Y
yaratici_idea
Kullanıcı
- 17 Ocak 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Bir şarkı vardı...tnctrkcell' Alıntı:aslında kararsız kaldım yazsam mı yazmasam mı diye çünkü yanlış anlamandan korkuyorum hani uzun süredir yorum yazmıyorum ya tam sen benimkine yazınca ben de gelip yazmışım gibi oldu ama sen bilirsin beni yazdıklarının hepisni defalarca okuyorum ama çoğu zaman yazacak bişeyler bulamıyorum yani aslında çok şey hissediyorum ama o hisettiğim şeyleri yazınca sanki anlamı bozulcakmış gibi geliyo bencede çok saçma ama belkide hissettiklerimi tam anlmaıyla ifdade edebilecek sözcükler bulmakta zorluk çekitiğimden yaz(a)mıyorum amaaan neyse ney cnm yaw yine süpersin ablacım
Tam vurgulamak istediğim bu düşünceydi yiğitçe.yigitce' Alıntı:burada aklima su soru geldi...acaba bizler mi farkli anlamlar yüklüyoruz...göremedigimiz ama yasattigimiz bir dünyaya mükemmellik(yada algiladigimiz dünya) hissi verme düsüncesi ile bizler mi farkli beklentilerdeyiz...
hic olamayacagini bildigimiz...ama yinede var olmasini istedigimiz....
aynen...Zynep' Alıntı:Tam vurgulamak istediğim bu düşünceydi yiğitçe.yigitce' Alıntı:burada aklima su soru geldi...acaba bizler mi farkli anlamlar yüklüyoruz...göremedigimiz ama yasattigimiz bir dünyaya mükemmellik(yada algiladigimiz dünya) hissi verme düsüncesi ile bizler mi farkli beklentilerdeyiz...
hic olamayacagini bildigimiz...ama yinede var olmasini istedigimiz....
Hatta farklı bir yazımda bunu şöyle anlatmaya çalışmıştım:
Aralardan kısa alıntılar;
"...Bizler gerçek yaşamı beceremedik! Tuttuk bir sanal dünya kurduk kendimize. Sandık ki bu dünyada "ben" olabileceğiz. Ama başka "ben" lerin varlığını unuttuk bu kez.
Başımızı dayayacak omuzlar aradık, ama bu kez farklı dayatmalarla karşılaştık... "
valla bu cümleden süper tez konusu olur.Bknz:çünkü insan aslında acıyı acı çekmeyi daha çok sever
Acı çektiği zaman çok daha yaratıcı olduğunu itiraf eden sanatçılarımız var Musti.tnctrkcell' Alıntı:valla bu cümleden süper tez konusu olur.Bknz:çünkü insan aslında acıyı acı çekmeyi daha çok sever
-bizim millletimiz neden acıyı sever?
-acıyı sevmek bizim milletimize özgü müdür?
-acıyı sevmek bizim miletimize özgü bişey değilde insanlara özgü bişey midir, cevap evet ise insan acı çekmeyi neden sever?
vs vs
pesAcı çektiği zaman çok daha yaratıcı olduğunu itiraf eden sanatçılarımız var Musti.