crnkcclr'nin Kaleminden/şiire... geceye sevdalı yürekler...

• Konbuyu başlatan crnkcclr
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Özgün Kalemler kategorisinde crnkcclr tarafından oluşturulan crnkcclr'nin Kaleminden\/şiire... geceye sevdalı yürekler... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 61,737 kez görüntülenmiş, 322 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Özgün Kalemler
Konu Başlığı crnkcclr'nin Kaleminden\/şiire... geceye sevdalı yürekler...
Konbuyu başlatan crnkcclr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yenice
C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
ben teşekkür ederimm...
güzel yorumun için..

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crnkcclr' Alıntı:
‘’Sevdam bitenlerin ardından yüreğimde yalnızlaşıyor benimle’’

İçimdeki şarkı bitti
Son sözü söyleyen
İlk söze başlayandı ve o da gitti
Yanı başımda duruyor aslında, uzanamıyorum
İzin yok yeni bir geçişe
Süresi sonsuza dek dolmuş gün gece arasındaki dönümlerin
İğne çuvaldız hepsi batmış yüreğime
Bense bir bam teline
Oysa sevmiştim hiç sevmediğim gibi
Ben ben kadar vardım
Ben gibi
Sözcükleri uzatmadan susmuştum
Suskunluklara sevdalanmıştık
Ellerimiz aynı çizgide birleşirdi
Deniz kokusunu duyumsardık
Gece düşlerini göz kapaklarında izlerken
Kendime rast gelmeyi dilemiştim
Şimdi düş bile değilim
Yazılmamış bir şiirdi bende
Çizilmemiş bir resim olduğum gibi ellerinde
Ellerimizdi bizi biz yapan
Tertemiz
Toprağa bulansa da
Sevda dolu yüreklerimizin temiz yanıydı
Ve yazmamaya söz verdim
Son şiirdi belki de dökülen
İçimdeki şarkı gibi
İçimdeki cümleler bitti
Susmuyorum artık
Olduğu gibi aldım Cerenim.
Çünkü bir dize alsam diğer dize öksüz kalırdı.
Harikaydı...

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
teşekkür ederim Zynep...
yorumlarınız benim için çok değerli..
sen gibi usta bir kalemden bu yorumları almak beni çok mutlu ediyor...
okuyan güzel yüreğine sağlık..

T

tnctrkcell

"içimdeki şarkı bitti" ye şiir yazdın...
"içimdeki şarkı yeni başlıyo" ya da beklerim..
:)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Güzel şiir yazabilen insanlara hep imrenmişimdir eline sağlık

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
teşekkür ederim..okuyan gözlerinize sağlık...

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
teşekkür ederim perim...
yüreğin susmasın seninde...

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
bu kez ben ısmarlıyorum kelimeleri.. gel dostum...
bir deniz kenarı buldum ki...
balık olsun rakı olsun... dalga sesleri bitmez sohbetlerimiz... yalnızlıklarımız..
ama deniz bildiğin gibi değil... güneşi bile söndürüyor akşamları... bizim içimizdeki ateşe de iyi gelir mi dersin...
gel diyorum ama yoksun.. senin sözcüklerini çaldımda geldim yanıbaşından, sakalından, hepsini atacağım denize...
ama deniz çok güzel bildiğin gibi değil...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ah ahhhhh bildigin gibi hakketen degil:) ama çaylar senden se ve bir dosta ihtiyacın varsa bende pastaları kapar gelirim cerencim:)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
crnkcclr' Alıntı:
uzak bir sessizlikte
belki kalabalığın tam ortasında, belki gözyaşlarımla suladığım ağaçların ormanında
gözlerime bak ve tut elimi
güneş doğsun üstümüze
yüzüm göğsünde, birleşsin dudaklarımız
elin yüreğimde
içim dolup taşıyor seninle
bir nefeste seviyorum demeler anlamsız
yürek yeni cümleler türetme peşinde
anlatamadığım bir yaşam telaşı
her anı ismini henüz yüzüne söyleyemediğim sevgili ile dolu
benimle bu yalnızlığa gelir misin
yazdığım şiir sevdanın resmini çizer misin
dokunmaya korktuğum
bırakmak istemediğim ellerinle....
Böylesi bir resimde yer almak istemezse diyecek söz bulamıyorum..

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
İçimdeki şarkı bitti
Son sözü söyleyen
İlk söze başlayandı ve o da gitti

İçindeki sesi kısma tatlım,bırak özgürce yazsın,gidene kal denilmesede,içinde yeni seslere kulak ver sende...

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
teşekkür ederim yiğitçe...

su perisi güzel yorumun için çok teşekkürler.. sizin okuyan yüreklerinize sağlık...
her daim beklerim dilediğin zaman gelebilirsin...
bir dilim pasta yeter ikimize ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Senin kaleminden çıkanları okumak tek kelimele harikaydı.. yanında pasyada olursa neden gelmeyeyim ki  ;)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Yazık ki gün doldu… kim daha çok sevdi mi sorgulanan.. hayır değil… bazen öyle sözler söylenir ki artık yüreğin kanayan yanının sızını durduramazsın..  sen dilediğince kendin olmayı seçmişsindir ve bunlar yüzüne vurulur bir bir, beklediğin övgü dolu sözler değildir ama sende hissedersin benzer duyguları ve sonunda anlaşılmayan sen olursun…
Belki yapılanlar yapıldığı ile kalmalıdır ki öyle de olmuştur ama ya iç şehir, içindeki saklı şehir bir dokunuşa öyle aşk dokunuşu gibi değil ama
İçim acıyor ne desem boş bunlar bilerek olmuyor deli oluyorum sen bilmiyorsun ki seni nasıl sevdiğimi anlamıyorsun ve hiçbir zaman anlayamayacaksın bilmeyeceksin, sen hala ayaklarımı yerden kesecek birini söylüyorsun ama sen bunu yapalı çok oldu… ilk an dan da önce benim yalnızlığımda yaşadığım ilk an var senin bilmediğin, ve her defasında gelecekle ilgili benden kaçışların gözlerini kaçırmaların, biliyorum ama istemiyorum gidecek olan ben olmayacağım gün gibi ortada görsen de sende üzerine almıyorsun bana itiyorsun tüm gidişleri, seninle yaşadığım hiçbir şey daha önce yaşanmadı bende ve bir daha da yaşanmayacak bir daha ben asla ben gibi olmayacağım bir başka yüreğin  yanında ve sen bilmiyorsun canımın nasıl yandığını nasıl düşündüğümü belki senin kadar ezilmese de içim eziliyor belki de senden fazla bunu da bilemezsin  doğru insan değilim belki  ama insanım işte insanlıktan başka elinde hiçbir şeyi olmayan, kuru bir sevda birçoğunun gözünde oysa benim için çok büyük.. içimde kolunda tutup seni götürme isteği dururken hiçbir zaman yapamayacağımı bilmenin acısı, günah diyor bazıları oysa ben sevda diyorum!!! sen kuytu köşelerini görmüşsün ....
nokta koyamıyorsan gitmek isterken bu yalnızca geçiş zamanının da sabretmek oluyor sanki… öyle yanıyor ki canım sana attığım her adımda daha da uzağıma düşerken sen elim kolum bağlı ve deliler gibi isterken yoluna girmesini herşeyin olmuyor… sebepleri ben değilim ama senin yüreğin kadar benim yüreğimde acıyor bilmiyorsun seni ne denli sevdiğimi söylediklerin bazen öyle ağır ki kimseye izin vermezdim kendimden başka bu yıkan cümlelere ama şimdi sen söylüyorsun ve ben söylediğimde aslında öfkeme yenik düşüp söylemiş oluyorum pişman olup özür diliyorum oysa senden çıktı mı gerçek oluyor her şeyi ile ve geri dönmüyorsun canımı yakıp bırakıyorsun belki ben yüz defa yaktım sen bir defa ama ben istemedim sense yaktın ve bıraktın oluyor….
Sorduğum soru yanlış oluyor sen başka tarafta oluyorsun ben başka bu aslında senin aklından geçen olduğu için mi böyle yoksa beni yanlış anladığın için mi bilmiyorum ama bunu sormuyorum aslında korkularım yakamı bırakmıyor umut edemiyorum.. yitip gittim ben zaman oldu epey, aklım başka yerde aslım başka suretim başka…

İnsanlar aşk şarkılarıyla mutlu yazın kurak tadı ile ıslatıyorlar tenlerini ve ben ilk kez bu yaz kokusunu alamıyorum gecenin, baharı görmedim bile çiçek açmış ağaçlar anlamlandırmadı bendeki beni…

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
yitip gittim ben zaman oldu epey, aklım başka yerde aslım başka suretim başka…
süper anlatmışsın duygularını yine çok keyif aldım okurken eline yüreğine sağlık ne diyim bunun üstüne ben artık teşekkürler

Ç

çakır

Kullanıcı
22 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
samsun
gercekten cok guzel yuregı guzel arkadaslar tsk ediyorum ve tekrarlarını beklıyoruz....

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
okuyan yüreğine sağlık özlem.. teşekkür ederim

teşekkür ederim çakır.. kalemime geldikçe kelimeler paylaşıyorum..

güzel yorumlarınıza teşekkürler...

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Hoşçakal güzel gülüşlüm,
benim gitme vaktim gelmiş geçmiş bile ama ben duymamışım vapurların seslerini limandan ayrılan, rüzgar esmiş sıram gelmiş anlamamışım. Günün doğacağına yeminler edip gülümsemişim alabildiğine, deniz gibi kocaman ve umut dolu ama rüyaymış belki de, belki de ben bahçede oynarken kurduğum hayalmiş çocukluğumdan. Gitme vaktim gelmiş, ben olmayınca çözülecekmiş düğüm, düğümün en kör yanı benmişim aslında, sana ellerimi açtığımda ve yüreğimi, koca bir yalnızlıkmış getirdiğim aslında, dalgalar sohbetlerimizi göğe vermişler çoktan ve çorak topraklara yağmış suskunluklarımız filizler yeşermiş ama biz yalnız kalmışız. Öyle garip bir hayatın içinden çıkıp gelmişim sessiz, beklenmeyen ve daha gürültülü olmuş yaşadıklarımız, sana sessizliğini geri verme zamanım gelmiş, sayfalar dolar gözyaşlarımla ama şimdi yaz, ben sonbahara doğru gidiyorum
hoşçakal...