En iyi 10 meslek!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aklen belli bir yaşa gelip olgunlaştıktan ve kendimi sorgulamayı öğrendkten sonra beni herzaman cezbeden tek birşey olmuştur "düşünmek" ki bu faaliyeti bir hindi gibi diil insan gibi yapmak...bu yüzden mesleğimde psikolojiyi seçtim öyle geniş bir alana hitab ediyorki insanların soyu tükenmedikçe bitmeyecek bir meslek olduğu kanaatindeyim..ve psikoloji sadece bir meslek olarak diil yaşam alanı olarak görüyorum

Eğer yeniden bir meslek seçme şansım olsaydı herhalde Psikolog olurdum..

ben doktor olmayı çok isterdim....şu an muhasebeciyim ama olsun en azından bir işim var  :) :) :) :)

Ben de yeni geldim aranıza arkadaşlar.Benim mesleğimde yazılım uzmanlığı.
Mesajlarınızın bir kısmını okudum, ve kesinlikle haklısınız.Yazılım günümüzün en iyi mesleği:)

ben de bilgisayar teknolojileri ve programlama 2. sınıf okuyorum bu sene son 2 senelik bir ünv. ve okul bitince sertifika programlarından birisine katılıp sertifika almayı düşünüyorum birkaç tane sertifika veren kuruluşa baktım fakat hangisinde daha kolay iş bulabilirim ve sıkıntı yaşamam bilgi verirseniz çok sevinirim.Ayrıca Pascal, C#(fazla ileri olmamakla birlikte), photoshop, flash(kendime yetecek kadar), DreamWeaver, FrontPage gibi birkaç programlama dili ve program konusunda bilgim var.Teşekkürler.

arkadaşlar bence en güzel iş ne olursa olsun devleti temsil etmek
ama yinede öğretmenlik çok güzel bi meslek çünkü taze beyinlere  güzel şeyler aşılamak onları geleceğe hazırlamak  çok güzel bişey.
ben bir demiryolları personeli olarak okullarda da halkdansları eğitmenliği yapıyorum çocuklarla çok eğlenceli dakikalar geçiriryoruz.

BEN ECZACIYIM AMA TÜRKİYEDE BERBAT BİR MESLEK İMKAN OLSAYDI DEĞİŞTİRMEK BELKİ BİR MÜHENDİS (İNŞAAT VEYE MAKİNA )OLMAK İSTERDİM.

SEVGİLİ DERYAYAMAN HARİTACIMISIN BU SONUCA NASIL VARDIN. ÇÜNKÜ ÇEVREMDEKİ HARİTACILARIN HEPSİ ŞİKAYETÇİ
SEVGİLER

Geri