EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vega' Alıntı:
Lanetli Ev
lanetli-ev-afis1.jpg

Dehşet verici gerçek bir hikayeye dayanan Lionsgate filmi “The Haunting in Connecticut” bir ailenin karanlık doğaüstü güçlere karşı verdiği tüyler ürperten gerçek mücadeleyi konu alıyor. Campbell ailesi Connecticut’ın sakin bir köşesine taşındıktan kısa süre sonra, Viktorya tarzı şirin evlerinin rahatsız edici bir geçmişi olduğunu öğrenirler: Evleri akıl almaz olaylara tanık olmuş bir cenaze evinden dönüştürülmüştür; daha da önemlisi evin sahibinin medyum oğlu Jonah, ruhani varlıkların diğer tarafa geçebilmesine fırsat yaratan şeytani bir ulak görevi görmüştür.

Şimdi, ölülerle iletişim kurabilen Jonah, masum ve her şeyden habersiz aileyi farklı türde bir dehşete boğmak üzere dönmüştür ve korkunç şeyler olmak üzeredir.

Tek kelimeyle dehşet bir filmdi. Koltuklara çivileneceksiniz nadiren bu puanı veririm ama hak ediyor 10/9...

Konu itibariyle bir çok korku türüne benziyor,eski bir ev,sıkışmış ruhların ev halkını rahatsız etmesi vs vs...Tek farklı ve ikinci bölümde koltuga çivilenmiş ve ortmdan koptugumuz an ruhalrla kanserli çoçugun şavaşması idi...Etkilenmemizin birinci sebebide filmde anlatılan konunun gerçek yaşanmış bir hikaye oluşundan olabilir...

Güzel-di..Korku-gerilim sevenlere tavsiye ederim..
Film notum 10/7 ::)

17-yeniden-filmi.jpg

17 Yeniden

Hayatımızda "keşke" dediklerimizi anlatan çok güzel bir komedi-dram filmi..
Daha fazla anlatmayım,"keşke" kelimesi herşeyi kapsıyor zaten  ::)
İzlnemeli tavsiye ederim..Notum:10/ 9

The Soloist /

Film, dram / müzik arası bir dahi ile kayıp bir gezgin arasında kalmış yaşamının zirvesinde şizofreniye yakalanarak sokaklara düşmüş Steve Lopez karakterinin gerçek hayattaki kitabından beyaz perdeye uyarlanan film müzik severlerin seveceği tarzda bir filmdi..
Çoğu yerde hüzün hakim olsada, müzikle bütünleştiği anlar muhteşemdi...

Film notum 10/ 7

PUSH-DARBE

güzel bir filmdi.kurgusu güzel ve film akıcıydı..notum:9.9 ;)

filme büyük bir hevesle gitmiştim. ama beklediğim hiçbirseyi alamadım.harry potter serisinin diğer filmlerini göz onune alırsak gerçekten kotuydu benim için..filmde olaylar pek birbiriyle içiçe değildi. sonuçta noldu onu hiç anlamadım bilee:D notum:4

resim_goster.aspx

Ölüm pek yakında..

Japon filmlerini pek sevmesemde kızımın istegi üzerine mecburen girdim....
İlk dakikalar ilginçdi,her şey güzel gidiyorduki  sonundaki sahnede bir an komedi filminde sandım kendimi...Çok şaçma bir son bütün gerilimini aldı götürdü...Gerilim-korku yazacaklarına, gerilim-komedi yazılsaydı daha iyi olurdu..Süpriz olmazdı..
Film notum 10 /4

transformers-2-film-izle.jpg

Transformers 2 : Yenilenlerin İntikamı

Serinin ikinci filmi,ilkini izlemedim..İyiki izlememişim...Fragmanlarından daha kaliteli,daha ciddi,bir film beklerken kendimi bir ara cs oyununda sandım...Zaman kaybı...Oyuncu kadrosu seyrettirdi hepsi o!
Film notum 10 / 5

buz-devri-3-dinazorlarin-safagi-filmi.jpg

Buz devri 3

Söyleyecek söz bulamıyorum...Bu yıl izledigim en iyi animasyon filmi kesinlikle izlenmeli...
Ömür uzatan filmler eklemiştim geçen gün..İçlerine bunuda eklemeliydim..
Serinin 3 filmi..4.5.6 filmi diyede gider umarım...
Sid'in hayranıyım özellikle annelik duygusu içinde dinazor yavrularına sahip çıkışı hem güldürdü,hem hüzünlendirdi....

Diyaloğlardan birinde - Sen nasıl bir annesin? soruduna, -Üç çoçuklu bekar bir anneyim  sözü ile herkesi güldürdü.. ;D
Dinazaro karşı duruşuda harikaydı..-HANIM HANIM BUNLAR BENİM YAVRULARIM,ONLARI YOK ETMEDEN BENİ YOK ETMELİSİN, diye korkusuzca duruşu (:Büyük küçük herkes izlesin...2009 en iyi animasyon şeçileceginden şüphem yok..
Film notum 10 /11  ;)

bu filmin tanıtımını televizyonda gormustum.fragmanı komedi gibi gelmişti.aslında içinde azda olsa komik replikler var ama tahminimden cok uzak bir film cıktı. yinede filmi cok beğendim. filmde konuların birbiriyle olan baglantıları güzeldi. sonunu sanki filmin devamı varmıs gibi bitirdiler.bazı sorular cevapsız kaldı cunku.

ayrıca filme girdiğim seans turkce dublajdı ki altyazılı olmasını kesinlikle tercih ederdim.seslendiren her kimse basrol oyuncusunun verebilceği duyguları filme katamamıs bence.filmi orjinel sesinde izlemek daha guzel olabilirdi
9/10

davetsiz-sinema-filmi.jpg

Davetsiz İsmi kadar davetkar olmasada:) son zamanlarda seyrettiğim en iyi korku-gerilim filmi diyebilirim...Konuyu kaçırmadan izlemenizi tavsiye ederim,sonunda tekrar başa dönmek isteyebilirsiniz:)
Filmin ilk dakikalarındaki bir söz filmin gelişen olaylarını içine alıyor ama siz bunun farkına filmin sonunda aynı sözle bittiginde farkına varıyorsunuz:)
Psikayatri doktoru iyileştiğini düşünen hastasına rüyalarının yorumlarken" Başladığın işi bitir" diye başlıyor film ve sonunda iyileştigini düşündüğümüz hastamız ( şizofreni hastası) başladığı işi bitiriyor tabi çok ilginç olayların birleşmesiyle, yapbozun parçası gibi ama hiç tahmin edemeyeceginiz olaylarla birlikde bir son ve faklı bir yoldan son sözün söylenişiyle açıklağa kavuşuyor " başladığım işi bitirdim"  :)

Şizofreniyle birlikde korku-gerilim severlerin kaçırmamasını şiddetle tavsiye ederim..Halen filmin etkisi altındayım,nasıl farketemedim olayların gidişatını diye... :-X

Film notum 10 / 10

terminator-kurtulus-filmi.jpg

Diğer beğenerek izlediğim film ise Terminator-kurtuluş

Serinin 4. filmi ve kesinlikle bütün serilerini severek ilgiyle takip ettiğim serilerin başında yerini alır..
Oyuncu kadrosunun değişikliğinden ve yeni katılan nefeslerle daha da dahada bir etkileyici olmuş..Konusu itibariylede heyecan son dakikaya kadar yerindeydi görsel efekleri ile yne göz doldurdu....terminator filmine yakışan ve devamının geleceğini tahmin ettiğim  filmi fantastik-bilim kurgu severlerin izlemesini tavsiye ederim..

Film notum 10 / 9

PULP FİCTİON(Ucuz RoMaN)(1994)

75-pulp-fiction.jpg

Pulp-Fiction-6.jpg

çok beğendim filmlerden : ) konusu ise,mafya hayatına içten bakış.Farklı Bir bakış.Oyuncu kadrosu bakımından da kaliteli bir film.Afişte görüldüğü gibi  :D :) Yönetmen ve aynı zaman da filmin senaristi Tarantino'nun unutulmaz klasiklerinden..
filmin sonunda ki müziği çok beğenmiştim unutamayanlar ve merak edenler varsa ismi The Lively Ones-Surf Rider : )
yeniden bir filmle karşınızda olacağız görüşmek üzeree  ;D

http://img185.imageshack.us/img185/4430/harrypottervemelezprens.jpg[/img][/URL]

filme büyük bir hevesle gitmiştim. ama beklediğim hiçbirseyi alamadım.harry potter serisinin diğer filmlerini göz onune alırsak gerçekten kotuydu benim için..filmde olaylar pek birbiriyle içiçe değildi. sonuçta noldu onu hiç anlamadım bilee:D
Evet katılıyorum olaylar çok karışıktı bende ne olduğunu anlamadım , film biraz uzunmuş. İlk kez bir filmin bitmesini dört gözle bekledim diyebilirim , sıkıldım  :) Tavsiye etmem 10/4  :)

GewezeTosba' Alıntı:
PULP FİCTİON(Ucuz RoMaN)(1994)

Pulp-Fiction-6.jpg

çok beğendim filmlerden : ) konusu ise,mafya hayatına içten bakış.Farklı Bir bakış.Oyuncu kadrosu bakımından da kaliteli bir film.Afişte görüldüğü gibi  :D :) Yönetmen ve aynı zaman da filmin senaristi Tarantino'nun unutulmaz klasiklerinden..
filmin sonunda ki müziği çok beğenmiştim unutamayanlar ve merak edenler varsa ismi The Lively Ones-Surf Rider : )
yeniden bir filmle karşınızda olacağız görüşmek üzeree  ;D

Puanlamamızı unutmuşz..

10/8 : )

Ice Age Three

Serinin son filmi,gülmek eğlenmek isteyenler için birebir.
İzlediğim en güzel animasyon filmdi.
Önceki serileri de ikiye katlar derim.

Not:10/10

23 NUMARA
Bugüne kadar izlediğim en güzel filmlerde biri...Sonu hiç beklenmedik bir şekilde bitti.Herkese tavsiye ederim.Tam bir gizem filmi...

KARANLIKLAR ÜLKESİ 3
Güzel bir film.Güzel bir senaryo
Yanlız Kurt adamlar biraz daha korkunç olabilirdi  :D
10/7  ;)

Suretler (Surrrogates) filmini izledim. Saçmalık ötesi bir film sakın izlemeyin. Bilim kurgu yapmaya çalışmışlar ama olmamış. Senaryo falan akıcı değil, diyaloglar çok basit. Mümkünse başka filme gidin  ;D

En son izlediğim film Hangover / Felekten bir gece

Felekten-bir-Gece-1246524697.jpg

Son zamanlarda izlediğim en kaliteli komedi filmi..
Film eylendirirken "yok daha neler" dedirtirken Bir o kadarda  gerilim yaratan,bir sonraki dakikasında merak uyandıran,2000 li yılların müzikleriyede nostajik bir tat bırakıran eylenceli,kaçık,deli-dolu bir film...

Film notum:10/9

son durak 4 3D yi izledim sürükleyici gizemli süper filmdi kaderden kaçamayacığını anlatıyo

nebos' Alıntı:
son durak 4 3D yi izledim sürükleyici gizemli süper filmdi kaderden kaçamayacığını anlatıyo
filmi bende izledim gerçekten müthişşşti klasik son durak serisi ama gerçekten nefes kesici :D

Geri