EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde Codex tarafından oluşturulan EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 130,042 kez görüntülenmiş, 479 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
D

donnie darko

Kullanıcı
13 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Henry Poole Is Here-6/10  
oyuncular  Luke Wilson-Radha Mitchell---

belki daha iyi bi yönetmenle iyi bi film olabilirdi..biraz klişelere dayanarak ilerliyor ve filmin sonunu tahmin etmekte pek zor değil ama oyuncuları sevdiğimden midir nedir severek izledim:)

speed racer 7/10
oyuncular: Emile Hirsch,  Christina Ricci.
iyi bi çocuk filmi diyebilirim ama bende izlerken zevk aldım:)dvd de seyrettim ama 3 boyutlu izlemekte isterdim .özellikle filmin hızını ve renklerini çok sevdim...Christina Ricci de çok şeker bi karakterle filmdeki artılardan biriydi :)

21- 6/10
oyuncular-Jim Sturgess ,Kevin Spacey,Kate Bosworth
konusu: M.I.T'de okuyan Ben Campbell, okul taksidini ödeyebilmek için paraya ihtiyaç duyar ve bunun yolunu da kumarda bulur. Altı arkadaşı ile birlikte kart sayma işinde uzmanlaşan Ben, Vegas yolunu tutar...

bu filmde bilinen öğrenme,yükşeliş,hata yapma,kendini beğenme ve sonunda gerçeği görme gibi klişelerle ilerliyor ama sevimli ve izlemesi sıkmıyor ..
ne yazıkki sonlarını tahmin etmek pek zor değil amerika sinemasının.çok fazla kendini tekrar den senoryaları filmleştiriyorlar..bu durumda film üzerindeki  seyri kolaylaştırıp hafızada da sabun köpüğü etkisi yapıyor...

son zamanlarda kore sineması haricinde beni izlerken şaşırtan filmler yok..:(

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bu akşamüstü izledik;
Tropik Fırtına.
Tom Cruise harikaydı. Film az biraz sıkıcı gelebilir ama anafikir mükemmeldi.

D

donnie darko

Kullanıcı
13 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Zynep' Alıntı:
Bu akşamüstü izledik;
Tropik Fırtına.
ne zamandır bu filme gitmek için fırsat yaratmaya çalışıyodum kendime.bulamadım fırsatını gidemedim:( çok kıskandındım zeynep seni bu akşamki film seyrinden dolayı.:)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
donnie darko' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Bu akşamüstü izledik;
Tropik Fırtına.
ne zamandır bu filme gitmek için fırsat yaratmaya çalışıyodum kendime.bulamadım fırsatını gidemedim:( çok kıskandındım zeynep seni bu akşamki film seyrinden dolayı.:)
Valla biz çok eğlendik.:)
Sanırım sen de keyifle izlersin.:)

D

donnie darko

Kullanıcı
13 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
umuyorumki zevk alıcam filmden ..aslında en çok Robert Downey Jr ın estetikle zenci olduğu karekteri merak ediyorum:) gitme konusunda çok istekli olmamın sebeplerinden biriside bu:)

tabii şu sıralar arkadaş baskısı sebebiyle saw 5 izlenmesi gereken filmler sıralamasında 1. sırada:)

F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
"Mustafa" filmini izleyen var mı? Umarım yine empoze bilgilerle dolu değildir..

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Feveran Estomp' Alıntı:
Çok çelişkili yorumlar var filmle ilgili. Henüz izlemedim ancak 29 Ekim gecesi izleyenlerin, o günün önemi ve çoşkusu adına ağlayarak izlemelerini izledim.
İzlemeden bir şey diyemem.

Son izlediğim film Bangkok Dangerous.
Nicholas Cage hayranıyım ama sanırım Hayalet Sürücü'de ki motorsiklet kullanma sahnelerinden çok hoşlanmış, bu filmde de bol bol kullanmış.
Film aslında çok hareketli değil ama konusu güzel. Müzikler filmin anafikrine uyarlanınca biraz durgun kalmış ve çok çarpıcı gelmiyor, ama filmin başında anafikir yakalanırsa etkileyici.

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
En son izlediğim film Drakula İstanbul'da. Biraz sıkıcı olsa da o dönemin korku filmi anlayışını görmek açısından iyiydi.Yakında da Klink, Ölüler Konuşmazki, Turist Ömer filmlerini izleyeceğim. Adını vermek istemediğim bir site sağolsun.  ;D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Feveran Estomp' Alıntı:
Çok istediğim bir film ama daha sinemaya gelmedigi için izleyemedim..
Gündemden takip ettiğim kadarıyla,çok çelişkili  ve çeşitli yorumlar okumakdayım..
Fragmanın dan ve Can DÜNDAR'ın "Sarı zeybek" adlı başarılı çalışmasından sonra sanmıyorum ki ATATÜRK'ün en yalın haliyle,hayatının bir bölümüne yada başarılarına odaklanamdan dogumdan ölüme tüm yaşamını konu almış bir belgesel oldugunu,her ne kadar giriş karga kovalamayla başlayıp(bahsetiğim gibi liderlik özelliginden kişisel özelliklerinin daha ön planda oldugu) büyük tepkiler almış olsa da, Altında Can DÜNDAR imzası ile izlemekden büyük bir keyif alacagımdan eminim... :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Amerikan suç tarihinin en ünlü seri katili olan, Ted Bundy’nin hayatını anlatan filmin, cinayet romanları yazarı Ann Rule tarafından kaleme alınmış aynı adlı romandan beyazperdeye uyarlanmış bir çalışma ve bu olaydan sonra Amerikada seri katil dönemi başlamış bir yapıt...
Filmin sonu çok ilginçdi...Son dk ya kadar tecavüz edip öldürdügü 30 masum kızları öldürdügünü inkar edip elektirikli sandelyeye baglanarak ölüm fermanı imzalandıgında bile şuçunu itiraf etmedigi ve delillerin yetersizliginden dolayı yargıyıda çelişkiler içinde bırakan,son anda eşinin dogum yapıp kızını kucagına verdiginde hissetigi o anı ve biraz daha yaşayıp kızını doya doya koklaması için şuçunu itiraf tek bir şartla itiraf edecegini açılayan(şartıda,öldürmüş oldugu ve cesetleri bulunamayan 30 kızın 3 sene içinde tek tek yerlerini hatırlayabilecegini ve ölüm fermanının 3 yıl daha uzatılmasını istedigi bir şart) ama öldürülen kızların aileleri onlara çektirdigi onca acıdan,ölüsüne bile sahip olup gidecek bir mezarları bile olmadıgını bildikleri halde,tekliflerini kabul etmeyip ölüm cezasının hemen yapılması hakknıda görüşe karar verip hissettikleri acı kadar olmasa da,acıyı hissetmelerini saglayan etkileyici bir o akdarda üzüntü verici bir film di.. :-[

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Filmin ismini heyecandan yazmayı unutmuşum:)

Yanımdaki yabancı..

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
resimdeki hayalet

arkadaslarımla gittim ve gerçekten çok korkunçtu (+13 olmasına rağmen :D ) ama güzeldi  :D

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Çok geç kaldım izlemekte ama ancak fırsat buldum
Beyaz meleği seyrettim filmi beğenmedim ama Mahsun Kırmızıgül gibi ilk yönetmenlik deneyimi olan birine göre bakıncada iyi bir filmdi konu güzel ama diyaloglar daha güçlü olsaydı daha doyurucu bir film çıkabilirdi ortaya bence

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bond 22 - Quantum of Solace

Aksiyon sevenler için muhteşem!
Hareketsiz sahne hemen hemen hiç yok gibi. Olağanüstü mucizeler diye nitelendirilebilecek sahneler olsa da, muhteşem uygun müzikle birleşince keyifle izleniyor.
Üstelik öykü romantik bir geçmiş üzerine kurgulanmış.
Sanırım izlemediğim Bond filmi pek yok, hepsi güzeldi ama bu son filmi ben çok tuttum... :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sevgi fırtınası adlı filme gittim..
Biraz yavan gelsede  Richard Gere ve Diane Lane, başrollerde olunca,izlemeden geçemezdim..(hoş diger film bana görede olmadıgı için başka şeçenegim olmadıgı içinde izledim ama onu söylemeyecegim :))

Filmin konusu,insanların yaşamak istedikleri hayatı yaşayamadan ömürlerinin geçip gittigini ve kaderin bir noktada o iki kişiyi keşiştirdigi,içlerinde vicdan muhasebesi yaparken,gerçekleri görmeleriyle yaşadıkları kısa ama bir ömre degen aşklarını anlatan,sonu hüzünle biten,isminden de anlaşılacagı gibi fırtına gibi gelip geçen bir filmdi...
Mutlu olmak için önce kendimiz mutlu etmeliyiz,etrafı degil.. Verilen mesaj bu..

10 üzerinden 8 veriyorum..O da oyuncuları için :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Osmanlı Cumhuriyeti

Can Dündar umarım izler diyorum!
Film komedi filmi değil, senaryo Gani Müjde, ve başrolde Ata Demirer olmasına karşın.
Hani böyle bazı filmler vardır, izlersiniz tepkisiz ama finalde öyle bir cümle olur, filmi öyle bir anlamlı kılar ki... Muhteşemdi dersiniz!
İşte böyle bir film.
Ben sevdim.
Öneririm.

Y

yaratici_idea

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
'Issız Adam'. (Çağan Irmak)
Ben çok beğendim. Harika psikolojik çözümleme yapmış.

M

MEDİHA1

Kullanıcı
10 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
Zynep' Alıntı:
Osmanlı Cumhuriyeti

Can Dündar umarım izler diyorum!
Film komedi filmi değil, senaryo Gani Müjde, ve başrolde Ata Demirer olmasına karşın.
Hani böyle bazı filmler vardır, izlersiniz tepkisiz ama finalde öyle bir cümle olur, filmi öyle bir anlamlı kılar ki... Muhteşemdi dersiniz!
İşte böyle bir film.
Ben sevdim.
Öneririm.
mükemmeldi katılıyorum....

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Valla ben ağladım ve içimden gelerek ayakta alkışladım Mediha.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Dehşet treni....

İsmi ve afişi o kadar etkisinde kalmadan ve konusunu billmeden girdigim ön yargı ile eh işte diyerek başladıgım film sonunda beynime kan çıkmış halde,yanaklarımın yanması,içimin daralması(gerilme babında) ve filmin son dk sına kadar gerilimi ve merakı koruyan,final sahnesi iel seyircileri şaşırtan,süper bir korku gerilim filmi diyebilirim...
10/9 veriyorum....çok iyiydi..