EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde Codex tarafından oluşturulan EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 129,982 kez görüntülenmiş, 479 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
S

syn

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

NOT DEFTERİ
Yönetmen:Nick Cassavetes
Senaryo:Nicholas Sparks  Jan Sardi Jeremy Leven
Oyuncular: Ryan Gosling,  Rachel McAdams, James Garn, Gena Rowlands,
                James Marsden, Joan Allen,    Sam Shepard,    David Thornton     
Filmin Türü:Drama , Romantik 
IMDB:8.0/10 (53,333)

İzleyecek korku ve komedi filmi kalmayınca izlemiş bulundum.Aşk...Bu kavramı hala absürd bulduğumu belirtmek isterim.
Neyse fazla uzatmadan bu film beni etkilediğine göre bu kavrama inananlardansanız sizi etkilemesi kaçınılmaz olacaktır.
10 üzerinden 9 veriyorum

Nicholas Sparks'ın aynı adlı romanından uyarlanmış.Filmden etkilenince araştırmış bulundum.

''Öyle özel biri değilim; bu kuşkusuz. / Ben sıradan düşünceleri olan sıradan bir adamım ve sıradan bir yaşantım oldu.
/ Adıma dikilmiş anıtlar yok; ismim de kısa sürede unutulacak. Ama, ben birini sevdim, hem de bütün kalbimle. Bu da
benim için her zaman yeterli oldu''

C

catzilla

en son izlediğim film " kabadayı "

film hakkındaki düşüncem... ::)

sarmadı.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
En son Hayattan korkma filmini izledim,son zamanalrda gittiğim en iyi türk filmi diyebilirim...Bir önceki gitiğim hüsrandan sonra..Bayrampaşa filmini diyorum..tek kelime ile zaman kaybı idi....

Hayattan korkma Metin akpınarın muhteşem oyunculugu mimiklerini kullanışındaki ustalığı,arkadaşlığın  ve ailenin ne kadar degerli olduğunu birlikten nasıl kuvvet doğacagını anlatan güzel bir filmdi....

degerlendirme..10 / 7

C

catzilla

Son izlediğim film değil belki ama,
En sevdiğim türk filmlerinden biride " PARDON"" 100 üzerinden 10 diyorum.. :)
başkada bişey demiyorum... ;)

B

bloodelf

Kullanıcı
23 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
88 dakika'yı izledim bugün
al pacino olunca en kötü film anında 10 üzerinden 7 puan alıo ztn
10 üzerinden 8

B

bloodelf

Kullanıcı
23 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
yasak krallık filmini izledim.. başrollerde jet li, chaki chan oynuyor.. beklediğimden güzel çıktı ..tam bi çin felsefesi üzerine bir film 10 üzerinden 8

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com

Yıl 1981… Türkiye, askeri rejimin yönetimi altındadır. Hayat kadınlarının çocuklarına bakıcılık yapan emanetçi annenin evinin ekseninde inanılmaz olaylar gelişecektir. Hayata dair tüm gerçeklerin ve duyguların iç içe örüldüğü bu evde yaşanacak dram ve trajik komik olaylar hafızalardan silinmeyecek. Çocuk psikolojisi, eğitim, töre, annelik duygusu ve kadın erkek ilişkileri, toplumsal değer yargıları ve baskı ortamının sorgulandığı bir film.
Film harika...
Mesaj veren filmlere oldum olası bayılmışımdır. İpek Tuzcuoğlu ve Demet AKBAĞ'ın yıldızlaştığı ve oyunculuklarını -ciddi anlamda!- konuşturdukları bir film. Filme girmeden önce oyuncu kadrosuyla büyüleniyorsunuz zaten. Altan ERKEKLİ, Sarp APAK ve Özgü NAMAL... Harika bir film. Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biriy-di. Bir şeye değinmeden geçemeyeceğim. Filmin müziklerini KIRAÇ yapmış. Müzikleri dinlemek için bile gidilir ;)

İğneden ipliğine her şey ince dokunmuş olan bu filme "kesinlikle!" gitmenizi öneririm.

10 üzerinden 10!

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
En son dün "Yasak Krallık" filmini seyrettim.Müthişti.Beklediğimden daha iyi buldum.Fantastik ve aksiyon filmlerini sevenleree tavsiye ederim. ;)

C

catzilla

Son izlediğim filmler... ::)

Açık deniz 2
Tek kelime ile harikaymış, izlerken heyecandan nefesim tutuldu :)

diğeri ise, Romantik (türk filmi) bu ise eh işte... ::)

B

bloodelf

Kullanıcı
23 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
ın the land of woman
Genç bir erkeğin aşk, kadınlar ve kendisiyle ilgili keşiflerini anlatan güzel bir film. Erkek kahramanımız kendinin farkında, genç fakat olgun, kendini ve başına gelenleri sorgulayabilen bir yazar. Aşkın da kişisel gelişimin bir parçası olduğu, içine düştüğünüzde yaşadığınız güzelliği, terk edildiğinizde yaşadığınız acıyı, acı geçmeye başladığında gerçeklere dönüşünüzü, uzun süreli ilişkilerde aldatılmayı, ölümcül hastalıkların insan üzerindeki etkileri her yaş grubundan  kadınlarla olan etkileşimleriyle ustaca anlatılmış. Oyuncu seçimi çok yerinde olmuş. Filmin sonunda da hayatın doğal akışını hissediyorsunuz..(yorum alıntıdır ama bende öle hissediyom)

meg ryan sayesinde 10 üzerinden 7

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gülşah' Alıntı:
En son dün "Yasak Krallık" filmini seyrettim.Müthişti.Beklediğimden daha iyi buldum.Fantastik ve aksiyon filmlerini sevenleree tavsiye ederim. ;)
Zorla girdim filme, müthiş keyif aldım bende. :)
Müzik, ritm...
Ve en önemlisi bilgece sözler. Kung fu öğretisinin oldum olası hayranıyımdır.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
catzilla' Alıntı:
Son izlediğim filmler... ::)

Açık deniz 2
Tek kelime ile harikaymış, izlerken heyecandan nefesim tutuldu :)

diğeri ise, Romantik (türk filmi) bu ise eh işte... ::)
Açık deniz 2 filmi geçen gün tvde gösterildi ama ben kaçırdım:( ilkkini çok begenmiştim,gerilim hat safhada,ikinciyide izleyecektim ama:(

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
En son girdiğim film,Tabanca...REVOLD.. idi...İstemeyerek girdim ise de,film sonunda iyiki girmişim diye beğendigim bir filmdi...Zeka nasıl işlenir,nasıl kullanılır,görmek isteyenler için kaçırılmayacak bir filmdi.. :) konusuna vereyim,belki girmek isteyenler olabilir...

Yönetmen Guy Ritchie
Senaryo Luc Besson, Guy Ritchie
Oyuncular Jason Statham, Ray Liotta, Vincent Pastore, André Benjamin, Terence Maynard
Filmin Türü  Suç, Drama 

Konusu..

İçerideyken de kirli oyunlarına devam eden iki dolandırıcı ile aynı hücreye düşen Jake Green, tüm vaktini kitap okuyarak ve Dorothy Macha’ya intikam duyguları besleyerek geçirmiştir. Hapiste geçirdiği süre içerisinde yanındaki iki efsanevi dolandırıcıdan en esaslı üçkâğıtları öğrenmiş ve kumar masasında yenilmez hale gelmiştir. Artık intikam alma vakti gelmiştir.

sarıkız_0076

sarıkız_0076

Kullanıcı
12 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
herkese o...çocuklarını tavsiye ederim. izlediginizde bana hak vereceksinizdir eminim.

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Bugün "Kung Fu Panda " filmini seyrettim.
Çok güzel bir animasyon filmiydi ve özellikle verdiği mesajlar süperdi.
Animasyon sevenlere muhakkak tavsiye ederim. :)

B

bloodelf

Kullanıcı
23 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
incredible hulk'ı izledim fakat fazla zevk alamadım filmden..belki sinema çekimi olduğu içindir..

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bu sezon ben sinemaya hiç gidemedim, evden idarelerdeyim, Türk Filmlerini izliyorum sırayla:)
Recep İvedik'i izledim ve çok güldüm, Cem Yılmaz fanatiği olarak üstelik.:)
Bu filmi izlemeden önce Şahan'ın Hülya Avşar'la programını izlemiştim ve filmi yorumlaması çok ilgimi çekmişti, o gözle izleyince daha farklı düşündüm.:)
Bazen üzerinden zaman geçip kritiklerden sonra filmleri izlemek daha hoş galiba...
Şahan'ın da en az Cem Yılmaz kadar zeki bir insan olduğuna tanık oldum diyebilirim.
Komedi yazmak yaratmak bizim memleketimizde kolay gibi görünür ama yorumlamak en önemlisi bence!

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hemen bir üst mesajıma eklemek isterim ki, Cem Davran'da çok beğendiğim bir oyuncudur ama geçen hafta izlediğim Avrupalı filmi çok çok sönük kaldı.