EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde Codex tarafından oluşturulan EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 130,046 kez görüntülenmiş, 479 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
ihtiyarlara yer yok filmini  biraz önce izledim..

Film 8 dalda oscara aday olsada itiraf edeyim ben  oscar almış filmleri pek sevemedigimi de keşfettim...(istisnalar kaideyi bozmaz)
Filmde oyunculuk ön planda degildi,başlıkla ne alaka onuda çözemedim ama filmde kötü adam karakteri olan Javier Bardem vardıki,filmi baştan sona izletti...Sonunu birleştiremedi isemde izlenmeye deger bir film...( Bir daha oscarlı film izlemeyecegim)  :-\

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Taşıyıcı 3

İlk ikisini izlememiştim, sadece atraksiyon adına bir şeyler kaçırmışım sanırım.
Çok etkilemedi beni, vurdu kırdı sahneleri dışında.
İzlenmese olur yani.
Adam yakışıklıydı ama...  ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Cinayet gecesi

Başrolde zeki oyuncumuz Anthony hopkins ve zekasının ürünü bir cinayet..
Ustaca kurgulanmış,ama en zeki insanın bile aklına gelmeyen bir sogukkanlılıkla işlenne cinayet ve sonrasındaki olayları anlatan sürükleyici bir film..

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
XMan:Son direniş..

Fantastik filmleri sevenler için iyi bir film...
Büyük Güç, Büyük Beladır...
Gücünü kontrol edemiyorsan bela sana bulaşır...

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Yolcular filmini izledim bugün. :)
Konusu; yolcu uçağının düşmesi ve sonrasında yolcuların yaşadığı travmayı atlatabilmeleri için kendilerine ( yolculara)
psikolojik destek verilmekte. Fakat asıl sorun aynı havayollarında 2. kez uçak düşmesi ve yolcuların kaybolması. Meğersem sorun uçağın motorunun patlaması ve suçu ölen pilot üzerine atıyorlar..... doktorun hastası ile yaşadığı ilişkiden yola çıkarak olay düğümü çözülmekte.. film güzeldi fakat sonunu anlaşılmaz şekilde bağlaşmışlar ve sonu için sadece " nasıl yani bu nasıl sondu" diyerek çıktık filmden.
:)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Krallık'ı izledim en son bir  tekrar yapayım dedim.
Yine harika idi,suudi arabistanda  gerçekleşen bir terör eyleminin ardından.Olayı araştırmak için oraya gönderilen fbı ajanlarının yaşadıkları anlatılıyor.
Çok gerçekçi anlatılmış vesselam.Özellikle yarısından sonrası aksiyon severler için kaçırılmaz,tam bir sokak savaşı.
Tavsiye ederimm izleyin bence.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Pek çok film izledim yılbaşı tatilinde. Ve çok keyifle izledim.
"Bayrampaşa ben çok kalmayacağım" adlı Türk filmini izleyen var mı aranızda bilemem ama çok güzel bir filmdi.

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
kendime yuuuh diyerek 2001 yılında çekilmiş olan Memento yu daha yeni izledim. 3 senedir yatıyordu sabit diskimde.  ;D

Aslında çok basit bir konuyu öyle güzel ve öyle karışık anlatmışlarki. İzlerken resmen zeka bulmacası çözüyor gibisiniz. Çok güzel film herkese tavsiye ederim.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
maxMESA' Alıntı:
kendime yuuuh diyerek 2001 yılında çekilmiş olan Memento yu daha yeni izledim. 3 senedir yatıyordu sabit diskimde.  ;D
O zaman ben de yazayım; Nihayet Şener Şen&Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı Kabadayı adlı filmi izleyebildim ve çok mutlu oldum harika bir film izlediğim için, çok geçte olsa. :)
Şener Şen Eşkiya'da ki performansından bir şey kaybetmemiş, bu rollerin tam adamı. Ama Kenan İmirzalıoğlu çok farklı bir karakterde ne kadar başarılı olabileceğini harika kanıtlamış. Baştan sona keyifle izlenen bir filmdi. İzlemeyenler varsa bulsun izlesin derim.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Zynep' Alıntı:
Pek çok film izledim yılbaşı tatilinde. Ve çok keyifle izledim.
"Bayrampaşa ben çok kalmayacağım" adlı Türk filmini izleyen var mı aranızda bilemem ama çok güzel bir filmdi.
'Hayal Kurmak Serbest Film Atölyesi Projesi’ kapsamında çekilen Bayrampaşa cezaevindeki mahkumların görüşleri ile hazırlanan "Yok ben çok kalmayacağım" repligiyle dikkati mi çeken,komedi diye girip hayal kırıklıgına ugrayarak  "bu kadarda saflık olur mu?" dedirten " beynelminel"de geçen bir repligi hatırlattı.."ağlamak gülmenin kardeşidir" sözü gerçektende bu filmde yaşadım,ne gülebildim,ne aglayabildim..İkisinin arası nasıl olursa öyle bir halde izldim..
Ve film "hayat güzel" senoryasıyla benzeşmesi ama bu konudada başarısız oluşu hayal kırıklıgına ugrattı..Cezaevindeki mahkumların performansı tek kelimeyle güzeldi.
Bir film daha geldi aklıma yine bir Türk filmi "pardon" ordada başroloyuncusunun degilde ceza sisteminin yanlış iz üzerinden giderek ömür boyu hapse mahkum edişini anlatan harika bir filmdi....Bu film onun tam tersi...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Şener Şen'i severim ama Kenan İmirzalıoğlu'nu pek sevmem..Sinemeya geldiginde gidememiştim,listemde duruyor,unutmuşum..En kısa zamanda alıp izleyeyim..Hatırlattıgın için teşekürler Zynep...
Hoş pcde de daha izlemem gereekn 14 film beklerken bilmem ne ara izleyecegim..

B

bloodelf

Kullanıcı
23 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
dünyanın durduğu gün / The Day the Earth Stood Still
konusyla ilgimi çekmişti.dünyayı insanlardan kurtarmak . .keanu reeves'ın kişiliğine uygun donuk bi karakterle film daha güzel olmuş . 1951 yapımı filmin orjinali merak eder oldum.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Korsan' Alıntı:
Krallık'ı izledim en son bir  tekrar yapayım dedim.
Yine harika idi,suudi arabistanda  gerçekleşen bir terör eyleminin ardından.Olayı araştırmak için oraya gönderilen fbı ajanlarının yaşadıkları anlatılıyor.
Çok gerçekçi anlatılmış vesselam.Özellikle yarısından sonrası aksiyon severler için kaçırılmaz,tam bir sokak savaşı.
Tavsiye ederimm izleyin bence.
Nerdeyse tavsiyene uyup sinemada izledigim filmi birde cd alarak izleyecekdim..Bazen O kadar çok film izliyorumki filmleri karıştırıp cdsini aldıgımda oluyor..
Filmi bende çok begendim,begenmedigim tek yer ilk başta bir canlı bombanın "la ilahe illallah" deyip onlarca insanı öldürdüğünü andı...Şuçlu şuçsuz insanların ölüm anında yaşadıkları terörün acımasız yüzünü bir kez daha gösteriyor...Birilerine ceza verecegiz diye,onca masum insanı öldürmek niye.. :-[

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Geçen  gün gece yarısı "Yeni bir yaşam" adlı filmi izledim..
4 aylık ömrünüz kalsa  ne yapardınız? "Şimdi yada asla" adlı filmi izleyenler bilirler yapı itibariyle çok benzeşmekde..Tek farkı,4 aylık ömründe ailesine gösteremedigi ilgigi gösterme kararı alarak içe dönmekde...
İlk bölümündeki şu söz çok etkilemişti...Babası kanser oldugunu ögreniyor ama kimseye söylemiyır..eşi ile ayrı ve son yazını dünyadna kopmuş olan oglu ile geçirme kararı aldı,ama oglunun tek sözü"ihtiyaçım oldugunda bana başkalarına baba dedirdin,o zaman nerdeydin" babasıda, "16 senedir yanında degildim ama şimdi yanındayım" sözü beni çok etkiledi...
Film 12den sonra başlamıştı ve sabahda iş vardı,o yüzden ilk bölümüne kadar izleyip,ertesi gün eve gelirken cd sini alma kararı alarak kapadım...:( Ama eski bir film oldugu için cdsini bulamadım:( 2 CD ci daha kaldı sormadıgım eger oralardada bulamaz isem netten arayacagım::( Aptallıgıma yanarım,keşke izleseydim diye yanarım:(
İzleyen yada duyanınız var mı? arkadaşlar...Yada cd elinde olan  :)

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Madem ödül almış bende izleyeyim diyerekten Beş Vakit filmini izledim. Güzel film. Yani tam benim aradığım türden. Durağan bir kamera, güzel müzikler, renkler , tonlar. Konusu çok da heycanlı olmasa da güzel. Benim gibi köyde doğmuş ve yaz aylarının çoğunu dağda bayırda geçirmiş kişiler daha çok şey bulacaktır diye tahmin ediyorum.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
maxMESA' Alıntı:
Madem ödül almış bende izleyeyim diyerekten Beş Vakit filmini izledim. Güzel film. Yani tam benim aradığım türden. Durağan bir kamera, güzel müzikler, renkler , tonlar. Konusu çok da heycanlı olmasa da güzel. Benim gibi köyde doğmuş ve yaz aylarının çoğunu dağda bayırda geçirmiş kişiler daha çok şey bulacaktır diye tahmin ediyorum.
Kimse oynamıyor muydu filmde Harun?
Türk filmi mi, yabancı mı?
Hiç bir ipucu vermemişsin ki? :)

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Zynep' Alıntı:
maxMESA' Alıntı:
Kimse oynamıyor muydu filmde Harun?
Türk filmi mi, yabancı mı?
Hiç bir ipucu vermemişsin ki? :)
Türk filmiymiş . Popüler kültürün hızına yetişememiş kaliteli yapımlardan biri daha.

Yönetmen : Reha Erdem
Senaryo : Reha Erdem
Tür : Dram
Süre : 111 dakika

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Az evvel, bakış açısını tekrar izledim.
Yine mğkemmeldi, ispanyada abd başkanına düzenlenen bir suikasti, 8 farklı bakış açısından ele alıyordu,en gerçeği son bakış açısı.
Filmin sonuna kadar sürprizler var valla.
İlgin,sürükleyici ve bir o kadarda aksiyon dolu bir filmdi.
Tavsiye ederim.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
En son izledigim filmlerden biri "Destere" digeri Güneşin oğlu"..

Önce ilk izledigime yorum yapayım...

Hollywood’un gişe rekortmeni “Testere” serisinin yerli parodisi “Destere” filmi beklentimin baya bir altında çıktı..
Peter AÇIKALIN Güldürecek diye girerken,beklentimin altında sinemadan çıktım..
Bu sene Türk filmlerinde modaymış gibi çok argo ve küfürlü içerik konmasıda çekici degil aksine itici geliyor bana..Şöyle yönetmenine teşekkür edecegim bir film izlemeyeli uzun zaman oldu...
Geçen sene"Beyaz melek" filmi ile severlerinin begenisini alan Mahsun KIRMIZIGÜL'ün yeni filmi "Güneşin çoçukları" filmini özlemle beklemekdeyim...
Film notum 10/5

Bir sonra girdiğim film "fragamnından buda kesin iyi degildir diye girdigim oyuncu kadrosu iyi olmasıyla kötüden iyiye bir filmdi.. filmde şöyle bi replik var: "yapılan işin saçmalığı izleyici sayısıyla doğru orantılı"sözündende anlaşılacagı gibi,şaçma ama izleyiciyi çekebilen sahneleri yok da degil...
Beklentimin üzerinde çıktı,begendim,güldüm,hayal ettim :) Benimde ruhum bedenden bedene geçse nasıl olurdu diye gülümsedim..Kötü olacagı kesin...Bazen kendi ruhumuzu bile kaldıramazken,başkalarının bedeninde,başkalarının düşünceleriyle neler olabilecegini,her şeyin en iyisinin insanın kendisi oldugunu anlatan güzel bir filmdi..
film notum 10/7

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Geçen hafta izledigim filmin yorumunu eklemeyi unutmuşum,korsan'ın yorumuyla hatırladım...

İsminden de anlaşılacagı gibi,8 farklı kişinin bir olaya bakış açısı,yapbozun parçası gibi,önce dagıtılıp,sonra birleştirilmesini ve bu birleştirmede seyirciyide ortak ederken,finali ilede seyircinden yüksek not alan harika bir filmdi...
Film notum 10/9  :)