aşkın gerçek yüzü hangisi

• Konbuyu başlatan caylak_caylak
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde caylak_caylak tarafından oluşturulan aşkın gerçek yüzü hangisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,849 kez görüntülenmiş, 88 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı aşkın gerçek yüzü hangisi
Konbuyu başlatan caylak_caylak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan a.r.menekse
Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
aşk özlemektir..
aşk herzaman sevdiğini yanında istemektir..
aşk sevdiğin,birlikte oldugun kişiyle hayal kurmayı sevmektir..
aşk çilek tadındadır :)
aşk onunla birlikte yaşlanmayı istemektir..
aşk sonsuza dek, nedensiz sevmektir..  <3

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Ben gördüm bu dediğinizi :) Ve hiç sandıgınız gibi bir şey değil heheh

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Aşkın bir yüzü yoktur bence.

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Aşk yoktur demek aşk canımı yaktı yada beklediğimi bulamadım demektir bence ama inkar edilemez bir şeydir aşk. Aşkı anlamsız bulabilirsiniz aşktan aşk acısından nefret edebilirsiniz ama yine de aşk denen gerçeği yok sayamazsınız.

H

harariye

Kullanıcı
22 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
onu yok saymıyorum olmayan birşey yok sayılmaz..
ya aşk sanılan şey tamamen bi aldatmaca, ya da aşk şimdiye kadar fazla büyütülmüş bana göre...

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Aşkın insanlardaki değişim gücüne hayran olmuşumdur, aşkın önünde tüm duygular eğilir ezilir.
Bir aldatmaca yada bir seraptır diyebilirsiniz kabul ama serap da olsa böyle bir duygu vardır.

H

harariye

Kullanıcı
22 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
"aşk" diye adlandırılan bir duygunun var olduğunu kabul ediyorum..
ama bu duygunun diğerlerinden tek farkı daha yoğun yaşanmasıdır, başka bir şey yok..
ve tabi ki bu duyguyu yaşarken baskın olduğundan bazı şeyleri erteleyebilir ya da görmezden gelebilirsiniz ama bu aşkın gücü falan değildir bunu tamamen siz yaparsınız...

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Tam ben de bunu dyordum işte aşk diye bir duygu vardır. Aşk baskın ki diğerlerini erteleyebiliyorsunuz, onun baskınlığı gücü değil midir ki?

H

harariye

Kullanıcı
22 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
onu baskın hale getiren de insandır ama ...
kızgın olduğunuz bir anda kızgınlığınızın nasıl diğer duygularınızın önüne geçmesine izin variyorsanız aşk dediğiniz duyguda da aynen böyle oluyor.. onu özel yapan hiçbir şey yok ki..

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ben aşkın özelliğinden yada güzelliğinden bahsetmedim ki. Güçlülüğünden bahsettim. Öfke de güçlü bir duygudur kabul. İnsan isterse öfkesini de aşkını da kontrol edebilir doğru ama zorlanır yıpranır. Aşk en yıpratıcı duygudur.

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Evet kesinlikle aşk yüzsüzdür  ;D ;D

H

harariye

Kullanıcı
22 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
neden aşkı kontrol etmek öfkeyi kontrol etmekten daha çok yıpratır?

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ben tam olarak bunu söylemedim harariye. Güçlü duygular veya baskın diyelim onları kontrolde kişi yıpranır, sende öfke olabilir bir başkasında aşk bilemem.
Ama öfkeli insanlar aşırı duygusaldır ve bu insanların aşkları da yoğundur ve kontrolü de zordur.

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Aşkın birçok tanımı vardır.Bu yüzdendir ki hakkında söylenecek herşeyin doğru ve yanlış olduğu tek şeydir aşk.
Kimine göre aşk yoktur,kimine göre imkansızı istemektir aşk.

Tıp litarütüründe ise aşk şu şekilde tanımlanmaktadır:
Benliğinize dair yumurtanın tüm beyaz kısmını  birine atfetmek,ve bu yüzden de onsuz yapamama durumudur.Tüm benliğinizdeki güzel şeyleri birine atfediyorsunuz.Aşkınız karşılıklıysa ne mutlu size;karşılıksızsa veya ona ulaşamıyorsanız o noktada saplantıya dönüşür aşk.Mecnun'un Leyla'ya olan aşkı gibi.(Obsesif Compulsif Bozukluğa dönüşüyor burada aşk)
O noktada kendi içinizde halletmeniz gereken şeyi dışarıda aradığınız için kısır döngü devam eder.
Aslında karşıda gördüğünüz kendiniz.
Sizin onda gördüğünüzü birbaşkası göremeyebilir.
Tahir'in aşkı bu yüzden Zühre'yi geçmiştir.
Bana aşkı sorarsanız,ben aşk bir meltemdir derim.Tüm meltemler basınç farklılıklarından doğar.(Karşıda aradığı birşeyin olduğunu düşünmek.Kadınlar için bu güçtür.Çünkü kadınlar daha çok babalarına benzeyen veya bazı durumlarda baba eksikliğini dolduracak bir erkek ararlar)Ve basınç farklılıkları dengelene kadar sürer meltemler.(Kişiler birbirlerini tanıyınca kadar.Ondan sonra karşısındaki kişinin aslında tüysüz bir melek olmadığını anlar.)
"Closer" filmindeki şarkı sözlerinin dediği gibi:İkimiz de unutacağız bu meltemi
Ömer Hayyam ile bitireyim:

Birgün bir put demiş ki kendine tapana:
Bilirmisin niçin taparsın bana?
Sen kendi güzelliğine vurgunsun,
Ben ayna tutar gibiyim sana.

Æ

ærlx

Kullanıcı
13 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Isparta
"A" acıya
"Ş" şikayetsiz
"K" katlanmak

ve aşk diye bişey yoktur...

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
aşkı inkar etmek tutkunun acısından sevmeyi yitirmektir bence çünkü aşk birine kendimizi endekslememizdir ve çoğu zaman pek çoğumuz bu durumla karşı karşıya kalırız bence aşk vardır sadece kimisi aşkı tatmış kimisiyse tutkuyla zehirlenmiştir.aşk herşey ve hiçbirşeyden ibarettir

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
manas' Alıntı:
Evet kesinlikle aşk yüzsüzdür  ;D ;D
Ne demeye yüzsüz bir durum için olmadık başka durumlara girilirki o zaman.
Neyse... 10 puanlık uzman sorusu sordum cevaplanmasada olur heheh 

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mantıksız bir durumdur zaten aşk. Mantık da aranmamalıdır.