E
esranur
Kullanıcı
- 19 Mar 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
sana katılıyorum yarence ferhatın dediği gibi artık Leyla ve Memcunun aşkı gibi kalmadı..hersey yalan
bencede..prenses_o6' Alıntı:Arkadaşlar pirincin içinden bir taş çıktı diye bütün pirinçleri atmayalım.Vardır elbet gerçek aşkı yaşayanlar.Dünyada sadece aldatanlar,yalancılar yok iyi insanlarda var tabii..
katılıyorum prensesçiğim.. umutlarınızı yitirmeyin arkadaşlar ben kendi adıma karşıma çıkacağına inanıyorum...budur dediğim insanı bulacağim....inşallah fazla bekletmeyiz birbirimizi.. : :prenses_o6' Alıntı:Arkadaşlar pirincin içinden bir taş çıktı diye bütün pirinçleri atmayalım.Vardır elbet gerçek aşkı yaşayanlar.Dünyada sadece aldatanlar,yalancılar yok iyi insanlarda var tabii..
aynen katılıyorum sizlere..eftelya' Alıntı:katılıyorum prensesçiğim.. umutlarınızı yitirmeyin arkadaşlar ben kendi adıma karşıma çıkacağına inanıyorum...budur dediğim insanı bulacağim....inşallah fazla bekletmeyiz birbirimizi.. : :prenses_o6' Alıntı:Arkadaşlar pirincin içinden bir taş çıktı diye bütün pirinçleri atmayalım.Vardır elbet gerçek aşkı yaşayanlar.Dünyada sadece aldatanlar,yalancılar yok iyi insanlarda var tabii..
hakiki aşk kalıcıdır.kalıcı olmayan aşk geçici bir tutkudur. doğru bencede.ama mecnun sevgisiyle değil beşeri aşktan ilahi aşka geçti, sevgi aşka değil aşk sevgiye dönüşür bence.böyle olrsada aşk kalıcı olur, ve o zaman aşk asıl manasına kavuşur.. |