Hımmm...tnctrkcell' Alıntı:abla nihal abla sana bişey söylerse inanma yani benim hakkımda yalan söylüyo gibi bişey ima etmiyorum kesinlikle çok şakacıdır kendisi ;D
Valla devamı olsa onuda okurdum Zeynep..Zynep' Alıntı:Helal olsun sana Nihal. Üşenmedin okudun ya...
Teşekkür ederim.
Zeynepcim bakma sen ona ben sana sadece geyik bölümüne bakmanı tavsiye ederim deliller orada duruyortnctrkcell' Alıntı:abla nihal abla sana bişey söylerse inanma yani benim hakkımda yalan söylüyo gibi bişey ima etmiyorum kesinlikle çok şakacıdır kendisi ;D
Hayırdır?tnctrkcell' Alıntı:haaaayııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Güzeldi Zeynep.Zynep' Alıntı:"Güzel di..."
Bazen bazı yazılar aklımızı başımıza getiriverir. Geriye attığımız, ertelediğimiz bir şeyleri hatırlatıverir.Bende çogu zaman etsem yapsam sorsam sarılsam gibi durumları içimden geciririmde yok bende o medeni cesaret şimdi yalamı soyleyeyim.
Keşke burada erkek adına yazılanları zamanında BİR ine diye bilse idim açık açık diyemedim.
Sevgili roze, süper değiller elbette... Birbirimizle tanışıklığımız, birbirimize bağlılığımız belki yazılanları süper yapan. Ve bu yazılan çizilen herşeyin üstünde. Sevgi ve saygı bağlarımız.roze' Alıntı:Çok süperlerdi Zeynep abla.
Gece gece duygu seline kapıldım sayende
Çok teşekkür ederim Bülent.Bülent' Alıntı:Güzeldi Zeynep.Zynep' Alıntı:"Güzel di..."
Yüreğine sağlık.
Teşekkürler.
Zynep' Alıntı:O senin kendi güzelliğin...
Rica ederim ablacığım, ama çok güzeldi yaZynep' Alıntı:Çok teşekkür ederim rozem...