aşkın gerçek yüzü hangisi

• Konbuyu başlatan caylak_caylak
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde caylak_caylak tarafından oluşturulan aşkın gerçek yüzü hangisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,852 kez görüntülenmiş, 88 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı aşkın gerçek yüzü hangisi
Konbuyu başlatan caylak_caylak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan a.r.menekse
E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
sana katılıyorum yarence :) ferhatın dediği gibi artık Leyla ve Memcunun aşkı gibi kalmadı..hersey yalan :)

E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
karamsarlıkla alakası yok. bu bi gercek sonucta..

P

prenses_o6

Kullanıcı
5 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Arkadaşlar pirincin içinden bir taş çıktı diye bütün pirinçleri atmayalım.Vardır elbet gerçek aşkı yaşayanlar.Dünyada sadece aldatanlar,yalancılar yok iyi insanlarda var tabii.. ;)

E

ebru_61

Kullanıcı
29 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
trabzon
prenses_o6' Alıntı:
Arkadaşlar pirincin içinden bir taş çıktı diye bütün pirinçleri atmayalım.Vardır elbet gerçek aşkı yaşayanlar.Dünyada sadece aldatanlar,yalancılar yok iyi insanlarda var tabii.. ;)
bencede.. ;)

E

eftelya

Kullanıcı
20 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
prenses_o6' Alıntı:
katılıyorum prensesçiğim.. ;)umutlarınızı yitirmeyin arkadaşlar ben kendi adıma karşıma çıkacağına inanıyorum...budur dediğim insanı bulacağim....inşallah fazla bekletmeyiz birbirimizi.. ::) ::)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
eftelya' Alıntı:
prenses_o6' Alıntı:
katılıyorum prensesçiğim.. ;)umutlarınızı yitirmeyin arkadaşlar ben kendi adıma karşıma çıkacağına inanıyorum...budur dediğim insanı bulacağim....inşallah fazla bekletmeyiz birbirimizi.. ::) ::)
aynen katılıyorum sizlere..

S

smyye

Kullanıcı
1 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
hakiki aşk kalıcıdır.kalıcı olmayan aşk geçici bir tutkudur.
doğru bencede.ama mecnun sevgisiyle değil beşeri aşktan ilahi aşka geçti, sevgi aşka değil aşk sevgiye dönüşür bence.böyle olrsada aşk kalıcı olur, ve o zaman aşk  asıl manasına kavuşur..

P

prenses_o6

Kullanıcı
5 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
hakiki aşk kalıcıdır.kalıcı olmayan aşk geçici bir tutkudur.
doğru bencede.ama mecnun sevgisiyle değil beşeri aşktan ilahi aşka geçti, sevgi aşka değil aşk sevgiye dönüşür bence.böyle olrsada aşk kalıcı olur, ve o zaman aşk  asıl manasına kavuşur..
;) ;)

F

Ferhatbaris

Kullanıcı
27 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Los Angeles
mecnun un Leyla ya olan sevgisini onu collere dusurdu ve sonra o Hakiki aski buldu Allah aski O kadar tecelli etti ki artik hicbirsey onu korkumuyordu. leylayi aramayi da birakti. eger aski sevgiye donusseydi manasiz olurdu cunku Mecnun Allahi sevmiyor muydu bilmiyormuydu. evet biliyordu ve seviyordu ama o Allah sevgisinden Allah askine yukseldi. Biz de Alahi severiz ama eger hakki ask kalbimizde olsaydi O ndan baska sey dusunurmuyduk. herkes kendini muhasebe etsin mesela, 

E

eftelya

Kullanıcı
20 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
kalbimizi gerçek sahibine verdiğimizde asıl aşkı tadıcaz... :'( :'(

S

smyye

Kullanıcı
1 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
tabiki o konuda öyle,ama o çok farklı bir boyut hepimiz allahı severz ama bu aşıklık mertebesinde değildir, kalbimizde allah aşkı olsa idi ondan başka hiç bişey düşünemezdi. haklısın ama ben günlük hayattaki ilşkiler adına bunu söyledim.gerçek manada sevmek zordurr ve zaman ister.bunu anlatmaya çalıştım. senin düşüncende doğru yani ferhatbariş.

G

greenhome

Kullanıcı
6 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
bence aşk onu herşeyiyle doğrusuyla yanlışıyla iyisiyle kötüsüyle karşılıksız sevmek anlamak kızamamak kırılamak kin besleyememek kabül etmektir çocuklarıma eşime babama anneme hayatımda olmazsa olamazlarıma duyulan şeydir aşk aşk vazgeçememek aşk karşılıksız sevmektir aşk fedekarlık isteyen çokk yüce bir duygudur bence insan aşksız yaşamayaz  ;)

Z

zuzu835

Kullanıcı
26 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
AŞK  KONUŞABİLMEKTİR......
Aşk  dile gelmek ister .söylenmek ister.
Yanlızlığı gidermek değilmidir bi  yerde aşk  dedikleri şey?
herkes bir başına olmayı ister çoğu  zaman ama kapıyı anahtarla açmak  koyarr  insana  konuşacak  birini  arar...

E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
ben düzgün ifade edemedim galiba,demek istediğim Ferhat ile Şirinin aşkı gibi (yani gercek aşk) artık yok...bahsettiğim karşı cinse olan aşk değil...sümeyye buarada sana katılyorm yorumların süper ;)