EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde Codex tarafından oluşturulan EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 130,055 kez görüntülenmiş, 479 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
D

dryad

Kullanıcı
11 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
0
bende en son Beter Böcek'i izledim..
Tim Burton filmi.
ölümden sonraki hayatın espirili bir anlatımı olmuş. cidden öyle olur umarım..

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Watchmen

Kısaca konusu:Süper kahramanların varolduğu 1985 yılı alternatif evreninde Amerika Birleşik Devletleri ile Sovyetler Birliği arasındaki gerilim ve tarihin akışını degiştirecek kötünün iyisi sonuçları...

Konusu, Rusya-Amerika soğuk savaşında  etkilenerek o dönemin savaşını fantastik ögelerle aktarmaya çalışılmış...Filmin finali ve son sözleri ile vasat olmakdan çıkıp,nükleer bombanın tehlikeli sonuçlarını ve insanlıga etkisi  geride bıraktıkları ile izlenmeye degerdi...Gerçekler mi-yalanlar mı? sorusu ile bitiş sahnesi düşündürücü idi...
Şavaşın soguk yüzü her yerde ürpertici ve soguk....
:-X
Tavsiye eder miyim  ::) 

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
En son dün yapacak iş bulamayınca evde oturdum film izledim. Karpuz kabuğundan gemiler yapmak adı. Söyleyecek bir şey bulamıyorum çok güzel bir filmmiş. Baya eski zaten :).. Neyse sinema filmi oynatabilme hayali olan iki çocuğun yaşadıklarını anlatıyor. Gayet eğlenceliydi. İzlemeyenler mutlaka izlesin.

S

spiritualsigns

ay ben dün gece 2 den sonra genç ölmek adlı bir sinema filmini yaklaşık 20. kez izledim... Julia roberts ve campbell scott oynuyo..

kanser hastası bir adamla onun bakıcısı aşık oluyorlar birbirlerine.. adam zengin ama ölmek üzere... falan filan...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Öldür.com

Valla güzel filmdi. İnternette benimle öldür diye bir site açıo bi genç.
İzlenme oranı ne kadar çok olursa kişi o kadar çabuk ölüyor.Baya kafa kurcalayıcı bir gerilimdi, hoş ben fazla gerilmedim ama.
Zekice bir senaryoydu, fazla akıcı değildi, ama izlenilebilir bir film.
Hoş oyuncu seçiminde biraz daha titiz olunsa idi film daha bi tadında olabilirdi.

Neyse..Azıcık gerilim diyenler için güzel film.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
spiritualsigns' Alıntı:
ay ben dün gece 2 den sonra genç ölmek adlı bir sinema filmini yaklaşık 20. kez izledim... Julia roberts ve campbell scott oynuyo..

kanser hastası bir adamla onun bakıcısı aşık oluyorlar birbirlerine.. adam zengin ama ölmek üzere... falan filan...
Falan filan dedigine göre pek sarmamış anlaşılan :)

Bir yerde biten ilişki,başka bir yerde başlıyor ama onunda sonu belli ne şanşsızlık ama..Tam benlik) sulu gözler için yane )  :-[

Omuz omuza adlı filmi izlemeni tavsiye ederim,aslında Julia Roberts'in bütün filmlerini tavsiye edebilirim :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Yedi yaşam

Will Smith' aksiyon filmlerinde görmüş olsakda,dram filmlerindeki başarısıyla etkisi altında bıraktıgı kesin..

Kısaca konusunu aktarayım...Bir hatası yüzünden 7 kişinin canına mal olan bir kaza sonunda ve karısını da kaybetmenin üzüntüsüyle kimsenin kolay kolay veremeyecegi bir karar ile kendisini öldürecek ve organları ile 7 kişiye  hayat verecekdir...ve bu kararı verirken gerçekden hak edip etmediklerini bizzat gözlemleyecekdir..
Kalbini verecegi kişiye aşık olunca işler biraz değişse ve verecegi karar için tereddüdde kalsada zor kararı verip hayatına son verir :(

Sosyal içerigi çok olan bir film..kesinlikle izlenmesini tavsiye ederim..Filmin sondan başa başladıgı için hiç bir kareyi kaçırmadan ve ilk bölümüyle agır giden senaryosu için "ne bu şimdi" diye düşünmemenizi tavsiye eder,son dk ya kadar izlemenizi söyleyebilirim...Sonra arkadaşımın uyuyup bir kaç bölümü kaçırdıgında ne oldu diye sormasıyla filmden kısada olsa kopma olasılıgınıda düşünürsek  ::)

Bu organ bağışı beni hep etkilemiştir..Öldükden sonra organ bekleyen bir çok hastaya can verip onların hayır duasını almak için organlarımın hepsini bağışlayacagım..tabi sağlam  bakailirsem :) Ehliyet alırken organlarınızı bagışlamak ister misiniz diye bir şeçenek vardı,ben bu şeçenegin hepsini işaretleyecegimi söyledim...Gittik ehliyeti almaya,bekliyorum o sorulsunda hepsini bağışlayacağımı söyleyim diye sevinçle... derken sormayımı unuttular nedir,bende  bekliyorum..Elime getirip ehliyeti vermezler mi..Meğer sormadan düzenleyip önüme koymyşlar belgegi...Biraz kızdım ama bir sonraki degiştirme tarihine kadar yapabilecegim hiç bir şey yoktu... İyiki sormamışlar neden diye soracak olursanız,orda bir şeçenek vardı "hepsi" diye ben onu işaretleyecekdim...
"hepsi" demenin anlamı  doktorluk egitimi alan stajerlere kadavra olarak gidiyormuşsun  ;D
Her şeyde br hayır var derlerya işde bundada varmış bir hayır,"hepsi " deseydim,öldükden sonra mezara bir poşet karışık kemik olarak girecekmişsim..:)
Ehliyetimi ilk degiştirme sırasında şeçerek işaretleyecegim...

nerden nereye geldim..ben film yorumluyordum degil mi? hemen kaçayım bu sayfadan... ::)

kesinlikle izleyin... 8)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Organ bağışlama deyince aklıma "kadavra" filmi geldi..
İzleyen varmı arkadaşlar..
Ben aldım ilk 10 dk sını izledim ama sonrasını izleyemedim... canlı canlı kadavra olmak sanırım ürpertti biraz erteledim bende izlemeyi.. :-X

S

spiritualsigns

Su Perisi' Alıntı:
spiritualsigns' Alıntı:

Falan filan dedigine göre pek sarmamış anlaşılan :)

Bir yerde biten ilişki,başka bir yerde başlıyor ama onunda sonu belli ne şanşsızlık ama..Tam benlik) sulu gözler için yane )  :-[

Omuz omuza adlı filmi izlemeni tavsiye ederim,aslında Julia Roberts'in bütün filmlerini tavsiye edebilirim :)

yok aksine filmi çok beğendim yıllardır izlerim... bıkmadan usanmadan...  falan filanı durumum benzerlik gösterdiği için sanırım es geçmek adına yazdım :S uzatmayayım anlamında...
ben romantizm yüklü filmleri seviyorum...

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır

En İyi 50 Film:11. sırada
Yapım:2006 ~ ABD,  İngiltere
Tür:Aksiyon,  Dram,  Fantastik,  Gerilim,  Gizem,  Macera
Yönetmen:Christopher Nolan
Senaryo:Christopher Nolan,  Jonathan Nolan
Senaryo (Kitap):Christopher Nolan,  Jonathan Nolan,  Christopher Priest
Yapımcı:Jordan Goldberg,  Christopher Ball,  Valerie Dean
Görüntü Yönetmeni:Wally Pfister
Müzik:David Julyan
Dağıtım:Warner Bros
Filmin Websitesi:www.prestij-film.com
Süre:2 saat 8 dk
Gösterim Tarihi:22 Aralık 2006 (Türkiye)

FİLMİN ÖZETİ

Beğenilen yönetmen Christopher Nolan’dan (“Memento,” “Batman Başlıyor”) illüzyon kumaşından örülmüş bir macera geliyor. Bu beklenmedik dönüşlerle dolu gizemli öyküde, Viktorya Devri’nde iki sahne sihirbazı, giderek şiddetlenen bir savaşa ve birbirlerinin mesleki sırlarını ortaya çıkartmak için doymaz bir susuzluğa dönüşen güçlü bir rekabete girişiyorlar. Bu iki görkemli adamın cüreti tutkuya, şovmenliği bilime ve hırsı dostluğa kırdırmalarının sonuçları tehlikeli, ölümcül ve hileli oluyor.
Her şey yüzyılın başında, hızla değişen Londra’da başlıyor. Sihirbazların ünlü ve en üst mertebede idol olarak kabul edildikleri bir zamanda, iki genç sihirbaz şöhrete giden yolu çizmeye başlarlar. Gösterişli, sofistike Robert Angier (HUGH JACKMAN) tam bir şovmenken, yontulmamış ve gelenekçi Alfred Borden (CHRISTIAN BALE) sihirli fikirlerini gösterme yeteneğinden yoksun, yaratıcı bir dahidir. Birbirlerini takdir eden arkadaşlar ve ortaklar olarak yola çıkarlar. Ama en büyük numaraları ters gidince, aralarında ömür boyu sürecek bir düşmanlık başlar; ikisi de bir diğerini geçme ve altüst etme niyetindedir. Sürdürdükleri aşırı rekabet, her numarayla, her gösteriyle daha da büyür; ta ki sınır tanımayana, hatta elektriğin yeni ve inanılmaz güçlerini ve Nikola Tesla’nın bilimsel dehasını işin içine dahil edene dek...

YORUM
Oldukça iyi bir senaryo ile kaliteli oyuncuların oluşturduğu sürükleyici ve iyi bir filmdi.Yapım yılı eski olmasına rağmen muhteşem bir görsellik ve şaşırtıcı bir son filmi izlenmeye değer kılıyor...

10 üzerinden 7.5 felan diyebilirim.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Max Payne

Son zamanlarda gençlerin rabet ettigi cs ler den tut adını bilmedigim bir çok öldürmeli oyunlardan biri olan "Max Payne" video oyununun beyaz perdeye yansıtılmış hali diyebilirim...Yalnız ""Max Payne" video oyununun aynısını oldugunu düşünenler için hayal kırıklıgı yaşatacagı kesin.

Kısaca Konusu:
Teröre karşı savaşda yeni bir silah  ve  başarı elde etmek için çalışan bir gurup bilim adamı projelerine "ölümsüz,korkusuz,acısız,ve kendini en güçlü" hissedebilecek bir ilaç üretirler...Deney sonucunda 100/1 lik kısmında başarıya ulaşılır ve diger kısmı kafayı yeme noktasında halussulasyonlar görerek intihar ederler...
Bu 100/1 lik kısmın yaratmış oldugu dehşetin ve gücün farkına varan bu projenin sahibi,kendi amaçları ve kendi askerleri  ile dünyada farklı bir yer edinmek için yürüttügü gizli işin bozulmasını saglayacak olan ve ailesi bu kişiler tarafından öldürülen dedektifimizin ölmemek ve intikamını almak için  ilaçı içerek nasıl bir ölümsüz kahraman dönüp intikamını aldıgını anlatıyor...
Kendi kazdıkları kuyuya,kendileri düşen ve bu projenin sahibinin de son halkayla birlikle kaçınılmaz ölümü, görsel efekler,ses ve müzikleri ile izlenimini daha keyifli hale getiren bir film..

Aksiyon, dram,gerilim,ve şuç ile harmanlanmış film severler için görsel ve kurgu açısındanda iştahı kabartacagı kesin 8)
Başrol oyuncusu olarak Mark Wahlberg’in Max Payne karakteride üzerine 10 numara oturmuş...

Tavsiye edebilirim..Film notum 10/7.. :)

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Ya zaten oyundan filme aktarılan çok başarılı olmuş bir proje yok sanırım :)
Bilgisayar oyunundaki atmosferi filmde yakalayamadıkları için başarısız oluyor. :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Hitman güzeldi yav öle deme :d En azından oynayan kız güzeldi  ::)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Harun' Alıntı:
Ya zaten oyundan filme aktarılan çok başarılı olmuş bir proje yok sanırım :)
Bilgisayar oyunundaki atmosferi filmde yakalayamadıkları için başarısız oluyor. :)
Bende onun için söyledim,filmin konusu farklı amacı aynı olsada :)
Her romanın filmini uyarladıklarında okuyucular için hayal kırıklıgı olsada...Benim pek aram olmadıgı ama cs  ve bu oyunu bir kez oynadıgım için pek hayal kırıklıgı yaşamadım...O yüzden filmin kurgusunu ve konusunu artı görsel şöleni sevdim  8)
İlaçı aldıkdan sonra etrafın degişip havanın eksi 40 derecede kendilerinin + 40 derece yanıp,etrafın farklı şekil alışı,adata cehennem görüntüsü ve kendileri zebani :) Hissedip yaptıkları ataklar, agır çekimler ilede "vavvvvvvv" dedirten sahneleri ile "Matrix"  filmini anımsattı :)

G

GÜLBANU38

Kullanıcı
21 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
KASIMDA AŞK BAŞKADIR(tatlı kasım) bir kaçyeri dışında güseldi puanım10 üzerinden 8 ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Mumya 3 : Ejder İmparatoru'nun Mezarı

Serinin üçüncü ve son filmi olmasını ümid ediyorum..Diger serilerini izleyenler bilirler,Piramitlerde çekilen mumya filmleri bu sefer Çinin büyülü dünyasına bize alıp götürüyor. 2000 yıl önce dünyayı ele geçirmek için ordusunu kuran Ejder İmparatorunun yeniden hayata dönerek emelini gerçekleştirme çabası ile başrolde jet-li nin uzak dogu savaş sanatı ile her ne kadar göz doyursada mumya filmine yakışmamış..Sadece mumya halinden uyanış ve kaçış sahneleri göz doldurdu,gerisi vasattı...
hayal kırıklıgı yaşadım...Ama izlenmeye yinede deger.. :)

Film notum:10/7 :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bay Evet

Konusu:

Carl (Jim Carrey) hayatından bezmiş,yaşama azmi gitmiş,boşlukda insanlardan uzaklaşırken bir arkadaşının ısrarı üzerine kişisel seminere katılır ama bu seminerdeki ilk ve tek kural,önüne çıkan her fırsata yada istege "evet" demek.. .Burda en önemli kural,asla "hayır" demeyeceksin,hayır dersen etrafındaki pozitif enerji kaybolup,negatif enerjiyle birlikde sıkıntılar geliyor başına...

Başlarda zorda olsa herşeye "evet" demek,her evet dediginde açılan kapılarla hayatındaki anlamsızlık bir anda anlam kazanmaya başlar...Hayatın tekdüzeliginden bir anda "evet" diyerek kurtulur,önüne fırsat kapıları açılır..
Tabi nereye kadar,hayatını sonsuz olasılıklara açmanın bazı olumsuzlukları ile yüzleşmek zorunda kalana kadar!

Çıkmaza giren,kendi oluşturdugu çemberin kendi hataları yüzünden gittikçe daralan ve yaşadıgı onca güzel şeyin elinden akıp gitmesine dur demek için son bir hamle ile yoluna koyması ile gelişen komik, güldürüken düşündüren gelişen olayları keyifle izleyeceksiniz...

"Zar adam" adlı kitabı okuyanlar bu filmi daha iyi anlayacaklardır :)
Senaristin bu romandan etkilendigi kesin,sadece zar atıp hayatını yönlendirmek yerine,herşeye evet diyerek yönlendirmesi ile çok benzeşmekde :)
Jim Carrey'nin büyük hayranı olarak dünyada yoktur bir tane daha yüz mimiklerini bu kadar iyi kullanan ikinci bir kişi..

Film notum 10/10  :)

Diger filmleri de izlemenizi tavsiye ederim :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Karanlıklar Ülkesi: Lycan’ların Yükselişi

Serinin üçüncü filmi imiş,ilk iki filmini izlemedim ama hoşuma gitti,özellikle konusu devrim yapmak,haklarını aramak verilen  mücadeleyi anlatışı...Aristokrat Vampirler ile yırtıcı bir kurt adam türü olan barbarları izlediginiz zaman ve filmden bu iki ögeyi( vampir kurt adam) çıkardıkdan sonra,ortaya bilindik bir mücadele çıkıyor  8)

Vampir ve kurt adam fillerini sevmesem de,son iki izledigim filmler kararımda değişiklik yapmama sebeb oldu( alacakaranlıkdı diger film,vampirli olan)
Son olarak,küçük çoçukları götürmeyin,yada girmelerine iizn vermeyin,filmin ilk bölümünde,sesin bir anlık gidişi ve en önde oturan bir çoçugun kurt adama dönüşen sahnesiyle birlikde sesin yüklselişi ile "anneeeeeee" diye seslenmesine sebeb oldu...O an öyle bir garip durum yaşandıki,kokru filmindesin,gülsen mi? kızsan mı?

Film notum 10/7 fena degildi,izlenmeli.. Dikkatli izleyin,sonu öyle bir kare ile bittiki,filmden çıkan herkes o kareyi birleştirmeye çalışıyordu... çözemeyenler,serinin diger filmlerini izleyenlere soruyor parçaları birleştirmeye çalışıyorlardı... ben de elimde eksik parçalarla çıktım,kızlara kulak verdim,arkadaşlarına açıklama yaparken  ::) Serinin 4. filminin çekileceginide garanti ediyorum..Son söz etkileyiciydi  ::)
-kazandık! her şey bitti..
-Daha yeni başlıyor!

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kadavra

Sonunda izleyebildim :)
Konusu ilginç-di...Tıp stajı için patoloji doktorunun yanında göreve başlayan ve anlaşılmaz ölüm sebebleri üzerinde çalışmasını südüren doktor ted kendini birden bir oyunun içinde bulur..Oyunun başlıca kuralı,öldüreceksin ve diger doktor arkadaşlar nasıl öldügünü bulacak...
Oyunun içine nasıl girdigini anlamadan,kendini bir çıkmazda bulur,bu çıkmazdan kurtulayım derken,oyunun kuralına göre oynar ama bir şanşsızlık sevdigini bu oyuna kurban eder..

İzlenebilir,tavsiye ederim.. :)