S
serhatt
Kullanıcı
- 2 Ara 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
alakası yok ben askımı gömmüsüm ne zaman geri hatırlayacağımı düşünemediğim acı dolu fani dünya acılarından bahsediyorum,Yakını kaybetmek gibi..
pardon yanlış anlamışım :-[serhatt' Alıntı:alakası yok ben askımı gömmüsüm ne zaman geri hatırlayacağımı düşünemediğim acı dolu fani dünya acılarından bahsediyorum,Yakını kaybetmek gibi..
Sağol senin de yeni yılın kkutlu olsun aşk mutluluk ve şiir dolu bir yıl geçirmen dileğiyleecnslmst' Alıntı:hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar... hepinize mutlu yıllar...
teşekkür ederim...technometo' Alıntı:Sağol senin de yeni yılın kkutlu olsun aşk mutluluk ve şiir dolu bir yıl geçirmen dileğiyleecnslmst' Alıntı:hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar... hepinize mutlu yıllar...
teşekkürler sana da huzur ve sağlık dolu hayırlara vesile olur inş. hepimizecnslmst' Alıntı:hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar... hepinize mutlu yıllar...
sıkma canını herşey yolune girer elbet bu sıralar bir söz ağzımda hep '' Su yolunu bulur.'' neyse huzurlu ve mutlu bir yıldan ziyade ömür olur inş.cnslmst' Alıntı:bugün aldığım kötü haberler bu yılın aşk ve sağlık yönünden hiç iyi geçmeyeceğini gösteriyor...