G
GulsahToptas
Kullanıcı
Hayatta olduğum için
tebrik ederim ederim kendimi...
Zynep
emeğine sağlık zeynep
tebrik ederim ederim kendimi...
Zynep
emeğine sağlık zeynep
Bunlar neki yav?tnctrkcell' Alıntı:valla bende çok tebrik ediyorum bu kadar şeyi bir arada yapmayı nasıl başarıyorsun hayret... :alkis2
Sevgili Ceren, elbette bende hataya düştüm ve düşeceğim de...hayatta olduğu için
pozitif olduğun için sana
ve herşeye rağmen hala gülümseyenlerden biri olabildiğim içinde kendime teşekkür ederim...
'İyi ki varsın' insanlardan birisin sen bunu en başından beri biliyorum..
abla ben ne desem boş...bu nasıl bişey böyle ya ,itiraf ediyorum şimdiye kadar olanlardan en hoşuma giden şiir bu son yazdığın ama böyle başka bir şiirinin olmadığınıda düşünmüyor değilim.ben bi kaç satırını alıntı yaptım ama kesinlikle her satırı teker teker ve defalarca okunup idrak edilmeyi,belkide içerde bir yerlerde sakladığı şeyleri ortaya çıkarılmayı bekleyen karşılaştığım ender şiirlerden...Mutluluk bu mu?
Böyle mi yaşamalıyız
Yaşanan "an"...
diye bir türkü tutturmuşuz işte
peki var mı sence
o türküye gönül gözüyle eşlik edip
"an"ı "anlayan...
Süpermodum efkarlanmış galiba?Korsan' Alıntı:Şimdi sen şiir yazıyorsun ya...
ben usulca gidiyorum
parmaklarımın ucunda.
Sen şiirlerini yaz...
O şiir yazamaz
Sen usulca gidiyorsunya
Parmaklarının ucunda
O şiir yazamaz
Teşekkür ederim, istediğin yerde kullanabilirsin...SUNFLOWERS' Alıntı:Müthişsin Zeynep!!! bayılıyorum yazılarına
Zeynepcim mükemmelsin yine :Ve zaman gitmek zamanıysa
durmamalı artık
yokoluvermeli
ilk yağmurlarla güneşe kaçan kuşlar gibi...
Ben şu an dinliyorum bu şarkıyı :Zynep' Alıntı:Est ne kabalığı Nihalcim? Ben çok mutlu oluyorum, bu sayfalarda içinden geleni yazana...
Şebnem Ferah'ın bir şarkısını dinledim ve çok sevdim bende, ama sonraki şarkıda çok bağırınca bir daha dinlemedim, bu şarkısını hemen bulayım. Merak ettim.