En Çok Neyi Özlediniz ??

• Konbuyu başlatan simurg_288
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde simurg_288 tarafından oluşturulan En Çok Neyi Özlediniz ?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21,031 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı En Çok Neyi Özlediniz ??
Konbuyu başlatan simurg_288
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yağmur90
ilyas

ilyas

Kullanıcı
14 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
içtenliği ve dürüst insanları özledim ne yazık ki şimdi bunları bulamıyorum.

W

white_angel

Kullanıcı
12 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ben en çok çocukluğumu özledim.Çünkü o zamanlar hiç bişeyin farkında olmuyosun büyüdükçe sorunlar artıyo yaşam mücadelesi vermek zorunda kalıyosun her zaman sana yüklenen sorumluluklar oluyor. :(

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
ilyas' Alıntı:
içtenliği ve dürüst insanları özledim ne yazık ki şimdi bunları bulamıyorum.
Helal be kardeşim.

"İnsan" ı özledim valla bende arkadaşım gibi, herşeyleri sahte,hayatları plan hepsini yalan olmuş.
Doğrusuna pek nadir denk gelir oldum.Eskiden böylemiydi be yav ne bilim daha bi güzeldi hoştu amannnnn.

Özledikte ne oldu, ne değişicek, yarın bu günün insanlarını arayacağız.
Malum toplumsal yozlaşma diz boyunu geçti.
Sıradan canlılar lma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.
Neyse...

B

Batusch

Kullanıcı
22 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
Las Vegas'da Tropicana Otelinde The Wizard of OZ Slot Machine'de para kazanmasını özledimm 8) bu kadar zevkli başka hiçbir şey olamaz..  1 dolara insan 2 saat bu kadar mı eğlenir yahu.. Gidenler olursa sakın oynamadan dönmesinler.. 

Z

zor_yilar

Kullanıcı
17 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
minik kuşu özledim...

S

spiritualsigns

Kuraldışı şeyler yazmak istemiyorum...

Rahmetli anneannemin ikindi kahvaltılarına yaptığı boğaçayı özledim... birde 8 yaşında iken dedemin avluda kurduğu salıncakta rüzgara karşı sallanmayı....

M

Marie

Kullanıcı
20 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben geçen yazı çok özledim.Arkadaşlarımla 3 haftalığına İngiltereye gitmiştim.Geçirdiğim en güzel en eğlenceli yazdı.O yazı bir kere daha yaşamak isterdim. :)Ama en azından anımsadıkça neşelenmemi sağlayacak hatıralar bıraktı bende ve bence bu da çok ama çok önemli bir şey. :) Daha nice güzel yazlara inşallah.... :) :)
Bence her yaşın kendine has bir güzelliği var,o güzelliği keşfedip tadını çıkarmak lazım :)

W

weded

Kullanıcı
26 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
Batusch' Alıntı:
Las Vegas'da Tropicana Otelinde The Wizard of OZ Slot Machine'de para kazanmasını özledimm 8) bu kadar zevkli başka hiçbir şey olamaz..  1 dolara insan 2 saat bu kadar mı eğlenir yahu.. Gidenler olursa sakın oynamadan dönmesinler.. 
                reklamları izlediniz  birazdan hava durumu : ;D                      yeni aldığınız beyaz eşya kutusunun içinden çıkan plastik baloncukları hatırladınızmı  onları patlatmayı özledim

S

sevda

Kullanıcı
5 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
En sevdiğim arkadaşımla birlikte bir nisan akşamı yağmurda ıslanmayı özledim :'(

H

harariye

Kullanıcı
22 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
uyandığımda acaba uyanmış mıdır o da diye birini düşünmeyi özledim..

D

dreamtone

Kullanıcı
8 Ağu 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
özlediğim o kadar çok şey var ki...
lise yıllarımı çok özledim

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Enn ufak şeylerden etkilenen o kadar hassas bir  yapıda iken ne tuhaf  artık hiç bişeyden etkilenmez  odum .

Artık  özlem de duymuyorum.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

crt' Alıntı:
Enn ufak şeylerden etkilenen o kadar hassas bir  yapıda iken ne tuhaf  artık hiç bişeyden etkilenmez  odum .

Artık  özlem de duymuyorum.
Demişsemde  siz buna yine de inanmayın ben bu sözü sadece ironik anlamda kullandım 
Hiiçç özlem duymadan yaşanır mı ahh ahh bende  oğlumu çook özledim 
tatilden dönceği anı dört gözle bekliyorum  ::)