C
crnkcclr
Kullanıcı
- 25 Ara 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
teşekkür ederim...tnctrkcell' Alıntı:çok güzel olmuş tbrkleruyan hadi
bu ellerde senin
bu yürekte
okuyan yüreklerinize sağlık....
teşekkür ederim...tnctrkcell' Alıntı:çok güzel olmuş tbrkleruyan hadi
bu ellerde senin
bu yürekte
teşekkür ederim syn burda sizinle paylaşıp her tür eleştiriyi almak beni perçinliyor...syn' Alıntı:ilk gönderdiğin andan şimdiye kadar olanların hepsini biraz önce okudum
daha önce de beğendiğimi söylemiştim tekrarlıyorum hepsi çok güzel, anlamlı ve duygulu crn okurken aklıma acaba kitap çıkarmayı düşünüyor mu sorusu geldi ilhamlar senden hiç eksik olmasın
yazmaya devam...
inşallah gitmezAlıntı sahibi: syn üzerinde Bugün 18:27:21
ilk gönderdiğin andan şimdiye kadar olanların hepsini biraz önce okudum
daha önce de beğendiğimi söylemiştim tekrarlıyorum hepsi çok güzel, anlamlı ve duygulu crn okurken aklıma acaba kitap çıkarmayı düşünüyor mu sorusu geldi ilhamlar senden hiç eksik olmasın
yazmaya devam...
teşekkür ederim syn burda sizinle paylaşıp her tür eleştiriyi almak beni perçinliyor...
umarım ilham benden hiç gitmez okuyan yüreğine sağlık...
Çok hoş.crnkcclr' Alıntı:keşke kelimelerim olsaydı senin gibi
sen gibi,
assaydım mavi bulutlara
gören yüreğinde bulsaydı karşılığını
döklseydi yüreklerine
uzanıp almaya çalışan değil de,
seni sen gibi anlayıp
ben gibi okuyup
ve kendi yüreğine koyabilen
gören alsaydı kelimelerimi....
herkese ben teşekkür ederim hepinizin yüreğine sağlık...Zynep' Alıntı:Ceren'in sayfası benim dinlenme sayfam...
İmrenerek, özenerek, ve çok çok severek okuyorum her bir dizeyi.
Gönlündeki sözcükler hiç bitmesin canım arkadaşım. :-*
belki de yapabildiğimiz sadece bu...eftalya_er' Alıntı:yüreğine sağlık samimi ve içten duyguları aktarabilmek çok güzel sanırım burcumuzun özelliği diye düşünüyorum duygusal yaklaşıyoruz her olaya ve yaşanmışları kağıda dökmek için zorlanmıyoruz
çok güzel crn inan söyleyecek bişey bulamıyorum sanki benim için yazmışsın gibi...ellerimin arasında dururken
ve yüreğim atarken üzerine
yoksun ya aslında tüm senliğinle
karışık şimdi zaman....