En Çok Neyi Özlediniz ??

• Konbuyu başlatan simurg_288
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde simurg_288 tarafından oluşturulan En Çok Neyi Özlediniz ?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21,027 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı En Çok Neyi Özlediniz ??
Konbuyu başlatan simurg_288
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yağmur90
F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Arkadaşımı, sevdiğim kişiyi, eski günlerimi, kuzenimi, eski öğretmenlerimi...

Kısacası şu an yanımda olmayan pek çok şeyi özledim... Hem de çok özledim...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Yalan vaatlerden ,kavgadan uzak  huzuru ,barışı
birde hatatta kaldığım sürece asla  kavuşamayacağım annemi ve babamı özledim.
Korkarım bu özlem yaşadığım sürece de devam edecek !

M

Murky

Kullanıcı
19 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Lisede, tenefüste ve öğlen aralarında okulun bahçesine çıkıp sevdiğim kızı bir defa daha görebilme umuduyla sınıftan fırlayışımı özledim......:))))    '' not:eek: kızı uzun zamandır görmüyorum :(((  ''

H

hırslı.28

Kullanıcı
16 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
ben cokukluğumu nedense özlemedim çünkü küçük yaştan beri sorumluluk yüklediğimden olsa gerek. en cok okul yıllarımı arkadaşlarımı özledim :-[

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bir kaç hafta önce de söylemiştim.Yanıtım halen aynı  :D

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ben çocukluğumu özlemedim çünkü çok iğrenç bi çocukluktu benim ki çocuk olupta çocukluğunu yaşayamamaktı :( dışlanmak azarlanmak........ :( :'( sadece ilkokul arkadaşlarımı özledim...şu an ki  hayatımdan da gayet memnun sanırım bi kaç ay sonra ailemi özleyecem o kadar herkese mutlu yaşamlar mutlu yıllar anı yaşamayı öğrenelim geçmiş şeyler için üzülmeye değmez GEÇMİŞİ NE UNUTALIM NE DE BÜYÜTELİM geçmişten ders alıp gelecege umutla bakalım ve anı mutlulukla yaşayalım bi gün bu halimizi ve bu hayatımızı özleye biliriz onun için dolu dolu yaşayalım arkadaşlar

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
blt.cemile' Alıntı:
Ben çocukluğumu özlemedim çünkü çok iğrenç bi çocukluktu benim ki çocuk olupta çocukluğunu yaşayamamaktı :( dışlanmak azarlanmak........ :( :'( sadece ilkokul arkadaşlarımı özledim...şu an ki  hayatımdan da gayet memnun sanırım bi kaç ay sonra ailemi özleyecem o kadar herkese mutlu yaşamlar mutlu yıllar anı yaşamayı öğrenelim geçmiş şeyler için üzülmeye değmez GEÇMİŞİ NE UNUTALIM NE DE BÜYÜTELİM geçmişten ders alıp gelecege umutla bakalım ve anı mutlulukla yaşayalım bi gün bu halimizi ve bu hayatımızı özleye biliriz onun için dolu dolu yaşayalım arkadaşlar
Çok güzel geçen çocukluğumun devamında geçirdiğim gençlik yıllarımı anımsamak bile istemiyor
ahh diyorum gençlik  yıllarıma geri dönebilseydim.
O yıllarda bana yapılan onca haksızlıkların hiç birisine izin vermezdim..
Evet sevgili gençler her anınızı dolu dolu yaşamaya çalışınki içinizde özlem duyabileceğiniz  hiçbi'şey ukte kalmasın.
Cemile ..
Yorumun gerçekten samimi ve güzeldi  : )

H

hayalhane

benim en çok özlediğim sporculuk yıllarımdı.Özel bir eğitim merkezinde spor yapardık arkadaşlar vede hocalarımızla.Bizim yaptığımız spor da öğrenci az olduğu için beni vede diğer arkadaşlarımı klüpten şutladılar.ÇOK ÖZLEDİM ÇOK.helede soyunma kabinindeki ter kokusunu ;D ;D ;D ;D

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:
blt.cemile' Alıntı:
Ben çocukluğumu özlemedim çünkü çok iğrenç bi çocukluktu benim ki çocuk olupta çocukluğunu yaşayamamaktı :( dışlanmak azarlanmak........ :( :'( sadece ilkokul arkadaşlarımı özledim...şu an ki  hayatımdan da gayet memnun sanırım bi kaç ay sonra ailemi özleyecem o kadar herkese mutlu yaşamlar mutlu yıllar anı yaşamayı öğrenelim geçmiş şeyler için üzülmeye değmez GEÇMİŞİ NE UNUTALIM NE DE BÜYÜTELİM geçmişten ders alıp gelecege umutla bakalım ve anı mutlulukla yaşayalım bi gün bu halimizi ve bu hayatımızı özleye biliriz onun için dolu dolu yaşayalım arkadaşlar
Çok güzel geçen çocukluğumun devamında geçirdiğim gençlik yıllarımı anımsamak bile istemiyor
ahh diyorum gençlik  yıllarıma geri dönebilseydim.
O yıllarda bana yapılan onca haksızlıkların hiç birisine izin vermezdim..
Evet sevgili gençler her anınızı dolu dolu yaşamaya çalışınki içinizde özlem duyabileceğiniz  hiçbi'şey ukte kalmasın.
Cemile ..
Yorumun gerçekten samimi ve güzeldi  : )
Teşekkür ederim  :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Esiye dair birçok şeye özlem duyuyorum bu aralar.. Yenilikler sarmış 4 bir yanımı.. Alışamıyorum..

H

hayal73

Kullanıcı
4 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Babamı ve eski dostlukları .Eskiler çok daha vefalıymış .

S

salihahmed

TV B. SAYAR AYGAZ TÜPÜ TELEFON YOKKEN YAPTIĞIMIZ AİLE SOHBETLERİ.MİSAFİR ZİYARETLERİ.

Y

yadois

Kullanıcı
20 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
lise arkadaşlarımı özledim. :'( :'( :'( yaklaşık 5 senedir görmüyorum.teknoloji sağolsun konuşuyoruz ama yüzyüze görüşmek bu yaz nasip olur inşallah.

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Gerçekten ilginççç: (/quote]
Neresi ilginç!
Freud'un dediği gibi,insanın en mutlu olduğu günler,anne karnındaki günlerdir.
Doğum sancılarının yaşandığı doğum anında ilk nevrozlarını kazanırsın.
Ve bu mutluluğu asla bir daha yakalayamazsın.

Heryeni şeyde o zamanı ararsın.Ama hep birşeyler eksik kalır.
O yüzden insanın doğum sancısı hiç bitmez.

İnsan bir neye benzer.Koparılmış olduğu kamışlığa sürekli özlem duyar.
                                                                                            Hz. MEVLANA

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
yasamayı,nefes almayı ,aşkı özledim ve hatta susadım :'(

Y

yağmur90

Kullanıcı