EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde Codex tarafından oluşturulan EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 130,042 kez görüntülenmiş, 479 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
S

sude19811981

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
geçen hafta ıssız adam filmine gittim.çok güzeldi.senaryo mükemmeldi.müzikler tek kelimeyle harika.çağan ırmağın filmlerine bayılıyorum.
insanı yoğun duyguların içine alıp götürüyor.anlatmak çok zor...tavsiye ederim

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Issız adamı çok duymaya başladım genelde yorumlarda hep olumlu oluncada izlenecekler sırasına ekledik bakalım vizyondayken umarım fırsat bulabilirim :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Aramızda Casus Var/ Burn After Reading

Çok eğlenceli bir film ve muhteşem bir kadro. Clooney yakışıklığı aşmış diyebilirim hayranları için  ;)
John Malkovich, komedi tarzı filmlerde bile ne kadar başarılı olabileceğini kanıtlamış.
Rahat izlenen, kolay anlaşılabilen filmde  görevinden alınmış bir CIA ajanının kaybettiği, içerisinde son derece önemli bilgilerin olduğu bir bilgisayar dosyasının, spor salonunda çalışan iki kafadarın eline geçmesi ile ile başlayan olaylar dizisi anlatılıyor.
Ben sevdim.

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Tür : Gerilim / Korku / Gizem
Gösterim Tarihi : 8 Ağustos 2008
Yönetmen : Masayuki Ochiai
Senaryo : Luke Dawson
Görüntü Yönetmeni : Katsumi Yanagishima
Müzik : Nathan Barr
Yapım : 2008, ABD , 85 dk.

Oyuncular

Joshua Jackson (Benjamin Shaw) , Rachael Taylor (Jane Shaw) , Megumi Okina (Megumi Tanaka) , David Denman (Bruno) , John Hensley (Adam) , Maya Hazen (Seiko) 

CNN’in son zamanlarda yaptığı bir araştırmaya göre insanların üçte biri hayaletlere inanıyor. Bunun yanısıra, ruh fotoğraflama -hatta daha önce hayatını kaybetmiş kişilerin fotoğraflara yansıması- gittikçe daha fazla ilgi uyandırmaya başladı.

Ruhları görüntüleme, her zaman bir muammadır. Tüm bu gizemi sinema perdesine ustaca aktaran psikolojik bir gerilim Shutter.

Fotoğraf sanatçısı Ben ve yeni eşi Jane, karlı bir moda çekimi için Tokyo’ya giderler…Yeni evli çift için bu egzotik iş değişikliği, balaylarını kutlamak için de mükemmel bir fırsattır… Mt. Fuji dağ yolunda ilerlerken, yeni kuracakları hayat büyük bir çatırtıyla sarsılacaktır…Arabaları yolun ortasında duran bir kadına çarpacak, ancak kadından hiçbir iz bulamayacaklardır…

Ben pahalı bir fotoğraf çekimi sonrasında, fotoğraflarda insana benzeyen beyaz karaltılar görür…Jane fotoğraflardaki bu beyaz karaltının yolun üzerindeki kıza ait olduğunu ve onu yol üzerinde ölüme terkettikleri için intikam istediğini düşünecek ve zaten yabancı olduğu bu şehirde endişelerine bir yenisini ekleyecektir…

“Shutter”ın aynı isimle 2004’de Tayland’da gösterime giren versiyonu en çok seyredilen filmler arasına girmiş...

başka bir sitede oylamalarda 5,9 puan almış bence 8.5

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Zynep' Alıntı:
Osmanlı Cumhuriyeti

Can Dündar umarım izler diyorum!
Film komedi filmi değil, senaryo Gani Müjde, ve başrolde Ata Demirer olmasına karşın.
Hani böyle bazı filmler vardır, izlersiniz tepkisiz ama finalde öyle bir cümle olur, filmi öyle bir anlamlı kılar ki... Muhteşemdi dersiniz!
İşte böyle bir film.
Ben sevdim.
Öneririm.
evet bende bayıldım  tavisiye ederim 10 ÜZERİNDEN 10 ;D

S

sude19811981

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
ilenay' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Osmanlı Cumhuriyeti

Film komedi filmi değil, senaryo Gani Müjde, ve başrolde Ata Demirer olmasına karşın.
Hani böyle bazı filmler vardır, izlersiniz tepkisiz ama finalde öyle bir cümle olur, filmi öyle bir anlamlı kılar ki... Muhteşemdi dersiniz!
İşte böyle bir film.
Ben sevdim.
Öneririm.
evet bende bayıldım   tavisiye ederim 10 ÜZERİNDEN 10 ;D
bende çok merak ettim.ilk fırsatta eşimle gidicem.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bu gün testereden önce girdigim,çıktıgımdada sonu itibariyle çok basite indirilmiş,kendinizi bir anda"uyuyan güzel" masalında buldugunuz,fenerin aşkı ile birleştirerek güçlendirilmeye çalışmış romantik bir komedi filminde buldum...
Bir iki sahnesi beni duygulandırdı itiraf etmeliyim,tesadüfe inanıyor ve tesadüflü aşkları seviyorsanız,tavsiye edebilirim,onun dışında tavsiye etmem :)
notum ise 10 /5 ... çok bile...

Diger film ise Tetere IV idi....
Yine ve yeniden tek kelimeyle harika diyebilirim....
Filmin başında testere öldükden sonra cinayetleri izlerken" acımasız,testere bu kadar acımasız degildi,tek kelimeyle berbat olmuş" hissi versede,Jigsaw ölmeden önce yine yapacagını yapmış:)
Filmin ikinci bölümünde,yapbozun parçaları daha bir yerine oturmuş ve "bu sefer son" hissi yaşatsada,şuraya yazıyorum,devamı yine gelecek:) oleyyy....
Birde dikkatimi şu söz çekti....
Jigsaw'ın bu cinayetleri işlemesinin sebebi,şuçlularla  yapılan istatisliklerde 100/65 şi 3,5 yıl sonra tekrar şuç işleyerek hapisdeki yerlerini alıyorlar,ve Jigsaw'ın şuçlularla mücadele etmenin tek yolunun,hayatta kalmayı isteyenlerin mücadelesini görüp yaşatması ile bu kararı verirken neler hissettiklerini anlamalarını istiyor...Ve jigsaw'ın bu oyunu oynarken yanlız olmadıgını,ona eşlik eden ve IV de gördügümüz dedektif ile yaptıgı anlaşma ve final sahnesinde Rigg'in bir hatası yüzünden asıl şuçlu olan dedektifin kurtulup  Rigg'in acımasız ölümünü izlerken film son buluyur..Tabi testere diger bölümleri ilede yine ve yeniden severleri ile buluşacagı müjdesini veriyor...
Filme 10 üzerinden 10 veriyorum:) ve Testere V şi şimdiden heyecanla bekliyorum... :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Gülşah' Alıntı:
Yalnız Superisi, Ekim ayında Testere V sinemalardaydı  ;)
YANLIŞ YAZMIŞIM HEYECANDAN:)

heyecan duyulmayacak bir filmi :)

Y

yaratici_idea

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Zynep' Alıntı:
Osmanlı Cumhuriyeti

İşte böyle bir film.
Ben sevdim.
Öneririm.
Haklısınız. Kesinlikle harikaydı.
Ama çok kızdım. Filmin sonunda insan bu kadar ağlatılır mı?
Dışarı aynen şöyle çıktım. :-[

M

MERALL

Kullanıcı
7 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
bnde aşk tutulmasına gitmştm geçen hafta :)fahriye evcen hayranları izlmştr mutlaka...tam bir romantk-komedi:):)

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Biraz geç olsa da WALL-E animasyon şaheser filmini izledim. Bir çok aşk filminden daha aşk filmi, bir çok aksiyondan daha aksiyon, hepsinden de komik ve güzel eğlenceli bir film. İzlemediyseniz mutlaka izleyin.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

P.S. I Love You/Not: seni seviyorum...

Biraz önce izledim,2007 yapımı bir film olsada,biraz geç keşfettim..
iyiki keşfettim diyorum ve aşkı,sevgiyi,en önemlisi,sevgiyi sevginin degerini bilenle yaşamanın o güzel anlarını anlatan harika bir romantik filmdi...
İlk dkları güzel başlayıp,sonrası hüzünle bitsede  :-[ 10/10 luk bir film..tavsiye ederim.. :-[

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
A.R.O.G' u izledim.
Filmin nette tanıtım fragmanlarını izlerken çok gülmüştüm. Çok iddialı çekildiğinin farkındaydım herkes gibi.
Neşeli bir gün sonunda gittim ama bilemiyorum, belki de çok güleceğim peşin hükmüyle gittiğim için olabilir, filmden beklediğim tadı alamadım.
Filmleri karşılaştırmayı pek sevmem, sonuçta herkesin tarzı ama Recep İvedik tarzı filmler daha halk tipi komedi gibi geliyor bana.
Cem Yılmaz'ın çok sıkı hayranıyım, filmlerini, stand up'larını geçtim, reklamlarını bile keyifle izlerim ama ilk kez bir filminde hayal kırıklığına uğradım.
Komikti elbette, hatta bazı sahnelerde kahkaha ile güldüm.
Bu film sadece güldürmek amacı taşıyor zaten. Hani şu meşhur "güldürürken düşündürmek" falan filan gibi bir mesajı yok. Ve amaç bu olunca... aynı düşünce yapısıyla çekilmiş olan Recep İvedik'te daha çok güldüğümü itiraf ediyorum. Üstelik çok daha az bir maliyetle çekilmiş bir film olmasına karşın... :)
Cem Yılmaz ve diğer oyuncular harikaydı, kadro çok iyiydi, oyuncuların dişlerinin bile Taş Devri dönemine uygun olması (o devirlerde diş macununun henüz keşfedilmediğini varsayarak) güzel düşünülmüş ayrıntılardı, mekanlar, kıyafetler herşey uyumluydu ama eksik bir şey vardı benim için. Şu an bunu dile getiremiyorum, filmi gören diğer arkadaşlarımda düşüncelerini yazarlarsa eksiği bulabilirim belki. :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
A.R.O.G. filmine bu gün gittim..
halende sahneleri gözümün önüne geldikçe gülümsemekdeyim .. :)
Şurası kesin,seri filmlerin içinden "Testere"dir beni yanıltmayıp devamınıda bekledigim..Diğer tarafdan,hemen hemen her dk güldüren filmlerinde devamını isterim..
GORA da çok güldüm anlatamam:) belkide psikolojik gibi herkesin aynı anda gülümseyişinden,gülümsemesi:)
Çokda hayal kırıklıgına uğramadım.Beklentimin üzerindeydide diyebilirim...
Sadece bitiş sahnesini iyi bağlayamamışlar ordan notunu kırdım...:)
Gülmeyi seven biri olarak tercihim Cem YILMAZ'  ve filmleri olurdu..
Argo kelimeyi çok kullanan bir millet olarak,Recep İVEDİK tarzı filmleri de hiç haz etmedik..Gittim mi? gittim...Ama tercihim her zaman bellidir.. :)

Erkek oyunu olan futbol'unda geçmişini öğrenmiş oldum.. ;D
Arif'in son dk da Matrix sahnelerinde gördüğümüz uçma hareketi ile atmış olduğu goldan sonra Rıdvan DİLMEN'in "kesin gol" diye bir anda ekranımızda görmemiz,sinema seyircileri olarak kotugumuz andı... ;D

Çarpıcı not:Sinemaya genelde hafta içi gittiğim için 3.5.7 kişi ile izlerdik..Hafta sonu oluşu ve gülmeyi seven insanların(özelikle genç kesimin )çok oluşu nedeniyle tek koltuk boş kalmayacak şekilde izledim...Kalabalıkla izlemek keyif vericiydi.. :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Film notumu vermeyi unut muşum..
10/9.. :) bir notu sonu iyi baglayamadıkları için verdim...Ben olsam daha iyi bir final hazırlardım.. ::)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
vizyona girdiginde izleme  fırsatı bulamadığım filmi, dün tvde izleme fırsatını buldum..
İsmi "Yasak krallık" Jet Li ve  Jackie Chan'in birlikde aynı kareyi paylaşması,iyi ve kötünün filmini hikaye tadında çekmeleri beni bir an dizi film olan" selena,kayıp prenses," tarzı bir film izlememe sebeb olsada güzeldi.  :) filmin son sözü başta dedigim gibi hikaye tadında oldugunu açıkda belirtti.."Bu hikayede burda biter,digerleri başlar".. :)

Gülümserken düşündürecek çok güzel sözler duydum not aldım:)
Dogu sanatının felsefesini bir kez daha büyülenerek izledim..
Fantastik filmleri sevdigim içinde keyif aldıgımıda belirtmeliyim...

Notumuda hemen vereyim..10/7... :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Zynep' Alıntı:
Argo kelimeyi çok kullanan bir millet olarak,Recep İVEDİK tarzı filmleri de hiç haz etmedik..
İyi de:) Recep İvedik'in bir izlenme rekoru var?
Nasıl haz etmezlik bu?
İşte bende onu belirttim..ben argo kelimelerden hiç haz etmem ama toplum olarak haz edilişinden olsa rekor seviyeye ulaşması...
Diyorlardır,bizden biri :)