crnkcclr'nin Kaleminden/şiire... geceye sevdalı yürekler...

• Konbuyu başlatan crnkcclr
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Özgün Kalemler kategorisinde crnkcclr tarafından oluşturulan crnkcclr'nin Kaleminden\/şiire... geceye sevdalı yürekler... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 61,768 kez görüntülenmiş, 322 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Özgün Kalemler
Konu Başlığı crnkcclr'nin Kaleminden\/şiire... geceye sevdalı yürekler...
Konbuyu başlatan crnkcclr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yenice
C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
sana anlamlı bir gelişim vardı
gözlerine bakmak ellerini tutmaktı
gördüklerim karşısında kendimden şüphe eder oldum
ve şimdi gidiyorum seni hiç yaşamamışçasına
ve şimdi gidiyorum içimdeki fırtınanın koptuğu yere
fırtınalarda aynı susu paylaştık ,
gönül kırgınlıklarımızın kırıntılarında gözleri gülen çocuklar büyüttük
bir suskunluğu paylaşabilmek için büyüdü yürekleri,
koyu renk saçlarıma dokunan bir ele söyleyecek sözler birikti
susarken ben,
tutuşup alev aldı yürek! saçlarımdan,
ellerine döküldü bir sonbahar esintisinde
tek kuru yaprak dahi yanmadı...
fırtınalarda aynı susu paylaştık...
sen gittin susarken
ben,
gidişine sus oldum...

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
ölüdeniz' Alıntı:
crnkcclr son yazdıkların beni etkiledi.kusura bakma bu yazıya, daha tamamlayamadığım bir şiirimiin birkaç mısrasını ekliyorum.uygun görmediğin taktirde bir yöneticiden silmesini rica ederiz
onur duydum çok teşekkür ederim...
biraz düzenleme gibi oldu istersen sende içinden geldiği gibi yaz....
çok mutlu oldum... teşekkür ederim :)

T

tnctrkcell

sana anlamlı bir gelişim vardı
gözlerine bakmak ellerini tutmaktı
......
...
....
...
sen gittin susarken
ben,
gidişine sus oldum...

yine çok güzel olmuş ;)

Ö

ölüdeniz

crnkcclr' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:
crnkcclr son yazdıkların beni etkiledi.kusura bakma bu yazıya, daha tamamlayamadığım bir şiirimiin birkaç mısrasını ekliyorum.uygun görmediğin taktirde bir yöneticiden silmesini rica ederiz
onur duydum çok teşekkür ederim...
biraz düzenleme gibi oldu istersen sende içinden geldiği gibi yaz....
çok mutlu oldum... teşekkür ederim :)
Çok güzel oldu düzenleme yaptığın için teşekkürler.bende sizin kadar mutlu oldum kabul ettiğiniz için. :)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
bir gece vakti
sen uzaktayken,
olmak istediğim düşün gerçek yanıydı dudaklarından dökülen
bir özlemi bu kadar ıslak yaşarken sen ağlamayan gözlerinde
bir geçmişi çağrıştıyordu ellerim
baktığında göremeneyeceğin,
belli ki yaşamın yetmeyeceği...
ama bi histen fazlas vardı dudaklarımdan döküken
bir zaman sonra geçecek olan
acıyan,sancıyan
şarkılara gizlenmiş
mutluluk sevdalısı....

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
suskunluğuna yazılmış bir sevdayı yaşamak uzak bir şehirde aynı yıldızın yansımasını solumak kokusunu hissetmek derin iç çekişlerin....

kelimeleri senin için birleştirip cümleler yapıyorum kağıttan, kaptanı sensin bu deniz yolculuğunun, kelimeler düzensiz aslında güneşin doğuşunda sen bırakacaksın hepsini suyun derinliklerine ve hepsi bir incinin kıymetlisi olacak...

ben bir seyyahım teninin ovasında gezen geceler boyunca...

içim yosun tutmuş sensiz kalışlara.. öyle çok ki sana söylenecek, hespsi bir anda geliyor deprem sel bahar çağlayanlar ve ben konuşamıyorum bu baharda da... oysa o kadar özgürüm sende...
bir aşkın azad edilmiş hali sende yaşadığım, doyumsuz gecelere gebe her dokunuş..
sevgili; akşamüstü serinliği, vapur bacalarında martı çığlığı, düşmeye bir an kala çiğ tanesi yaprakta, gece yürüyüş korkusu karanlık sokakta, pencere camının buğusunda parmak izi isminden geriye kalan, saatlerce susabilmenin huzuru anlayışlı avuçlarda, gözyaşlarını gözlerin kadar kaçırmama...

ve kız hala dalgalarda, cebinde umutları, dudağında söylenmemiş bir isme dair söylenmeye yüz tutmuş özlem cümleleri...

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
kalbimin atışını dinliyordum
içinde adın geçiyordu Napoliten bir melodinin,
bir yudum gün batımını paylaşırken martılarla
gülüşüyordu kızlar sokaklarda
seninle geçtiğimiz sokaklar gölgeni arıyor,
gözlerim güneşin son ışıklarında
şarkı bitiyor
martılar suskun
kızlar evlerinin yolunu tutmuş
                          giderken!
karanlık sarıyor şehri
aklımda varlığın, elimde yokluğun
çelişen yüreğim ve
                          ben
kalıyoruz deniz kenarında...

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
sen kendi özleminde
      ben kendi gün doğumumda
bizi buluşturan mavi dalgalar vardı
adı aynı yalnızlığın
           farklı iki uzantısında.....

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
.........dolaşıyor ayaklarım , ağzıma kadar gözyaşı doluyum,
kış zamanı yağacağım bu çığlıkları, sel alacak gönlümün duvarını......

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
sudan ucuz öfkelerin olduğu,
yarınsız ölü düşüncelerin gömüldüğü, yüreksizlerin volta attığı bir sis bulutu var oluyor uykumdan uynadırıldığım her güne....
bir çocuğun gülümsemesinde ısıtıyorum yorgun sokaklarımı, renkler gözümün bana bir oyunu!...
aslında herşey siyah ve beyaz alaşımı bir mavi,
ölmek için yaşamak gibi
konuşulacak güne dek susmak....

Y

yigitce

Kullanıcı
23 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
yigitce2007.spaces.live.com
crnkcclr' Alıntı:
.........dolaşıyor ayaklarım , ağzıma kadar gözyaşı doluyum,
kış zamanı yağacağım bu çığlıkları, sel alacak gönlümün duvarını......                                          
cok güzel ifade etmissin...
yüregine saglik...

Ö

ölüdeniz

Delice koşmak istiyorum.nefesimin kesildiği ana kadar,dizlerim çözülünceye kadar koşmak istiyorum.hiç bir şeye aldırmadan hatta kendime bile aldırmadan koşmak istiyorum.doya doya sevemediğim için çok yakınımda iken sonsuz bir mesafe varmış gibi nefesini nefesimde hissetmediğim için bu dünyadan göçmek istiyorum

crnkcclr insan okurken bir hoş oluyor.yüreğine sağlık. biraz daha devam edersem senin kalemini kirletmiş olacam tekrar paylaşımın için teşekkürler.kusura bakma yine birkaç kelime yazdım

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
teşekkür ederim, sizin yüreğinize sağlık...

ölüdeniz yaz lütfen, mutlu ediyorsun beni...
paylaşıyorsak herşeyi yaz lütfen...

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
cümlelerin başlangıcı olmalıysa,senle başlayan cümlelerim var benim, kısa bile olsa içi dolu aşkla... bir sevda içine dağılmış saçlarım...uzanmışım sevgiliye! uyuyorum, uyandırma..
Dalgalara sevdasını kıskanmışım daha sonra, o gizi paylaştıkça daha da artmış bu sevi...  teninde alev almışım her seferde, her sefer başka fırtınalı bir deniz...ilk an gibi... seninle olmuş olmak için değil ki bu sevda.. bende olduğun için içimde çokluğun.. dokunuyorum benim olan yüzüne, sen olduğun kadar benimsin.. yetinmiyorum kelimelerle o kadar anlamsız kalıyorlar yanında.. ama sen değilsin! yüreğin hani yüreğimi alan içine.. seni seviyorum.
suskunluğumu anlatmaya yetmeyecek denli çok.. derin.. coşkusu gözlerimde  gizli , her halini yaşamak , yanımda oluşun. elimin elinde terleyişi, tuzunu tatmak dudaklarımla, tuzun, bana denizi anımsatan.. anlatabilmek susarak tenine.. sözcükler basit kalıyor anlatabilmek için içimdeki seni sana.. sevgilim.. seni sen yapan bendeki özlemin...
özlendikçe güzelleşiyor yüzümdeki çizgilerin.

Ö

ölüdeniz

Yoruldum galiba, artık herşey önemini yitiriyordu sonsuz boşlukta geziniyor ve büyüklerin söylediği giden zaten gitmiştir söüzünü kabullenmeye çalışıyordum ama içimde ki kıvılcım bunu kabullenemiyordu.gitti bitti diye bişey yok diyordu.sen mücadelene devem edesin diyordu.bir yandanda kendi kendini kandırıyorsun deyip kendi kendime kızıyordum bağırıyordum ama sesismi duyan yoktu çünkü ben sadece kendime bağırıyordum dağlarda yankılanan sesimi sadece ben duyabiliyordum.hayat mı acımasız insanlar mı acmasız kendimle bunun kavsasını yaşıyorum.bazen kendi kendime aslında sen görmüyorsun sen sadece beyninin iletilerini görüyorsun önce bunun kabuğundan çıkman lazım diyoorum.Ama yine olmuyor

Kalbim görmek ister gözüm görmez,gözüm görmek ister kalbim görmez
                                                                    NİKO

CEREN sağol anlayışın için bak yine yazdım senin kadar iyi yazamıyorum ama idare et :)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Nikom teşekkür ederim hep mutlu ediyorsun beni..
ayrıca ben kendimce yazan biriyim
senin yazdıkların çok güzel, çok beğeniyorum ve burda benimle paylaşman beni ayrıca mutlu ediyor :)