En iyi 10 meslek!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet inşaat sektörü hiç ölmeyecek bi sektör insanlar her zaman konut ihtiyacı duyar ve yaşadığı alanları güzellştirmek ister ama zor bi meslek küçük bi şirket olursan çok çalışman lazım kendi şirketini kurmak istersen yani bi yerlere gelmek istersen tırnaklarınla kazıman gerek tabi bu her alanda geçerlidir

semt olarak bi yer veremiyecem ama istanbulun bir çok yerinde bu sektörden çoook para kazanıyorlar

ayben' Alıntı:
evet inşaat sektörü hiç ölmeyecek bi sektör insanlar her zaman konut ihtiyacı duyar ve yaşadığı alanları güzellştirmek ister ama zor bi meslek küçük bi şirket olursan çok çalışman lazım kendi şirketini kurmak istersen yani bi yerlere gelmek istersen tırnaklarınla kazıman gerek tabi bu her alanda geçerlidir

semt olarak bi yer veremiyecem ama istanbulun bir çok yerinde bu sektörden çoook para kazanıyorlar
ben sadece gaziosmanpaşa'yı örnek olarak gösterdim. çünkü çok reklam hazırlıyorum gaziosmanpaşaya yönelik..
sadece inşaatta değil ki her meslekte bi yerlere gelmek için bulunduğun yeri aşındırman gerek.

arkadaslar psikolog olmak tercihimdir fakat secim yaparken hedefinizin karakterinizle uyusması gerektigini düşünüyorum ben lisede bu meslegi istedim fakat duygusal ve cokcabuk etkilenen hasas bir kişiligniz var  ise işte orda durdum bu anlamda catısma yasadım
bilmem bana katılırmısınız*?

sarmut' Alıntı:
arkadaslar psikolog olmak tercihimdir fakat secim yaparken hedefinizin karakterinizle uyusması gerektigini düşünüyorum ben lisede bu meslegi istedim fakat duygusal ve cokcabuk etkilenen hasas bir kişiligniz var  ise işte orda durdum bu anlamda catısma yasadım
bilmem bana katılırmısınız*?
sizinde belirttiğiniz gibi. hedefin karakterle uyuşması gerekiyor sadece istemek yeterli gelemeyebiliyor bazan..

BENDE MAKİNE  MÜH.  OLACAĞIM  2  SENEM  VAR  DAHA  AMA  SORUMLULUK  VE  DİKKAT  İSTEYEN  BİR  MESLEK

SEÇTİĞİM MESLEK TAM OLARAK  OLMASADA HAKKIYLA YAPARSAM GELECEĞİ İYİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.. LİSEDE GAZETECİLİK OKUDUM ŞİMDİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK OKUYORUM.... YAZDIĞINIZ MESLEKLERDE ÇOK GÜZEL TEŞVİK EDİCİ AMA DOKTOR DA OLMASA ASİSTANA NE GEREK!!! ;)

Ben henüz lisedeyim (2.Sınıf)...
Alanım Bilişim Tekn. Web Programcılıqı.... 2 senedir EN İYİ MESLEK SIRASINDA başı çekiyor...

Allah bu işte yüzümüzü kara çıkarmasın :)

benn açık hava reklamcısıyım ve mesleğimi seviyorum bana göre en güzel meslek bu...

bence bana göre yeni olan bilgisayar programcılıgı,
diğerleri zaten akılla ilk gelenler

Geri