S
serhatt
Kullanıcı
- 2 Ara 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Haklısınızcnslmst' Alıntı:Aşk nedir biliyormusunuz arkadaşlar..? Karşındakinin bulunmaz hint kumaşı olduğunu anlamanla, senin hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Haklısınızcnslmst' Alıntı:Aşk nedir biliyormusunuz arkadaşlar..? Karşındakinin bulunmaz hint kumaşı olduğunu anlamanla, senin hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
tebrikler...cnslmst' Alıntı:bugün çok mutluyum arkadaşlar uzun bir ayrılığın ardından aşık olduğum, uğruna ölümü bile göze aldığım ELA GÖZLÜM'le tekrar barıştık...
teşekkür ederim...Kristal' Alıntı:tebrikler...cnslmst' Alıntı:bugün çok mutluyum arkadaşlar uzun bir ayrılığın ardından aşık olduğum, uğruna ölümü bile göze aldığım ELA GÖZLÜM'le tekrar barıştık...
cnslmst' Alıntı:asıl aşkı yaşamalı insan hakkını vererek...
Katılıyorum.Bosuna söylenmemiş "Asık olanın gözü kördür" yalnış söylediysem affedin. :-[cnslmst' Alıntı:Dünyanın en isyankar duygusudur aşk. Hiç bir kural aşkı engelleyemez. Aşıksan senden ve sevgilinden daha önemli başka hiçbir şey olmamalıdır dünyada. Önceliği başka şeylere veriyorsan, kandırma kendini, aşk falan değil senin yaşadığın...
biraz faşist biraz da narsisttir bencehayal_12' Alıntı:.. gönüle girdiği için de kimsenin şikayet etmediği, tam tersine çok mutlu olduğu ve tüm bedeni sardığı, güzel bir anarşist!
Size katılıyorum lakin içimizin karardığı acımasız ve yalnız gecelerde ne yazıkki hiç akla gelmiyor.Beyindeki o zigzag dolu yollarda sadece içinde bulunduğu kaostan kurtulmak için çabalıyor..Aşka yer kalmıyor hayalet olup kayboluyor içimizdeki bitmeyen duygu ..fıstık' Alıntı:aşk, anlatılmaz yaşanırmış...
yani aşkın verdiği acı sizce aşkı öldürüyor mu ???serhatt' Alıntı:Size katılıyorum lakin içimizin karardığı acımasız ve yalnız gecelerde ne yazıkki hiç akla gelmiyor.Beyindeki o zigzag dolu yollarda sadece içinde bulunduğu kaostan kurtulmak için çabalıyor..Aşka yer kalmıyor hayalet olup kayboluyor içimizdeki bitmeyen duygu ..fıstık' Alıntı:aşk, anlatılmaz yaşanırmış...