Çok güzel geçen çocukluğumun devamında geçirdiğim gençlik yıllarımı anımsamak bile istemiyorblt.cemile' Alıntı:Ben çocukluğumu özlemedim çünkü çok iğrenç bi çocukluktu benim ki çocuk olupta çocukluğunu yaşayamamaktı dışlanmak azarlanmak........ :'( sadece ilkokul arkadaşlarımı özledim...şu an ki hayatımdan da gayet memnun sanırım bi kaç ay sonra ailemi özleyecem o kadar herkese mutlu yaşamlar mutlu yıllar anı yaşamayı öğrenelim geçmiş şeyler için üzülmeye değmez GEÇMİŞİ NE UNUTALIM NE DE BÜYÜTELİM geçmişten ders alıp gelecege umutla bakalım ve anı mutlulukla yaşayalım bi gün bu halimizi ve bu hayatımızı özleye biliriz onun için dolu dolu yaşayalım arkadaşlar
Teşekkür ederimcrt' Alıntı:Çok güzel geçen çocukluğumun devamında geçirdiğim gençlik yıllarımı anımsamak bile istemiyorblt.cemile' Alıntı:Ben çocukluğumu özlemedim çünkü çok iğrenç bi çocukluktu benim ki çocuk olupta çocukluğunu yaşayamamaktı dışlanmak azarlanmak........ :'( sadece ilkokul arkadaşlarımı özledim...şu an ki hayatımdan da gayet memnun sanırım bi kaç ay sonra ailemi özleyecem o kadar herkese mutlu yaşamlar mutlu yıllar anı yaşamayı öğrenelim geçmiş şeyler için üzülmeye değmez GEÇMİŞİ NE UNUTALIM NE DE BÜYÜTELİM geçmişten ders alıp gelecege umutla bakalım ve anı mutlulukla yaşayalım bi gün bu halimizi ve bu hayatımızı özleye biliriz onun için dolu dolu yaşayalım arkadaşlar
ahh diyorum gençlik yıllarıma geri dönebilseydim.
O yıllarda bana yapılan onca haksızlıkların hiç birisine izin vermezdim..
Evet sevgili gençler her anınızı dolu dolu yaşamaya çalışınki içinizde özlem duyabileceğiniz hiçbi'şey ukte kalmasın.
Cemile ..
Yorumun gerçekten samimi ve güzeldi : )
Gerçekten ilginççç: (longcoming' Alıntı:Anne karnında olduğum ayları.
Gerçekten ilginççç: (/quote]
Neresi ilginç!
Freud'un dediği gibi,insanın en mutlu olduğu günler,anne karnındaki günlerdir.
Doğum sancılarının yaşandığı doğum anında ilk nevrozlarını kazanırsın.
Ve bu mutluluğu asla bir daha yakalayamazsın.
Heryeni şeyde o zamanı ararsın.Ama hep birşeyler eksik kalır.
O yüzden insanın doğum sancısı hiç bitmez.
İnsan bir neye benzer.Koparılmış olduğu kamışlığa sürekli özlem duyar.
Hz. MEVLANA