spiritualsigns' Alıntı:ay ben dün gece 2 den sonra genç ölmek adlı bir sinema filmini yaklaşık 20. kez izledim... Julia roberts ve campbell scott oynuyo..
kanser hastası bir adamla onun bakıcısı aşık oluyorlar birbirlerine.. adam zengin ama ölmek üzere... falan filan...
Su Perisi' Alıntı:spiritualsigns' Alıntı:ay ben dün gece 2 den sonra genç ölmek adlı bir sinema filmini yaklaşık 20. kez izledim... Julia roberts ve campbell scott oynuyo..
kanser hastası bir adamla onun bakıcısı aşık oluyorlar birbirlerine.. adam zengin ama ölmek üzere... falan filan...
Falan filan dedigine göre pek sarmamış anlaşılan
Bir yerde biten ilişki,başka bir yerde başlıyor ama onunda sonu belli ne şanşsızlık ama..Tam benlik) sulu gözler için yane ) :-[
Omuz omuza adlı filmi izlemeni tavsiye ederim,aslında Julia Roberts'in bütün filmlerini tavsiye edebilirim![]()
;DKorsan' Alıntı:Hitman güzeldi yav öle deme :d En azından oynayan kız güzeldi :![]()
Harun' Alıntı:Ya zaten oyundan filme aktarılan çok başarılı olmuş bir proje yok sanırım
Bilgisayar oyunundaki atmosferi filmde yakalayamadıkları için başarısız oluyor.![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.