uğrayınca yaralı olarak Nasa'nın labaratuarlarına götürülür önce ameliyat edilip daha sonra incelenir..
O yaratık ne hikmetse kesinlikle ani bir değişim geçirip insan haline dönüşür.
Bu arada şunuda belirtmeliyim ki tabii komik gelen sahnelerde bulmadım diil ama şu bir gerçek filmin verdiği mesaj ;dünyayı gerçekten hor kullandığımız,hiç bitmeyecekmiş gibi yok etmeye çalışmamız ve bir an o küreden inen yabancı yaratığa karşı açılan ilk ateşte ne kadar vahşi bir yapıya sahip olduğumuz.
Filmin geri kalan kısmını anlatmıcam ama seyretmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Olağanüstü görsellikler yoktu belki ama,işlenen konu itibariyle,ne yazıkki sonun yaklaştığına dair bir ipucunu bize hatırlatmasıydı etkili olan.
Herkese seyredeceği tüm filmler için iyi seyirler dilerim.
::)

[eklenti yönetici tarafından silindi]

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Özlem' Alıntı:
Holiday, The - (Tatil)

Öyle çok süper film diyemiyceğim ama romantik komedi tarzı sevenlere tavsiye edilir izlemesi keyifli bir filimdi :)
Holiday' bundan bir yıl kadar önce izledim..Kesinlikle romantik film severler için izlenmeli.."Göl evi" ni izledin mi Özlem?

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Dünyanın durduğu gün'ü bende izledim semazen08...

Her ne kadar bilim kurgu içinde uzaylılar olunca etkilenebilecegim bir film olarak girip bekledigimin altında bir film sergilenince hayal kırıklıgına uğramadım desem yalan olur...
Filmin ismi ve fragmanı Keanu Reeves!in iyi oyunculugu yanında Jennifer Connelly silik kalması, Will Smith’in oğlu Jaden'in oyunculu ile birleşince idare eder dediğim bazı sahnelerinde heyecanlanıp,bazı sahnelerinde yapmayın ama kendimi pcde oynanan oyunların içinde hissetmeme sebeb olurken diger yandan verdigi mesaj ama çözüm yolu ile ilgili tek bir yanıt olmazken,soruları sorup yanıtları bize bırakan bekledigimin altında bir filmdi...

Filmde, her filminde oldugu gibi Keanu Reeves takım elbiseli ve her filmindeki gibi etkili ses tonu ve tavırlarıyla filmi izlettirdi..:)

Film notum 10/6

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

VALİ..

Recep Yazıoğlu’nun yaşamından yola çıkarak çekilen,bir tarafta namusuyla görevini yapmaya çalışan şerefli insanlar diğer tarafta ülkesini satanlar ve vatan hainleri,Yabancı sermayenin Türkiyemizi nasıl ele geçirdiğini gözler önüne süren,dış yatırımcıların karış,karış ele geçirmek için yapmış oldukları pis işler ve pis ellerin arasında temiz kalmaya çalışan,vatanını seven  bir valinin mücadelesini anlatırken bir çok yerinde yavan kalan bir filmdi....
Filmde bir söz herşeyi gözler önüne sermeye yetti,gerisi zaten belliydi ,"Siz Türklerin en çok neyini seviyorum biliyormusunuz.” (unutkan olmalarını)"
Evet biz Türkler çabuk unutuyoruz,faili meçhul cinayetlerden tut,derin devlet içinde kirli ellerle birlik olup unutuyoruz-unutturuluyıruz....
Film dediğim gibi çok yavan kalmış sahneleri,cinayet araştırmalarındaki yetersiz ilgi ve bilgiyi( ben bile bundan daha iyisini ve bundan daha güvenilir şekilde o numuneleri Ankaraya ulaştırırdım) Filmi izlerken yorum yaptım,yaptıgım tüm yorumların tek tek gerçekleştiğini görmekse ayrıca üzücüydü.".Görünen köy klavuz istemez" hesabı....Sonuç bilinen Türkiye gerçeği,faili meçhul cinayetler ve çabuk üstü örtülüp tozlu raflarda yerini alan dosyalardan ibaretti...
Ayşe KULİN'in "Köprü" adlı eserinin devamı niteliğinde sinema salonuna taşınan eksikleri ile bize yansıtılan ama izlenilmesi gerektiğini düşündüğüm bir film..

Film notum 10/6

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Su Perisi' Alıntı:
Özlem' Alıntı:
Holiday, The - (Tatil)

Holiday' bundan bir yıl kadar önce izledim..Kesinlikle romantik film severler için izlenmeli.."Göl evi" ni izledin mi Özlem?
izlemedim Su perisi buna benzer bi film mi?

Bu arada en son güz sancısını izledim dönem filmi olarak kostümler çok başarılıydı Beren Saat çok güzel oynamış filimdeki oyunculuğunu beğendim. Dönem filmi sevenler için iyi bir film ama iş çıkışı gidince vede biraz yorgun olunca benim için fazla iyi giden bir film olmadı biran önce bitsede eve gitsem dediğim zamanlar oldu.
Benmi çok şey bekliyorum acaba bilmiyorum ama sinemadan çıkıncada izlediğim karakterlerin etkisinde kalmıyorsam o film benim için çokda iyi bir filim değilmiş gibi geliyor yinede siz bana bakmayın Güz sancısı çok olmasada güzel bir filmdi :)

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Bir kaç gün öncede izlediğim ıssız adam da benim için tam olarak bir hayal kırıklığı oldu. Bu kadar tavsiye üzerine gidince insan çok daha fazla beklentiyle gidiyor sanırım. çok fazla iyi yorum okumadan gitsem dahamı fazla beğenirdim bilmiyorum ama onunda müzikleri harikaydı, hepsini çok güzel seçmişler :) Birde Ada rolünü oynayan kız gerçekten çok başarılıydı sevimliliği ve sahiciliğiyle göz dolduruyordu.

D

derman86

Kullanıcı
2 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
ISSIZ ADAM

SANIRIM ANLATMAMA GEREK YOK HERKES İZLEME FIRSATI BULMUŞTUR. BİRAZ DEĞİŞİK BİR FLİM

K

kewser01

Kullanıcı
21 Kas 2006
En iyi cevaplar
0
0
Tokat
şaşkın filminiz izlediniz mi ben çok beğendim...bi de son ders... bunları ewde izledm ama ssüperdii yaaa