EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde Codex tarafından oluşturulan EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 130,050 kez görüntülenmiş, 479 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
N

nil.dilek

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
ÖLDÜREN SİS
Kasabaya sanki başka bir dünyadan gelmiş izlenimi veren tuhaf bir sis tabakasının çökmesi üzerine korku ve panik içinde süpermarkete sığınan kasaba halkı arasında David Drayton ve küçük oğlu Billy de vardır.

Koyu ve kalın sis tabakasının içinde esrarengiz bazı yaratıkların pusuya yatmışçasına gizlendiğini ilk fark eden David olmuştur. Bu dünyaya ait olmayan öldürücü, korkutucu yaratıklardır bunlar… Kurtuluş ise marketteki herkesin hep birlikte hareket etmesine bağlıdır. Ancak insan doğası hesaba katılınca hep birlikte hareket edebilmeleri mümkün müdür?

Markete sığınan kasaba halkının korkuya kapılarak paniklemesi üzerine mantık devre dışı kalırken David kendisini en çok neyin korkuttuğunu merak etmeye başlamıştır: Sisin içinde pusuya yatmış canavarlar mı, yoksa marketin içindeki, daha düne kadar arkadaşı, komşusu bildiği insanların sergilediği tutarsız davranışlar

ızledigim en iyi filmlerden birisiydi hatta filmin sonunda dakikalarca ekrana bakıp konuşamadım çünkü hiçbir filmde böyle bir son ile karşılaşmamıştım . kesinlikle arşivinizde bulunması gereken bir film kaçırmayın

N

nil.dilek

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
CENNET GİBİ

San Fransisco'da bir apartman dairesi kiralayan David oraya taşınmıştır. Oda arkadaşı istemeyen David'in karşısına Elizabeth isimli kız çıkar ve ortalık karışır. Oturduğu yerin kendi evi olduğunu iddia eden Elizabeth sonra birden ortadan kaybolur...

izlediğim en güzel romantik komedi fantastik türünde akıcı bir film marc levy  "keşke gerçek olsa" adlı romanından alınmış tavsiye ederim tabi fantastik türü sevenlere...
Not: Özellikle korku filminden sonra iyi gidiyor  :)

B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
En son vali filmini izledim, gerçekten izlenmesi gereken bir film; Türk milleti için gerçekten canla başla çalışanlara nasıl engel olunduğu anlatılıyor

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Üç maymun..

Oyunculuğu, yönetmenliği, görüntü, ses prodüksiyonu ve filmin ismini filmle bütünleştirebilen bir öyküyü senaryoya aktarışı ile benden 9 puan aldı..
Ayrıca filmde ismini veren üç maymun'un diyalogdan çok yüz mimikleri ile anlatılmak istenen duygunun yansıtılması çok iyiydi...
Benden film notu 10/9..Sırada Cannes den gelecek notta..Nuri Bilge Ceylan, çekmiş olduğu filmlerle ödülü sonuna kadar hakettigine inanıyorum...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ben Sana Söylemiştim /Romantik komedi sevenler kaçırmasın:)

Başrolda Anneliğe çok yakışan Diane Keaton'ın 3 kızını melek gibi kanatlarının altında kötülüklerden uzak tutmaya çalışması ile bazen komik,bazen ters olayların iç içe oldugu,en önemlisi Annelerin çoçukları için yapamayacagı şeyi gösteren güzel bir filmi..
Film notum 10/ 9
Tavsiye ettim bile :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Hancock /Aksiyon komedi(miş) ???

"Ben efsaneyim" filminden sonra böylesi vasat bir filme imza atan Will smith'in bu filmi için hayal kırıklıgına uğradım diyebilirim...
Kapak arkası tanıtım yazısını aksiyon dolu komedi filmi diye yazıyor,ama bir iki yerden başka bir yerde gülemedim...
Kahramanlar vardır, süper kahramanlar vardır...Bu filmde yeni bir kahraman degilde,büyük güçle gelen sorumlulugun getirdigi agırlıgı ele alınmış ve gerçek hayatta bazı olumsuz sonuçlarını gösteren komedi degilde,düşündürücü bir filmdi diyebilirim...
Kızım ders arası çagrırdım izlesinde biraz gülsün diye...Gülecegine süper kahramanımızın yaşamaış oldugu duygusal sorun yüzünden üzülerek çok etkilendi...Sonunu  da izlemedende kalktı...
Ayrıca 2003 oscar ödül sahibi Charlize Theron'unda baş rolde yerini aldıgı ve silik bir sulet ile karşımıza çıktıgınıda belirtmek isterim..
Zaman kaybı bir film,izlenmesi şart degil..Tabi zevkler ve renkler de tartışılmayacagı için,kendi kişisel görüşümü belirttim...
Film notum 10/4

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Issız adam...

Bir aya yakındır merakla ve büyük bir istekle gelmeden gözüm yolda beklediğim filme sonunda gittim..
Kelimelerle ifade etmekde zorlandığım,her izleyen kişinin içinde kendine ait bir kare bulduğu, ve tanıdık oyuncu bulunmadığı halde özellikle Ada rolünü oynayan Melis Birkan’ın o kadar saf ve temiz bir güzelliği ile  göz doldururken,diğer oyuncularında göstermiş oldukları performansdan çok çok iyiydi..
Hayatın tüm acı yönleriyle gösterirken,terkeden adam ve terkedilen kadının yaşadıkları içlerinde bir ömür boyuda hep yaşatacakları pişmanlık ve ve final sahnesiyle son karşılaşma daha acıklıydı ve o sarılış muhteşemdi... :-[ :-[
O kucaklaşmadan sonra hemen filmin bitirişide beni bitirdi.. :'(
Düşünmüyor mu Çağan IRMAK sulu gözler olacagını onlara 2 dk ağlama süresi vererek filmi bitirmeyi :( Gözümde bir damla çıkmayan yaş,suratım asık şekilde sinemadan buruk bir iç çekişle çıktım...
Bizi hep ağlatmak zorunda mısın? Ne kadar tebrik etsem az kalacağı bu arada fonda 70 li yılların pop şarkılarıyla, eskiden değerlerimiz olduğunu bu kadar dokunaklı bir ses ve sözlerle birlikde bir kez daha Tebrikler Çağan IRMAK! :-[ :-[ :-[

Film  notum 10/11  :-[

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Rec: Ölüm Çığlığı  - [Rec]

Amerikanın yeni modası el kamerasıyla korku-gerilim film çekmesi..
İlk 15 dk bu kadar şaçma olur diye düşündügüm,ikinci bölümünde biraz adrenelini yükselten karelerle finali kurtardı diyebilirim...
Bir vürüs nelere kadir :) Sonu kötü bitsede,fena degildi...

film notum 10/5

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Feveran Estomp' Alıntı:
Yemekteyiz programı gibi.  ;D
YALAN MI SÖYLEYİM..Memnun kalmadım,efek yoktu,elde bir kamera sürekli hareketli,arada bir kamaranın ışıgını kapatarak ortamı heyecanlandırmaya çalışıyorlar,bir vürüs yüzünden küçüçük bir çoçugun bile köpek gibi bir gce sahip olup,100 kiloluk adama saldırıp ısırması,adamı kurtaramaları da şaçmaydı....
Kendim çekmiş olsam daha etkili olurdu...Kimseyi kendime rahip olarakda görmüyorum ayrıca.. :p ::)

F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Gecenin sonunu 5 puanla tamamlıyor yani.  ;D

H

hilal93

Kullanıcı
19 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
ben 22 ocakta sınıf arkadaşalarımla "doğmamış" filmine gittim +15 :D güzeldi , gerilim filmi. Birkaç arkadaşım gece uyuyamadıklarını ve bir arkadaşımda aynayı kırdığını söyledi filmi izlerseniz neden kırdığını anlayacaksınız=)

H

hilal93

Kullanıcı
19 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Özür diliyorum filme vardiğim puanımı yazmayı unutmuşum.Puanım 9

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
hilal93' Alıntı:
ben 22 ocakta sınıf arkadaşalarımla "doğmamış" filmine gittim +15 :D güzeldi , gerilim filmi. Birkaç arkadaşım gece uyuyamadıklarını ve bir arkadaşımda aynayı kırdığını söyledi filmi izlerseniz neden kırdığını anlayacaksınız=)
Doğmamış filmi bekledigim ve gerçek anlamda etkilenecegimi düşündüğüm,benden de iyi bir puan alacagını tahmin ettigim bir film.... :)
Bizim burda  27.02 tarihinde vizyona girecek..
Şöyle beklentimin üzerinde mi olacak,yoksa hayal kırıklıgına mı ugratacak merak ediyorum..

deryaa.

deryaa.

Kullanıcı
25 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
"ALACAKARANLIK"
http://img.sinemalar.com/images/afis_buyuk/a/Alacakaranlik-7.jpg

Yapım : 2008, ABD

Tür : Aksiyon / Dram / Fantastik / Gerilim / Gizem / Korku / Romantik

Yönetmen : Catherine Hardwicke
kısaca özeti:
On yedi yaşındaki Isabella Swan babası Charlie ile birlikte yaşamak üzere küçük bir kasaba olan Forks, Washington’a taşınır. Burada yüz sekiz yaşında bir vampir olup, on yedi yaşında görünen gizemli sınıf arkadaşı Edward Cullen ile tanışır. Edward’ın ilk başlarda romantizmden uzak durmaya çalışmasına rağmen sonrasında birbirlerine aşık olurlar. Üç göçebe vampir James, Victoria ve Laurent geldiğinde Bella’nın hayatı tehlikeye girer ve Edward’ın ailesi Alice, Carlisle, Esme, Jasper, Emmett ve Rosalie onun hayatını çok geç olmadan kurtarmak için uğraşırlar.

Dün gittiğim bir film. bence harikaydı değişik yönlerden aşkı göstermiş arada espriler katılmış.
farklı bi dünya farklı görüş :)
kesinlikle gitmelisiniz ;)
10 üzerinden 8 bence ;)

B

berkaymutlu

Kullanıcı
25 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Issız adam..

Modern hayatın yalnızlaştırdığı, kalabalıklar içinde kaybolan insanlara güzel bir örnek teşkil eden film. Konu seçimini beğendim.

Beyoğlunda yürüdüğümüz sokakları karelerde görmek (bu şehri de sevdiğim için) bana anlamlı ve nostaljik geldi ayrıca.

Tipik çağan ırmak filmi, ancak babam ve oğlumdaki vuruculuk yok. sinemaya gidilecek kadar iyi bulmadım, ama DVD'den izleyebilirsiniz.

6 puan olsun

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
En sonunda bende izledim "Issız Adam" filmini  :)
Beğendim özelliklede sonunu. Çünkü genelde sonalr hep düşlediğimiz gibi bitiyordu, Çağan Irmak filmlerinde böyle bir son olmaması güzel.
Beğendim, arşivime ekledim bile :)

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
berkaymutlu' Alıntı:
Issız adam..

Modern hayatın yalnızlaştırdığı, kalabalıklar içinde kaybolan insanlara güzel bir örnek teşkil eden film. Konu seçimini beğendim.

Beyoğlunda yürüdüğümüz sokakları karelerde görmek (bu şehri de sevdiğim için) bana anlamlı ve nostaljik geldi ayrıca.

Tipik çağan ırmak filmi, ancak babam ve oğlumdaki vuruculuk yok. sinemaya gidilecek kadar iyi bulmadım, ama DVD'den izleyebilirsiniz.

6 puan olsun
Ne kadar kısa, net ve güzel yorumlamışsın.
Çok güzeldi yorumun gerçekten. :)

B

berkaymutlu

Kullanıcı
25 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
dideM' Alıntı:
berkaymutlu' Alıntı:
Issız adam..

6 puan olsun
Ne kadar kısa, net ve güzel yorumlamışsın.
Çok güzeldi yorumun gerçekten. :)

teşekkür, her zaman:) bence mümkün olduğunca kısa ve net yazmalıyız, derin meseleler tartışılırken hariç:)