B
bloodelf
Kullanıcı
yok çok hoş film . fantastik ve romantik diyebilirizSu Perisi' Alıntı:Yukardaki filmin vampirlerle ilgisi yok degil mi?
yok çok hoş film . fantastik ve romantik diyebilirizSu Perisi' Alıntı:Yukardaki filmin vampirlerle ilgisi yok degil mi?
Hımm.Konu itibariyle bir kaç filme benzer ama bu mezardan çıkış biraz heyecan katmış anlaşılan...listeme aldım teşekkürlerbloodelf' Alıntı:yok çok hoş film . fantastik ve romantik diyebilirizSu Perisi' Alıntı:Yukardaki filmin vampirlerle ilgisi yok degil mi?
izlemedim en kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum,yaşanan gerçekler olması tabi ki filmi etkileyici kılıyor,ama nedense ben başka mesajların verilmek istendiğini düşünüyorumEn son izledigim film Mahsun kırmızıgül'ün hem yönetip,hemde başrolde oynadığı Güneşi gördüm filmi..
Bu yazın izledigim Rec: Ölüm Çığlığı - [Rec] filminden bahsediyorsun sandım..Konusu ve içerigi o kadar çok benziyordu ki acaba dedim benim izledigimle aynımı,ismi ingilizcemi yanılıyor muyum...Baktım yanılıyormuşum ama konu ve çekimler olarak aynı görüşdeyim..Korsan' Alıntı:Ay karantina diye bir film izledim :d
Bir apartmanda başladı bitti yav, nasıl böyle saçma bir kurguya imza atmışlar anlamadım.
Tuhaf bir senaryo, giriş saçma, alakalandırılan durumlar saçma.
Klasik saçma bi gerilim filmi olmuş.
Tavsiye etmiyorum.
Ayrıca mide bulandırıcı sahneleri var, ışık berbattı, müzik bile yoktu :d
Anca çığlık atıp birbirlerine saldırıodu insanlar.
Yok yok iyi film yapmıyorlar artık.