D
dideM
Kullanıcı
hehe haklısın ama bu da insandan insana değişiyor Herkesin derin meselesi farklı tabii)derin meseleler tartışılırken hariç
hehe haklısın ama bu da insandan insana değişiyor Herkesin derin meselesi farklı tabii)derin meseleler tartışılırken hariç
katılıyorumdideM' Alıntı:hehe haklısın ama bu da insandan insana değişiyor Herkesin derin meselesi farklı tabii)derin meseleler tartışılırken hariç
sonunun iyi bitmemesi bu filmlerde bi fark yaratıyor değil mi? çünkü bizim hep alışageldiğimiz sonunun iyi bitmesidir. çağan ırmakta böyle olmuyor.Gülşah' Alıntı:En sonunda bende izledim "Issız Adam" filmini
Beğendim özelliklede sonunu. Çünkü genelde sonalr hep düşlediğimiz gibi bitiyordu, Çağan Irmak filmlerinde böyle bir son olmaması güzel.
Beğendim, arşivime ekledim bile
;D ;Dkatılıyorum
ama bir yerde ortak payda bulmak lazım, yoksa hep birlikte boğulabiliriz derinlerde
sen filmin sonunu hissedebiliyorsan iyiGülşah' Alıntı:Issız Adam'da böyle oldu ve hissettim.
Sonu başarılıydı
Eh sağolun, sonunuda yazdınız ya.berkaymutlu' Alıntı:sen filmin sonunu hissedebiliyorsan iyiGülşah' Alıntı:Issız Adam'da böyle oldu ve hissettim.
Sonu başarılıydı
ben ümitle kavusmaları bekledim diyebilirim.
napsak çağan ırmak'ın bir sonraki filmini mi konuşsak, yada tartışsak
Zaten bir tek izlemediğim kaldı, kendi adıma.berkaymutlu' Alıntı:özür zeynep, onu düşünmeden daldık konuya
nasıl affediricez kendimizi
Holiday' bundan bir yıl kadar önce izledim..Kesinlikle romantik film severler için izlenmeli.."Göl evi" ni izledin mi Özlem?Özlem' Alıntı:Holiday, The - (Tatil)
Öyle çok süper film diyemiyceğim ama romantik komedi tarzı sevenlere tavsiye edilir izlemesi keyifli bir filimdi
izlemedim Su perisi buna benzer bi film mi?Su Perisi' Alıntı:Holiday' bundan bir yıl kadar önce izledim..Kesinlikle romantik film severler için izlenmeli.."Göl evi" ni izledin mi Özlem?Özlem' Alıntı:Holiday, The - (Tatil)
Öyle çok süper film diyemiyceğim ama romantik komedi tarzı sevenlere tavsiye edilir izlemesi keyifli bir filimdi