bencede..prenses_o6' Alıntı:Arkadaşlar pirincin içinden bir taş çıktı diye bütün pirinçleri atmayalım.Vardır elbet gerçek aşkı yaşayanlar.Dünyada sadece aldatanlar,yalancılar yok iyi insanlarda var tabii..![]()
katılıyorum prensesçiğim..prenses_o6' Alıntı:Arkadaşlar pirincin içinden bir taş çıktı diye bütün pirinçleri atmayalım.Vardır elbet gerçek aşkı yaşayanlar.Dünyada sadece aldatanlar,yalancılar yok iyi insanlarda var tabii..![]()
eftelya' Alıntı:katılıyorum prensesçiğim..prenses_o6' Alıntı:Arkadaşlar pirincin içinden bir taş çıktı diye bütün pirinçleri atmayalım.Vardır elbet gerçek aşkı yaşayanlar.Dünyada sadece aldatanlar,yalancılar yok iyi insanlarda var tabii..![]()
umutlarınızı yitirmeyin arkadaşlar ben kendi adıma karşıma çıkacağına inanıyorum...budur dediğim insanı bulacağim....inşallah fazla bekletmeyiz birbirimizi.. :
:
![]()
| hakiki aşk kalıcıdır.kalıcı olmayan aşk geçici bir tutkudur. doğru bencede.ama mecnun sevgisiyle değil beşeri aşktan ilahi aşka geçti, sevgi aşka değil aşk sevgiye dönüşür bence.böyle olrsada aşk kalıcı olur, ve o zaman aşk asıl manasına kavuşur.. |

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.