C
caylak_caylak
Kullanıcı
sizce aşk nedir alışkanlıkmı yoksa gerçek sevgimi yoksa bazıları için oldugu gibi sadece imkansız gib görünen bir hismi sizce nedir aşkın gerçek adı.
sevgiline bakımda seni seviyorum demek yalancı bakışlarla?
yoksa gözlerinin içine bakım ışıldıyan gözlerle seni seviyorum demek mi?
yoksa yalancı vadetlerle kandırım faydalanmak mı?
yoksa gerçektende sevip sonunu getirmekmi?
yada en basit olan olay sahte göz yaşlarıyla aldatmak mı onu ?
yada en dogru gerçekçiliğiyle ayaklarına kapanıp gerçektende ona olan sevgini göstermen mi?
yalan olmuş aşklar ve sevgiler, sormayın sakın bana aşk nedir diye , ben yıllar önce kayıp ettim onu, sonkez gördüğümde sahte gülücükler artıyordu yalancı sevgiliye aldanma dedim içimden bu sahte gülücüklere, kalbim acıdı yine karşısındaki gerçektende aşıktı sevgilisine, durdurmak istedim ama kör olmuştu gözleri sevgilisinin aşkından
sevgiline bakımda seni seviyorum demek yalancı bakışlarla?
yoksa gözlerinin içine bakım ışıldıyan gözlerle seni seviyorum demek mi?
yoksa yalancı vadetlerle kandırım faydalanmak mı?
yoksa gerçektende sevip sonunu getirmekmi?
yada en basit olan olay sahte göz yaşlarıyla aldatmak mı onu ?
yada en dogru gerçekçiliğiyle ayaklarına kapanıp gerçektende ona olan sevgini göstermen mi?
yalan olmuş aşklar ve sevgiler, sormayın sakın bana aşk nedir diye , ben yıllar önce kayıp ettim onu, sonkez gördüğümde sahte gülücükler artıyordu yalancı sevgiliye aldanma dedim içimden bu sahte gülücüklere, kalbim acıdı yine karşısındaki gerçektende aşıktı sevgilisine, durdurmak istedim ama kör olmuştu gözleri sevgilisinin aşkından