Tu Navy'den...

• Konbuyu başlatan cnslmst
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Özgün Kalemler kategorisinde cnslmst tarafından oluşturulan Tu Navy'den... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 70,282 kez görüntülenmiş, 328 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Özgün Kalemler
Konu Başlığı Tu Navy'den...
Konbuyu başlatan cnslmst
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan roze
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

serhatt

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
alakası yok ben askımı gömmüsüm ne zaman geri hatırlayacağımı düşünemediğim acı dolu fani dünya acılarından bahsediyorum,Yakını kaybetmek gibi..

A

ayben

serhatt' Alıntı:
alakası yok ben askımı gömmüsüm ne zaman geri hatırlayacağımı düşünemediğim acı dolu fani dünya acılarından bahsediyorum,Yakını kaybetmek gibi..
pardon yanlış anlamışım  :-[

C

cnslmst

hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar... hepinize mutlu yıllar...

T

technometo

Kullanıcı
28 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mardin
cnslmst' Alıntı:
hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar... hepinize mutlu yıllar...
    Sağol senin de yeni yılın kkutlu olsun aşk mutluluk ve şiir dolu bir yıl geçirmen dileğiylee  ;)

A

ayben

cnslmst' Alıntı:
teşekkürler sana da huzur ve sağlık dolu hayırlara vesile olur inş. hepimize ;)

C

cnslmst

bugün aldığım kötü haberler bu yılın aşk ve sağlık yönünden hiç iyi geçmeyeceğini gösteriyor...

A

ayben

cnslmst' Alıntı:
bugün aldığım kötü haberler bu yılın aşk ve sağlık yönünden hiç iyi geçmeyeceğini gösteriyor...
sıkma canını herşey yolune girer elbet bu sıralar bir söz ağzımda hep '' Su yolunu bulur.'' neyse huzurlu ve mutlu bir yıldan ziyade ömür olur inş. :)

C

cnslmst

teşekkür ederim ayben inşallah dediğin gibi herşey yoluna girer...

C

cnslmst

sağlık yönünden belki yoluna girerde, aşk defterim bir daha hiç açılmamak üzere kapandı...

A

ayben

haydaa  :eek:
neyse özeline girmek istemem ama Allah kolaylık versin canım unut gitsin yaa ...
daha yaşın kaç ne kısmetler çıkar karşına ;)
desemde sakın beni vicdansız sanma zordur elbet...
ama unutma hayat öyle bir oyun ki kazanmakta var kaybetmekte inşallah kazananlardan olursun ;)

C

cnslmst

Mutluluk nedir..?
Sevipte acı çekmenin son repliğimi..?
Neden..? Her sene aynı zamanda bu soruyu sormaktan bıktım kendime. Yoksa ben mutluluğu haketmiyormuyum..? Hiçmi sevilmedim..? Ayrılığa yüz tutmuş zamanlarda bırakıldım yanlızlığa... Sarıldım olmayan hayallere... Kabustu yaşamım... Elveda yarınlara...

A

ayben

teşekkürler...
yalnız bu sıra duygularımı aldırdım sanki evet sevmek sevilmek güzelde ne bileyim severken acı çekmek artık bana aptallık gibi geliyor önceden çok yara aldığım içindir belki yoruldu yüreğim ama sevmekten usanmaz hep sevecek kalbim  ;)

C

cnslmst

evet dediğin gibi sevmek sevilmek güzel... ama sevdiğin insanın hep gözünün ününde olupta artık hayatında olmaması bu yetmiyormuş gibi bir başkasıyla birlikte olması acılarımı dahada çoğaltıyor... o yüzden daha fazla acı çekmemek için aşk defterini kapatıyorum... daha fazla acı çekmek istemiyorum...

F

fıstık

Mutluluk, her şeye rağmen yarınlara merhaba diyebilmektir... Mutluluk; bardağın dolu tarafına bakınca elde edilecek bir şeydir... Mutluluk; hep yanıbaşımızdadır... Mutluluk; şükredebilmektir... kaybettiklerimizi bir kenara bırakıp, şükredecek ne kadar çok şeye sahip olduğumuzun farkına varmaktır... Mutluluk şükürle gelecek eşsiz bir duygudur; hayata bağlayan...

C

cnslmst

teşekkür ederim fıstık... hep şükrettim ama mutluluk avuçlarımın arasından uçtu gitti...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...