crnkcclr'nin Kaleminden/şiire... geceye sevdalı yürekler...

• Konbuyu başlatan crnkcclr
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Özgün Kalemler kategorisinde crnkcclr tarafından oluşturulan crnkcclr'nin Kaleminden\/şiire... geceye sevdalı yürekler... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 61,770 kez görüntülenmiş, 322 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Özgün Kalemler
Konu Başlığı crnkcclr'nin Kaleminden\/şiire... geceye sevdalı yürekler...
Konbuyu başlatan crnkcclr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yenice
C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
ellerime bulaşmış sevdan, ellerime bulaşmış yüreğin, sımsıkı tutuyorum seni avuçlarımda, yüreğim yarım kalmasın, seni ıramasın benden, kokuna uluyorum susuşlarımı....
Belki canım yürümek ister, sarılmak ister yürürken sana, aklım kayıyor düşüncene,
düşüncene yol oluyorum
yoluna aşikar gözlerim.... gözlerime saklarım belki seni, derin iç çekişlerimde solurum nefesini... özlerimde.. belki avucum kanar yüreğin acır belki.... o zaman benim yüreğim ağlar, içime akar gözyaşlarım tuz olur dudaklarımda, dökülür yüzüne sakın silme....

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
geceye sarmaşık sevdalardan kopup gelmiş bir yarım yürek, aradığı aşk değil ! soğuk nefes alışlarda özlediği sevgili koynunda noktalanacak bir gece busesi, bu karaltılar okyanusta bir damladan öteye geçmezken, benim yüreğim dalgalar boyu yükselir göğün mavisinden....
yüzüme esen bu rüzgar getiriyor senin sana dair yazılmış tümcelerini.
Bir yerlerde teğet geçmişim sana daha evvelinde belki kolun değmiş saçlarıma ya! farketmemişim bu ürperişin derinliğini...

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
her gidiş yolun hasretinde dem vuruyor yüzüme, dudağımda bıraktığın tadın öpmenin hasreti değil, özlediğim senliğin yalnızlık yanı.... çıkılan uzun yollar çabuk bitiyor hergün ve sevdiğin her an uzun yollardan fazlasıyla yürek atışından çalıyor.. belli ki korkulardan çok üşümüşlük sarmış bedenini.. ellerinin titremeside bu yüzden belki.. unutmak değil sende aslolan! unutmayı sevmek anlaşılan.. nereye gidersen git yürek hep sende atıyor ve yürek geri getiriyor seni olmak istediğin yere.. geceleri gözlerini dikip gökyüzüne yıldızlardan deniz çalıyorsun demek ki sende... demek ki sende aynada yüzüne baktıkça kızıyorsun en çok....
Kendine dönüyor tüm yürek sıkışmaları... bir dem huzursa aradığın, nefes almak istediğin zor zamanlarda avuçlaında saklı tüm gücü yüreğinin.. sen senlikten çıkmadıkça nefes zorla dolacak ciğerlerine.. durdumak mümkün olmayacak elbette gidilen yolları ama her yol geri dönüşe bir başlangıç, özlemeye yüz tutmuş yüreğine gülümseyiş olacak....

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
hangisinden başlansa daha çok anlamlanır ki yazılmak istenenler... yokluk ve varlık sıralanmış üstüste tüm kelimeler... içime istiflenmiş sevda kalıntılarının sürüncemesi...
Herzaman ki yüzümden farklı bugün hüzün... dün gece yoklukla yüz yüze ve tüm yüzüzlüğü ile beraber alkol damıttık melankolik şarkılarda... aslında en çok sevdanın kendisiydi kendini saklayan köşe bucak.. gözlere bakmak yetmiyordu.. yüreğine sağlık şiirler yazan şairler.. fenerleri her gece biraz daha sönen güneş ışığına yenik düşmüş gögeleri şairler... satırların arasına sıkışmış yalancı aşk düşkünü.. gecelik sevdaların yolcusu şairler.. ve hepsi birazda kimsesizlik mahkumu.. üç kelime nerden bakarsan bak üç kelimedir işte.. öznesi yüklemi yer değiştirse sevda yüklenmedikçe üstüne sayfalar doldursa da düz bir yazıdır...

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
söyleyemiyorum!!!
sen yüreğimin med-cezir sevdası
olmadığın her an tükeniyor saatler
bilmem kaç sokak g eçiyorum
yürümeye yüz tutmuş ayaklarım yakınırken yorgunluğundan
tesadüf! bir resme bakıyorum
bir an göğe benziyor tüm insanlar
bir seni bulamıyorum bu saçmalığın içinde
yok olsun istiyorum yok!
bu sokaklar,ayaklarım
yorgun yüzüm olmasın
ellerin olsun , sesin duyulsu
yoksan söyleme
sensizlik koyar
kalemin düşer sensizlikte
yazamam...

T

tnctrkcell

yazmak bi başka rahatlatır insanı yazarken yaşarsın bazen acıtır ama her şeye rağmen yazmak güzeldir...eline sağlık ;)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
artık yokluktan dökülecek dizeler yüreğime
aşk hep aynı kalacak
yakacak gece göz kapaklarımı
kendine gömülecek tüm terkedişler
odamda kuruyan gözlerim
deniz adını seslenince yosun tutacak
ağlamak sancıyan bir dost sureti
uyandıkça daha da dönerek
şiir kokan, bu geceleri başka şehre
hoşçakal demek geçecek dilinden
koca bir sevdaya acımış yüreğin
bu şehri başı dik terkedecek
sana şehir olan
bana hoşçakal olacak...

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
tnctrkcell' Alıntı:
yazmak bi başka rahatlatır insanı yazarken yaşarsın bazen acıtır ama her şeye rağmen yazmak güzeldir...eline sağlık ;)
teşekkür ederim.. yazdıkça acıyan yanım ince ince kanıyor ama yazmazsam oluk oluk...

T

tnctrkcell

crnkcclr' Alıntı:
tnctrkcell' Alıntı:
teşekkür ederim.. yazdıkça acıyan yanım ince ince kanıyor ama yazmazsam oluk oluk...
acıyan yanını acıtan şeyin n olduğu hakkında hiç bi fikrim yok ama umarım acı çekmeye değecek bişeydir.acı çekmeye değecek bişeyki acı çekiyorum dersen buna karar vermenin çok güç olduğunu yani bazen aslında haketmediği halde tüm oylarını o şeyden yana kullandığın halde oyların toplanıp sana bıçak gibi saplandığını görmekte acıtır insanın canını...[/i]

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
tnctrkcell' Alıntı:
crnkcclr' Alıntı:
tnctrkcell' Alıntı:
acıyan yanını acıtan şeyin n olduğu hakkında hiç bi fikrim yok ama umarım acı çekmeye değecek bişeydir.acı çekmeye değecek bişeyki acı çekiyorum dersen buna karar vermenin çok güç olduğunu yani bazen aslında haketmediği halde tüm oylarını o şeyden yana kullandığın halde oyların toplanıp sana bıçak gibi saplandığını görmekte acıtır insanın canını...[/i]

baktığında ölüm dışında acı çekmek insanın kendi yarattığı bir kaos gibi geliyor bana.. haketmekte böyle bazen birkaç zaman sürer sonra aslında gerekmediğini görürsün.. söylenebilecek çok şey var...  ama yazabiliyorum iyi veya kötü içimi dökebiliyorum....
:)

Ö

ölüdeniz

Sevda ve aşk bunlar tehlikeli oyunlar insanı diri diri yakar.hele bir de tek taraflı kalırsa o zaman hapı yuttun.içtenlikle yazdığın bu yazılar için yüreğine sağlık emeğine sağlık  :(

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
gün geceye kavuşmaya başladı
bu şehir denizde yansımasıyla
ufkun kızıllığıyla bir başka melodi
kızların saçlarında dolaşıyor akşam üstü güneşi
samyeli kokusu bırakıyor yüzlerine
vapur düdükleriyle martı çığlıkları arasında
bir merhaba busesi düşüyor sevgilinin elini tutarken
İzmir;
gün dönümlerinde hiçbir şehre benzemiyor
göğünde beyaz bir gülümse duruyor
gece kokusu yüzüne eserken
tüm ihtişamıyla seriliyor gözler önüne
öyle heran yeniden aşık olur gibi
huzuru bir köşesinden sokuluyor insana
akşamın gölgesi gün ışığı soluyor
kendine davet ediyor gecesinde
gitme diyor şehir
yalnızlığını bilen benim
senin şehrin benim....

R

ravza

Kullanıcı
8 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
mersin
Hepsi çok güzel eline yüreğine sağlık.Acılar ve geceler bu ikisi yazdırır insanı.

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
demek yarın öleceksin
ölmek için güzel birgün yarın
güneşli, sıcak
yüzlerde gülümseli birgün baktığında
döndüğündeyse sırtını sureti şeytandan beter belki de
öyle gri koyusu
yarın güzel birgün ölmek için
yapmak istediklerini yarım bırakmaya değecek kadar güzel
gözyaşına boğacak kadar insanları,
veda sahnelerinden bir kırıntı bulamayacak kadar uzak yarın
ve zamandan öte yakın...

(.....)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
dilimin ucunda karakalem cümleler
geçmiş aşkların saçlarına düşen beyazları
yüzlerine düşen gölgeleri boyuyor
şarap ve sigara tadında geçmiş günler
ve elimde kalem şimdi
siyahların içinde
çalakalem beyaz umutlar yazıyorum
kara bir kalem ile...

(varlığında huzur bulduğum sevgiliye, dosta....)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben bugün şiir okumayacaktım. Ama dayanamadım...
Sevmem şirlerden alıntı yapmayı, bütünüyle güzeldir çünkü. Ama...

veda sahnelerinden bir kırıntı bulamayacak kadar uzak yarın
ve zamandan öte yakın...
:'( :'(

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
aynı susu paylaşmışız ,
gönül kırgınlıklarımızın kırıntılarında gözleri gülen çocuklar büyümüş
bir suskunluğu paylaşabilmek için büyümüş yürekleri,
koyu renk saçlarıma dokunan bir ele söyleyecek sözler birikmiş
susarken ben,
tutuşup alev almış yürek! saçlarımdan,
ellerine dökülmüş bir sonbahar esintisinde
tek kuru yaprak dahi yanmamış...
aynı susu paylaşmışız...
sen gitmişsin susarken
ben,
gidişine susmuşum...

Ö

ölüdeniz

crnkcclr son yazdıkların beni etkiledi.kusura bakma bu yazıya, daha tamamlayamadığım bir şiirimiin birkaç mısrasını ekliyorum.uygun görmediğin taktirde bir yöneticiden silmesini rica ederiz

sana anlamlı bir gelişim vardı
gözlerine bakmak ellerini tutmaktı
gördüklerim karşısında kendimden şüphe eder oldum
ve şimdi gidiyorum seni hiç yaşamamışçasına
ve şimdi gidiyorum içimdeki fırtınanın koptuğu yere