C
cnslmst
Sana olan sevgim, yeryüzüne sığmazmış...
Sana olan sevgim, mevsimlere sığmazmış...
Sana olan sevgim, masallarda şimdi...
tşkler aahh ne sevgiler masal oluyo yada masal olmaya mahkum ...Tu Navy' Alıntı:Sana olan sevgim, yeryüzüne sığmazmış...
Tu Navy' Alıntı:böyle sevenler hala var ama karşındaki insan ona verdiğin değeri anlamıyor yada kendini aşkın kollarına bırakmaya korkuyor...
O kadar yürekten katıldım ki bu düşüncene.Tu Navy' Alıntı:Nasılda acımasızca harcıyorlar insanlar zamanlarını...
Geçen her bir an'ın bir daha tekrarının olmayacağını bilmiyorlarmı..?
Her anı aşkla doldurabilmek varken başka hesapların içinde olmakla ne kazanıyorlar acaba..?
Aşıksan senden ve sevdiğinde değerli hiç birşey olmamalı...
Sevdiğinin elini tuttuğu an herşeyden vazgeçebilmeli insan...
Aşkı ancak o zaman en derinde hissedebilir...
evet aşk korkaklığı kabul etmez, hayata meydan okuyanların işidir aşk... ama senin aşık olman ona güvenmen anlamına gelmez...Kardelen' Alıntı:Tu Navy' Alıntı:böyle sevenler hala var ama karşındaki insan ona verdiğin değeri anlamıyor yada kendini aşkın kollarına bırakmaya korkuyor...
öleside vardır tabiki ama aşk zaten cesaret istemezmi ?? insan sevildiğine emin olunca neden korksun ki?? sevmek kadar güzeli vamı ?? bence yok aşk korkaklığı kabul etmez cesaretsizlik olmamalı aşkta bence sevdiğine hakettiği sevgiyi verebilmeli aşka kapılmaktan korkamaz çünkü bence seviyosa aşıksa güveniyo demektir ve güvendiği bi insanla aşkını yaşamalıdır diye düşnürüm ben ...
Zynep' Alıntı:O kadar yürekten katıldım ki bu düşüncene.Tu Navy' Alıntı:Nasılda acımasızca harcıyorlar insanlar zamanlarını...
Geçen her bir an'ın bir daha tekrarının olmayacağını bilmiyorlarmı..?
Her anı aşkla doldurabilmek varken başka hesapların içinde olmakla ne kazanıyorlar acaba..?
Aşıksan senden ve sevdiğinde değerli hiç birşey olmamalı...
Sevdiğinin elini tuttuğu an herşeyden vazgeçebilmeli insan...
Aşkı ancak o zaman en derinde hissedebilir...
Mutlu oldum.
Tu Navy' Alıntı:evet aşk korkaklığı kabul etmez, hayata meydan okuyanların işidir aşk... ama senin aşık olman ona güvenmen anlamına gelmez...Kardelen' Alıntı:Tu Navy' Alıntı:böyle sevenler hala var ama karşındaki insan ona verdiğin değeri anlamıyor yada kendini aşkın kollarına bırakmaya korkuyor...
öleside vardır tabiki ama aşk zaten cesaret istemezmi ?? insan sevildiğine emin olunca neden korksun ki?? sevmek kadar güzeli vamı ?? bence yok aşk korkaklığı kabul etmez cesaretsizlik olmamalı aşkta bence sevdiğine hakettiği sevgiyi verebilmeli aşka kapılmaktan korkamaz çünkü bence seviyosa aşıksa güveniyo demektir ve güvendiği bi insanla aşkını yaşamalıdır diye düşnürüm ben ...
Eh yine diyeceklerimi demişinTu Navy' Alıntı:Biri tarafından aşkla sevilmek, bunu o kişinin ağzından duymak nasılda mutluluk verir insana...
Ama aşkı sadece iki kelimeye "seni seviyorum'a" yükleyerek aşkı yaşatanlarda var...
Bence bu doğru değil... Aşk için çok şey yapılması gerekiyor... Aşkı sadece dille ifade etmemeliyiz... Aşkı hissettirmeliyiz, haraketlerimizle, davranışlarımızla anlatabilmeliyiz...
Her aşığın buna ihtiyacı var... Diğer ihtiyaçlarımızı karşılarken gösterdiğimiz ilgiyi aşkada göstermeliyiz...
: : :Zynep' Alıntı:Eh yine diyeceklerimi demişinTu Navy' Alıntı:Biri tarafından aşkla sevilmek, bunu o kişinin ağzından duymak nasılda mutluluk verir insana...
Ama aşkı sadece iki kelimeye "seni seviyorum'a" yükleyerek aşkı yaşatanlarda var...
Bence bu doğru değil... Aşk için çok şey yapılması gerekiyor... Aşkı sadece dille ifade etmemeliyiz... Aşkı hissettirmeliyiz, haraketlerimizle, davranışlarımızla anlatabilmeliyiz...
Her aşığın buna ihtiyacı var... Diğer ihtiyaçlarımızı karşılarken gösterdiğimiz ilgiyi aşkada göstermeliyiz...
Tu Navy' Alıntı:Biri tarafından aşkla sevilmek, bunu o kişinin ağzından duymak nasılda mutluluk verir insana...
Gerçeklerin gerçeğimdir... diyeyimTu Navy' Alıntı:yorumlarınız için teşekkür ederim... ben kendime göre gerçek olanları yazdım...
süper olur yaz sen zeynep valla sen yazarsan muhteşem olur eminimZynep' Alıntı:Gerçeklerin gerçeğimdir... diyeyimTu Navy' Alıntı:yorumlarınız için teşekkür ederim... ben kendime göre gerçek olanları yazdım...
Bir gün sizlere bir aşk öyküsü yazarım belki, inanılmaz bir öykü...
Evet Kardelen'e katılıyorum bencede süper olur...Kardelen' Alıntı:süper olur yaz sen zeynep valla sen yazarsan muhteşem olur eminimZynep' Alıntı:Gerçeklerin gerçeğimdir... diyeyim
Bir gün sizlere bir aşk öyküsü yazarım belki, inanılmaz bir öykü...