haklısın tabıde kafama yerleştırdım bırkere ınsallah sertıfıkalarını alıp bır sıstem muhendısı olurummm...Safari' Alıntı:esge35 inan sadece adı var.
cunku okudugum unıversıte ve bolumu bana gore degıl cok alakasız yanıı işte klasik bır turkiye...
haklısın tabıde kafama yerleştırdım bırkere ınsallah sertıfıkalarını alıp bır sıstem muhendısı olurummm...Safari' Alıntı:esge35 inan sadece adı var.
desire' Alıntı:peki Türkiye'de en iyi meslek hangisi sizce? bu sıralama ABD'nin yani Türkiye'nin değil. farklı bir ülkenin ihtiyaçları konusunda yapılan bir sıralama bizim tercih yapmamızda ne kadar doğru olur tartışılır bir konu bence... Bilgisayar programcılığı 1. sıra da iken bizim ülkemizde bilgisayar programcısı arkadaşın kendi alanında işini yapamaması ve tamamen farklı bir alana yönelmesi(öğretmenlik gibi ve belki de ücretli olarak) bu sıralamanın bizim ülkemiz için geçerli olamayacağını kanıtlamaz mı? Unutmayalım ki eğer aldığımız eğitimimize görekendi işimizi yapabiliyorsak ne mutlu bize...

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.