EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde Codex tarafından oluşturulan EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 130,047 kez görüntülenmiş, 479 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
E

Emre Y

M e l i k e' Alıntı:
testere 6 yı dün izledim.bence yine harikaydı.öyle kanlı sahne olan filmleri sevdiğimden değil ama 6 seridir göze batacak hiç bir mantık hatası yapmadan bu kadar iyi film yapmak ciddi bir emek gerektirir bence..
Türkçe Dublaj mı yoksa alt yazımıdır :) ben türkçe dublajını bekliyorumda  :D

M

M e l i k e

Kullanıcı
11 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
alt yazılı..ama türkçe dublajla zaten güzel olmaz bence ya.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Serisi’nin ikincisi New Moon (Yeni Ay) kurt adamların daha ön planda olması ile filmde daha aksiyon katmış ama Edwart'ın biraz geri planda kalmasını sağlamış olsada,görsellik açısından kurt adamların performansı göz doyurucuydu  ::)
Bella'nında her daim agzı  bir karış açık olmasa daha güzel olurdu sanki  :p
Kitaplarını okumadığım için beklentim hiç düşmedi ve her filmde "bundan sonra ne olacak" diye merak ediyorum..
O yüzden filme bende 10/10

M

M e l i k e

Kullanıcı
11 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Kitaplarını okumadığım için beklentim hiç düşmedi ve her filmde "bundan sonra ne olacak" diye merak ediyorum..
ben de kitaplarını okumadım hatta alacakaranlığı da izlemedim ama beğendim filmi ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Keşke izleseydin o zman dahaçok begenirdin :)

Özellikle ön planda olan kurt adam jocop su :)

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Yine yeniden keyifle az birazda göz yaşları eşliğinde izlediğim harika bir film.

Chris, eşi evi terk edince beş yaşındaki oğlu Christopher ile başbaşa kalır. Kısa süre sonrada oturdukları daireden çıkartılırlar ve geceyi geçirmek için düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet, bulabildikleri her yerde kalırlar. Çektiği sıkıntılara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni, karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır.

Mutlaka ama mutlaka izleyin derim

İkinci olarakda
Biraz isteksizce bakmaya başlasamda ön yargılarımı çok geçmeden kıran harika bir film olan
CHANGELING yani SAHTEKAR

Kaçırılan oğlunun bulunmasıyla birlikte Christine Collins’in (Angelina Jolie) duaları kabul görmüştür. Ancak anneyle oğlunun yeniden buluşmasının karmaşası arasında Christine bu çocuğun kendi çocuğu olmadığını fark edecektir. Medyanın ve yozlaşmış polis teşkilatının kendisine destek olmaktan çok köstek olmasından bunalan Christine, aradığı cevaplara ulaşmak için kendi başına adımlar atmaya başlayınca hayatını sonsuza dek değiştirecek gerçekle yüz yüze gelecektir.

Yer: Los Angeles, yıl: 1928. Bir cumartesi sabahı her zamanki gibi işine gitmeye hazırlanan Christine oğluna “hoşçakal” dedikten sonra evden çıkar. Akşam işten eve döndüğünde oğlu evde değildir. Çocuğu arama çalışmaları bir türlü sonuç vermez. Aylar sonra Christine’nin dokuz yaşındaki oğlu olduğunu iddia eden bir çocuk çıkagelir. Polislerle gazetecilerin telaşlı koşuşturmacası arasında duygu karmaşası yaşayan Christine, çıkagelen çocuğun bir gece kendisiyle birlikte evde kalmasına izin verir. Ancak kalbinin derinliklerinde bu çocuğun kendi oğlu Walter olmadığını bilmektedir.

Konunun araştırılması için yetkilileri zorlar ancak bir sonuç alamaz. Bu durum karşısında çaresiz kalan Christine, aradığı desteği aktivist rahip Briegleb’de (John Malkovich) bulur. Rahip Briegleb oğlunu bulma mücadelesinde Christine’e yardımcı olacaktır.

Bugün aslında tesadüf oldu her iki filmdede fedakar anne ve baba vardı. Ayrıca gün boyunca az biraz dadılık yapmak durumunda kaldım ve çocuk sahibi olmanın çokda kolay alınmaması gereken bir karar olduğuna kanaat getirdim. ömür boyu koşulsuz bir sevgi ve özveri gerektiren altından kalkıllıp kalkınılmayacağı iyice sorgulandıktan sonra atılması gereken bir adım. Oysa neyse...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Valla dün gece Ulak filmini izledim bir kez daha. Onca yerli filmin arasında farkına varılmamış güzel bir film diye düşünüyorum. O kadar güzel bir anlatım varki filmde. İzlemeyen herkese tavsiye ederim.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Ulak filmi için gelmiştim demek aynı anda izlemiş ve aynı beğeniler içinde gelmişim bu bölüme..

Filmin cd si çıkalı çok olduğu halde bir alıp izleme fırsatı bulamadığım tesadüf eseri tv de izlediğim "Ulak" filmini bende çok beğendim...

Çağan Irmağın senaryosunu yazıp yönettiği ve müzikleri ilede kendi ilgilendiği yine iz bırakan bir film olmuş..Filmledi ana fikri veren söz sürekli tekrar etti..
Haksızlığı veya suçu  bilipte söylemeyen  veya karşı çıkmayan yapan kadar sorumludur.

Ayrıca hikayeye başlarken söylediği ve Hz. Mevlana'nın Mesnevisinin önsözüne çok benzeyen Mesnevi de diyor ki; 'Bu kitap hikaye olarak okuyanlara hikaye, hakikat olarak okuyanlara hakikattir.filmde ise; 'Ben diyeyim 100 yıl evvel siz deyin şimdi daha dün gibi zamanlardan bir zamanmış, ben diyem bir köy siz deyin işte bu köy işte yandaki işte beriki köylerden biri bu memleketin bir yanı bu memleketin kendisi'

Filmi izlerken zaman ve mekandan münehzih hissini tadıyor ve sizde hikayedeki karakterleri kendi kafanızda bir şekle kolayca sokabiliyorsunuz...Ve insanların tepkisizliğine tepki olarakta sosyal içeriğini otutturuyorsunuz..

KESİNLİKLE İZLENMELİ..

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com

Felç kalmış eski bir denizci olan Jake, Avatar adlı bir programa dahil edilir ve Pandora isimli bir gezegene gönderilir. Başlangıçta bu görevin amacı gezegeni tanımaktır. Pandora çok farklı bir tabiata ve oldukça ilginç canlı türlerine evsahipliği yapan bir gezegendir. Jake ve ekibi gezegende yaşayan Na'vi isimli bir halkla karşılaşır. İnsanların kendilerinden daha ilkel gördükleri Na'vilerin onlardan tek üstünlüğü fiziksel kapasiteleri değildir. Doğa ile iç içe ve onunla uyumlu bir şekilde yaşayan Na'viler insanların sahip olamadığı yeteneklere sahiptirler.

Türsel çeşitlilikle ilgili yaptıkları araştırmaların amacı aslında gezegende bulunan çok değerli bir madenle ilgilidir. Topraklarını terk etmek istemeyen Na'viler insanlarla çatışma halindedir. Jake onları uzaklaştırmak için kullanılan Aavatar adlı genetik deneye katılır. Sonuçta deney Jake'e yeniden yürüyebilmenin yollarını açmıştır, ancak hiçbir şey beklendiği gibi sonuç vermez.
Son birkaç aydır izlediğim en iyi film diyeceğim ; başka da bi'şey demeyeceğim.
İzleyin... Herkes izlesin.
10 üzerinden 10!

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
İzleyen herkes okadar övgüyle bahsediyorki izlemek için sabırsızlanıyorum.
Biletler bugünden alındı yarın izleyeceğim bende :)

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Bugün izledim avatarı
harika bir görsel şölen sunan bu filmi herkese tavsiye ederim
ayrıca 3 boyutlu sinemada izlerseniz daha harika olur

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Özlem' Alıntı:
Bugün izledim avatarı
harika bir görsel şölen sunan bu flimi herkese tavsiye ederim
ayrıca 3 boyutlu sinemada izlerseniz daha harika olur
Tekirdağ'daki AFM'de böyle bir şansın yok...
Ama yakınlarında 3B izleme şansı olan ; kesinlikle öyle izlesin.

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara

Truman çok güzel bir adada yaşamaktadır... Fakat bu ada, Truman dışında her şeyin sahte olduğu bir ortamdır ve doğduğu günden itibaren devamlı olarak seyirciler tarafından izlenmiştir. Truman, bunun hiç farkında olmaz,  ta ki öldüğünü sandığı babasını görene dek.

Jim Carrey'nin kusursuz oyunculuğunu sergilediği bu güzel filmi evde sinema keyfi yapmak isteyenlere tavsiye ederim.

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara

Bir kitap editörü, ülkede kalabilmek için erkek asistanıyla evlenmek zorundadır. Yeni çift, çocuğun ailesi ile tanışmak üzere Alaska'ya yolculuk yaptıklarında, sürpriz bir düğünle karşılaşırlar ancak peşlerindeki göçmenlik bürosu yetkililerini başlarından savmak için bu plâna sonuna kadar bağlı kalmak zorundadırlar.

En son izlediğim filmlerden sonuncusuda Teklif. İzlerken insanı sıkmıyor ama bittiğinde de etkisi hala devam eden bir film değil. İzlenmeyecek bir film değil ama mutlaka izleyin diyebileceğim bir filmde değil.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

"Yukarı bak" ailecek büyük bir keyifle izledik:)

3 boyutlu izlediğim ilk animasyondu..Bundan sonra 3 boyutlu olmayan animasyon filmlerini kesinlikle izleyemem gibi :)

Çok eylenceli ve eğiticiydi.... Ayrıca seslendirmelerle birlikte Pixar'ın imzasını attığı her animasyon süper ötesi tebrik ediyorum bize böylesi kaliteli yapımlar sunduğu için..

Her ne kadar 2009 yapım olsada 2010  da  "en iyi animasyon" film katogorisine girip ödülü alır..
Bu sene izlediğim en güzel animasyondu, daha iyisini izleyene kadar şimdilik en iyisi diyebilirim :)

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
YENİAY
Tanıtım ayrıntılı bi şekilde yapılmış üstte zaten :) Serinin büyük bir tutkunu olarak iyi bir uyarlama olduğunu söyleyeblilirim :) özellikle Jacob yani Tylor Lautner mükemmeldi :):) tavsiye ediyorum 10\7

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
vega' Alıntı:
YENİAY
Tanıtım ayrıntılı bi şekilde yapılmış üstte zaten :) Serinin büyük bir tutkunu olarak iyi bir uyarlama olduğunu söyleyeblilirim :) özellikle Jacob yani Tylor Lautner mükemmeldi :):) tavsiye ediyorum 10\7
Serinin ikinci filminden sonra Edwart hayranları U dönüşü ile jacop hayranı oldular :D

Bizim evdede durum farklı değil

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

İsmindende anlaşıldığı gibi tansiyonu yükseltecek bir film...
Çoktandır kanlı-canlı film izlememiştim bu filmden sonra biraz zor izlerim gibi..Halen kalp atışımı duymaktayım...GERİLDİM..

143 ülkede yasaklanmış olmasına rağmen filmi korku filmi diye yaklaşıp giriş,gelişme ve sonuçtan ibaret olduğunu düşünenler filmdeki kişilik bölünmesi  (Şizofren) olayını kavrayamazlar bunuda belirtmekte yarar var... İdenty (Kimlik) izleyenler filmdeki tadı alacaklardır...İki filminde gelişme bölümünde "Vay anasını" diyorsunuz ):

Psikopatlıkta püf noktaları öğrenmek istiyorsanız kesinlikle izleyin derim :p