T
tnctrkcell
:kahkaha hayır ya onları gömmeyelim malum yeşil görünümnlü mavi çorap en az doğan görünümlü şahin bulmak kadar zor :kahkahaZynep' Alıntı:Söz Musti Yaparız tabi ki
Ben çoraplarımıda gömerim hattaPp
:kahkaha hayır ya onları gömmeyelim malum yeşil görünümnlü mavi çorap en az doğan görünümlü şahin bulmak kadar zor :kahkahaZynep' Alıntı:Söz Musti Yaparız tabi ki
Ben çoraplarımıda gömerim hattaPp
HARİKA! ;D ;DDileklerPerisi' Alıntı::'( Teşekkürler Zynep çok güzel mi desem, harika mı desem ben de adını koyamadım
Aferin sana Didem!dideM' Alıntı:HARİKA! ;D ;DDileklerPerisi' Alıntı::'( Teşekkürler Zynep çok güzel mi desem, harika mı desem ben de adını koyamadım
Kesinlikle evet.dideM' Alıntı:Zynep valla sadece HARİKA yazacağım diye okumadım.
Şaka bir yana, aşk anlattığın kadar var.. Hüznüyle, sevinciyle.. Bazen anımsayıp ağlamak bile hoşuma gidiyor..
Anneeeee! :'(Aferin sana Didem!
Ama saçlarının örgüsünü tutan kurdelen düşmüş, sakın açılmasın örgüler çocuum!
Valla benim için olmadı, onu da okumuştum çünkü ve gerçekten öyle olmalıydı..Zaten gerilerde kalan bir yazım var bu konuda; "Aşk Böyle Olmalı" diye...
Reklam kokan bir mesaj mı oldu şimdi bu mesajım?
Şiir değil zatenölüdeniz' Alıntı:Bana şiirden çok bir yazı gibi geldi.şu an yanında olmasını istediğin birisinin senden uzakta olmasını anlatıyor gibi.Bu arada aşk yoktur hiç gücünüze gitmesin.geleneksel bir hissin adını aşk koymak bana saçma geliyor.