aşkın gerçek yüzü hangisi

• Konbuyu başlatan caylak_caylak
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde caylak_caylak tarafından oluşturulan aşkın gerçek yüzü hangisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,852 kez görüntülenmiş, 88 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı aşkın gerçek yüzü hangisi
Konbuyu başlatan caylak_caylak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan a.r.menekse
K

Kardelen

smyye katılıyorum her bi yorumuna ama ben aşkı çözmüş değilim her konuda yorum yaparım ama aşkı çözemedim heleki bu zamanda aşkmış sevgiymiş okadar zorki ilahi aşka gelince o ap ayrı aşk benim özürlü olduğum konulardan birisi  :( hiç yaşamadım bu gidişle yaşayamayacağım :) çünkü bu zamanda gerçek aşk çok zor :(

G

greenhome

Kullanıcı
6 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
esranur gerçektende ifade edememişsin leyla ile mecnunnun duydukları aşk karşı cinslere değil ve ben gerçek aşkı bulamadım diye yakınmışsın bende yorumlara bayıldım sen zuzu

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
kardelen_87' Alıntı:
smyye katılıyorum her bi yorumuna ama ben aşkı çözmüş değilim her konuda yorum yaparım ama aşkı çözemedim heleki bu zamanda aşkmış sevgiymiş okadar zorki ilahi aşka gelince o ap ayrı aşk benim özürlü olduğum konulardan birisi  :( hiç yaşamadım bu gidişle yaşayamayacağım :) çünkü bu zamanda gerçek aşk çok zor :(
özürlü değilsin yapmaman için engelin yok bahanelerin var bence..

K

Kardelen

ya arkadaşlar yorumu mu yaparken sanırım yanlış cümleleri bir arada kullandım özürüm olması dünyada olan aşk lardan bahsetmiştim ilahi aşka karşılık değil  rabbime şükür  o bambaşka

ama dünyadaki aşklaara inanmadığım için özürlü cümlesini kullanmıştım yanlış anlamalara sebebiyet vermemek için böle bi açıklama yaptım tşkler....

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
kardelen hanım açıklama yapmanıza gerek yok tu ki bu konu hakkında ben çok doğru anladım.
özürlüden kastınızın ne olduğunu..
insanın doğasında olan duygular yer alıyorsa özürlü olmaz ki insan..

K

Kardelen

sizin yanlış anladığınız için değil ben yanlış cümleleri bir arada kurduğum için böyle bi açıklama yaptım haklısınız belkide tşk ederim .... :)

E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
Greenhome (ben gerçek aşkı bulamadım diye yakınmışsın ) diye bi cümle kullanmamıstım nerden cıktı merak ettim..sen cümlelerimden öyle anladın sanırım..ama yanlıs anlamıssın..

G

greenhome

Kullanıcı
6 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
esranur  bu cümleyi kurmamışsın benim ifadelerinden çıkardığım bu yanlış anlamış olabilirim kusura bakma yorumları tekrar okudum gene aynı düşüncedeyim  bana göre aşk var ama sonsuz değil aşkı sadece karşı cinse bağlamıyorum anlatmaya çalıştığım buydu ;)

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Aşkın Gercek Yüzü İnsanın kendi iicinde gelen kendi güzelliğidir.

Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
hayatımda hiç aşık olmadığım için nasıl tanımlayacağımı bilmiorum ama güsel bişiye benzio aşık olmak isterdim ama karşıma henüz öle biri çıkmadı...neyse fasla uzattım galıba :) güsel bi konu olmuş tşk.

E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
peki Greenhome, benm de demek istediğim senin düşüncenin aynısıydı... :)

G

greenhome

Kullanıcı
6 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
sevindim arkadaşım aynı düşüncede olmak güzel ;D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Valla ben bir yüz gördüm ama aşkın yüzümüydü.
Entrikanın yüzümüydü intikamın yüzümüydü acının yüzümüydü anlamadım.
Aşk yok diyenlerdenim ama eğer benim gördüğüm yüz aşkın yüzü ise umarım bir daha görmem.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Maalesef ki günümüzde AŞK dillerde(sevgi sözcükleri aşkım,bitanem vs...) yaşanıyor,gönüller de değil,herşey çok dejeneri..
Aşk dediğin dilde değil,gönülde olur

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
bu ara aşkla ilgili konular hep dikkatimi çekiyor nedense!
ben hayatımda bir kez aşık oldum. mecnuna döndüm resmen. 5 sene sürdü. hala aklıma gelince içimi acıtır.ama ilk zamanın tadını vermiyor.tabi bu 5 sene içimde yaşattığım süre.onunla bi  görüşmem bile olmadı :-[
şimdi başkasını seviyorum ama aramızda mesafe var o istanbulda. araya mesafe girince sevgiler de yıpranıyor

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
bence aşk ;insanın ' sen ölürsen BEN ne yaparım' cümlesini söyleyebilecek kadar bencil olmasını sağlayan tutkunun zehriyle kirlenmiş eşsiz bir duygudur.Aşkın çektirdiği acı sadece sevdiğinin çektiği acıyla ortaya çıkar çünkü aşk tümüyle yaşamını birine odaklamandır.Sevdiğin kişi mutlu olduğu  sürece senin veya başkasının olmasının bi önemi yoktur çünkü o mutluysa sende mutlusundur.Sen onunla yaşarsın ve o öldüğü zaman ölürsün.

N

niko35

Kullanıcı
14 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Tekirdağ
4 yıl arkadaşlık, 10 yıl evlilik yaşadım. severek evlendik ancak sürdüremedik. bu ay ayrıldık. elimden geleni yaptım. beni o kadar çok üzdü ki, ayrıldığımda çok sevindim. bu sevince kendim bile şaşırdım yani.

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
Aşk özlem,
Aşk hayat,
aşk tecrübe,
aşk mutluluk,
aşk bebek,
aşk hüzün,
aşk pişmanlık,
böle uzayıp gider bence aşk anlatılmaz yaşanır yaşarken anlarsın aşkın ne olduğunu...