En Çok Neyi Özlediniz ??

içtenliği ve dürüst insanları özledim ne yazık ki şimdi bunları bulamıyorum.

Ben en çok çocukluğumu özledim.Çünkü o zamanlar hiç bişeyin farkında olmuyosun büyüdükçe sorunlar artıyo yaşam mücadelesi vermek zorunda kalıyosun her zaman sana yüklenen sorumluluklar oluyor. :(

ilyas' Alıntı:
içtenliği ve dürüst insanları özledim ne yazık ki şimdi bunları bulamıyorum.

Helal be kardeşim.

"İnsan" ı özledim valla bende arkadaşım gibi, herşeyleri sahte,hayatları plan hepsini yalan olmuş.
Doğrusuna pek nadir denk gelir oldum.Eskiden böylemiydi be yav ne bilim daha bi güzeldi hoştu amannnnn.

Özledikte ne oldu, ne değişicek, yarın bu günün insanlarını arayacağız.
Malum toplumsal yozlaşma diz boyunu geçti.
Sıradan canlılar lma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.
Neyse...

Las Vegas'da Tropicana Otelinde The Wizard of OZ Slot Machine'de para kazanmasını özledimm 8) bu kadar zevkli başka hiçbir şey olamaz..  1 dolara insan 2 saat bu kadar mı eğlenir yahu.. Gidenler olursa sakın oynamadan dönmesinler.. 

Kuraldışı şeyler yazmak istemiyorum...

Rahmetli anneannemin ikindi kahvaltılarına yaptığı boğaçayı özledim... birde 8 yaşında iken dedemin avluda kurduğu salıncakta rüzgara karşı sallanmayı....

Ben geçen yazı çok özledim.Arkadaşlarımla 3 haftalığına İngiltereye gitmiştim.Geçirdiğim en güzel en eğlenceli yazdı.O yazı bir kere daha yaşamak isterdim. :)Ama en azından anımsadıkça neşelenmemi sağlayacak hatıralar bıraktı bende ve bence bu da çok ama çok önemli bir şey. :) Daha nice güzel yazlara inşallah.... :) :)
Bence her yaşın kendine has bir güzelliği var,o güzelliği keşfedip tadını çıkarmak lazım :)

Batusch' Alıntı:
Las Vegas'da Tropicana Otelinde The Wizard of OZ Slot Machine'de para kazanmasını özledimm 8) bu kadar zevkli başka hiçbir şey olamaz..  1 dolara insan 2 saat bu kadar mı eğlenir yahu.. Gidenler olursa sakın oynamadan dönmesinler.. 
                reklamları izlediniz  birazdan hava durumu : ;D                      yeni aldığınız beyaz eşya kutusunun içinden çıkan plastik baloncukları hatırladınızmı  onları patlatmayı özledim

Enn ufak şeylerden etkilenen o kadar hassas bir  yapıda iken ne tuhaf  artık hiç bişeyden etkilenmez  odum .

Artık  özlem de duymuyorum.

crt' Alıntı:
Enn ufak şeylerden etkilenen o kadar hassas bir  yapıda iken ne tuhaf  artık hiç bişeyden etkilenmez  odum .

Artık  özlem de duymuyorum.

Demişsemde  siz buna yine de inanmayın ben bu sözü sadece ironik anlamda kullandım 
Hiiçç özlem duymadan yaşanır mı ahh ahh bende  oğlumu çook özledim 
kalbim-aglama.gif
tatilden dönceği anı dört gözle bekliyorum  ::)

Geri