En Çok Neyi Özlediniz ??

ençok neyi özlediğimi durup düşünmüşsem eğer ben hiç bişeyi özlememişim demekki aa şiddetle kınıyorum kendimi ayol insan neyi özlediğini düşünürmü... çocukluğumu özlemedim okul yıllarımı özlemedim çalıştığım memleketleri özlemedim ailemi özlemedim yaa nebiliyim aşkım yok ki özleyebileceğim millet bisürü şey özlemiş ben ıııı bişey bulamadım yahu aklıma gelirse yazıyım barii düşündüm yok  :'(

berrak' Alıntı:
ençok neyi özlediğimi durup düşünmüşsem eğer ben hiç bişeyi özlememişim demekki aa şiddetle kınıyorum kendimi ayol insan neyi özlediğini düşünürmü... çocukluğumu özlemedim okul yıllarımı özlemedim çalıştığım memleketleri özlemedim ailemi özlemedim yaa nebiliyim aşkım yok ki özleyebileceğim millet bisürü şey özlemiş ben ıııı bişey bulamadım yahu aklıma gelirse yazıyım barii düşündüm yok  :'(

şaka yaptığına yüzdeyüz eminim ama...birilerinin bişeyleri özlememe gbi bir durumu olamaz gibi geliyor..özlediğin bişeyler illaki vardır diye düşünüyorum berrakcım...evet gerçekten düşün bulursun..

sevgiyle kal... ;)  ;)

berrak' Alıntı:

:)

yaa valla şaka yapmadım gerçekten şiddetle özlem duyduğum bişey yok :'( dedim ya eğer ne özledim diye durup düşünüyorsam demekki bu gerçek özlem değil hatta düşündükten sonrada yazamamışsan bu ayıp :'(  kendimi şiddetle kınıyorum...valla laf olsun diye yazmadım  yaa şey belkide kendimi anı yaşamaya öyle motive etmişimki anlık mutluluklar anlık üzüntüler anlık özlemler  :'(  geriye dönüp baktığımda şuan bişey yok...  :'(

şu anda bişeyi özlemedim ama 4 yıl sonra aşkım olmadan geçirmek zorunda olduğum bu yılları çok özleyeceğimden eminim!!! :-[ :-[

Eski zamanları, eski zamanlara dair her şeyi desem bana gelenekçi yaftası yapıştırılırmıki.
Denirsede önemli değil ben yazdım bir kere.

Offff offffffff 'Özlem' kötü şey yav helede kavuşulamayacağa olan özlem.
Neyse...
Kasafet basmadan beni ben çıkayım bu 'Özlem'mevzundan.
Teşekkürler konu için.

Bu soru bana derin bir iç geçirtti ve aklıma gelen ilk şey,çocukluğumda beni kollarıyla saran babam oldu :-[

Geri