Tu Navy'den...

• Konbuyu başlatan cnslmst
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Özgün Kalemler kategorisinde cnslmst tarafından oluşturulan Tu Navy'den... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 70,283 kez görüntülenmiş, 328 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Özgün Kalemler
Konu Başlığı Tu Navy'den...
Konbuyu başlatan cnslmst
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan roze
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C

cnslmst

Aşk dünyanın en büyük gücüne sahip olmaktır... Öyle bir güçtürki birtek kendine yenilmesidir insanın... Aşk yenilmektir, acımaktır, içi yanmasıdır insanın, herşeye rağmen hayatın en güzel keyfini yaşamaktır... Aşk birtek sevgiliye yenilmektir ve yenilmeyi bile çok sevmektir...

C

cnslmst

Aşk; öyle karmaşık bir duygudurki, ancak bir araya geldikçe tam olmaktır, birbirini tamamlamasıdır insanın. Yaşama dair ne tür zorluk varsa hepsini kabul etmektir, tüm zorlukları yenmektir, cesur yürektir, tehlike adına ne varsa hepsine karşı koymaktır... Hissetmektir, dokunmaktır, yaşanmadıkça anlaşılmayan, dokundukça yaşamın en güzel yanını yaşamaktır...

C

cnslmst

Aşk; meydan okumaktır hayata, karşı gelmektir kurallara, öyle bir tutkudurki kendi başına buyruk, yıldızlara çıkmaktır, milyonlarca insan arasında yanlızlıktır. Sevinçtir, hüzündür, ikisini aynı anda yaşamaktır, gözyaşıdır, gülmektir, güzelliklerin en güzelidir, hayata toz pembe bakmak, yaşamda başka hiç birşey yokmuş gibi hiç birşey görmemektir, gördüğü herşeyde aşkını görmektir, aşk nefes almaktır...

C

cnslmst

Aşk; yaşamasıdır insanın, dokunmanın ne demek olduğu, kokunun en güzel yanı, tadın en lezizi, yaşadıkça doymamaktır. Baktıkça, kokladıkça özlemektir aşk, yaşadıkça çoğalan tek şeydir aşk. Nasıl olduğunu anlamadığın başka dünyaları hissetmek, göklere uçmaktır, melekler dünyasında yaşamak, yıldızları hissetmektir...

C

cnslmst

Aşka dair unutulmuş sözcükleri seninle yeniden hatırladım ben. Bir insana yürekten gelen bir sesle "seni seviyorum" demenin ne kadar özel bir şey olduğunu farkettim. Her sözcük sana yöneliyor ve her sözcük sadece seni anlatıyor...

S

serhatt

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bana göre şu kısa ömürden sonra gelen en önemli bir duygudur.Tskkrler :)

T

technometo

Kullanıcı
28 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mardin
Çok güzel yazılar yüreğine gönlüne kalemine sağlık...

C

cnslmst

Bir yazarın dediği gibi "Bitti diye sakın üzülme,mücadele et..." bende asla vazgeçmedim mücadele ettim ve kazandım...

T

technometo

Kullanıcı
28 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mardin
Ne mutlu sana ....İşte aşk böyle bir şey gün gelir insanın kafasını döndürür gün gelir insanda kafa kalmaz:) Alllah mutluluğunu daim etsin

S

ssevinc

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Her zaman ve her koşulda mutlu olman dileğiyle  :)

A

ayben

sevindim adına hemde çoook sana bu kadar ızdırap çektiren ama asla sevgisini içinden atamadığın ve hatta atmaya kalbinden söküp atmaya kıyamadığın bu insanla barışman ne kadar sevindirdi beni anlatamam Allah daim etsin inşaallah inşallah ben de sevdiğime kavuşurum ama sen kavuşmuşsun seniş ızdırasplara boğan insana ne olursa olsun affetmeyi bilmişsin ne mutlu sana işte aşk bazende affetmeyi bilmek herşeydir tüm gerçeklikler ondadır yalan olan tüm gerçekler aklın almadığı sıra dışılıklar aşk aslında kimsenin kabullenmediği gerçekler perdesinin arkasına saklanmış kocamann bir yalandır
ama ne ulu bir şeydir ki seni sonsuzluklara taşır çok saolll ;)

C

cnslmst

Ayben' Alıntı:
sevindim adına hemde çoook sana bu kadar ızdırap çektiren ama asla sevgisini içinden atamadığın ve hatta atmaya kalbinden söküp atmaya kıyamadığın bu insanla barışman ne kadar sevindirdi beni anlatamam Allah daim etsin inşaallah inşallah ben de sevdiğime kavuşurum ama sen kavuşmuşsun seniş ızdırasplara boğan insana ne olursa olsun affetmeyi bilmişsin ne mutlu sana işte aşk bazende affetmeyi bilmek herşeydir tüm gerçeklikler ondadır yalan olan tüm gerçekler aklın almadığı sıra dışılıklar aşk aslında kimsenin kabullenmediği gerçekler perdesinin arkasına saklanmış kocamann bir yalandır
ama ne ulu bir şeydir ki seni sonsuzluklara taşır çok saolll ;)
çok teşekkür ederim ayben inşallah sende sevdiğine kavuşursun...

A

ayben

amin inşallah hayırlısı bakalım ne olacak ben gene karamsarlıklara düşüyorum ama bir çıkış yolu bulucaz artık :-[

C

cnslmst

ben bir çıkış yolu bulacağına inanıyorum onun için karamsarlığa düşme ve mücadele et emin ol sen kazanacaksın...

C

cnslmst

Aşk nedir biliyormusunuz arkadaşlar..? Karşındakinin bulunmaz hint kumaşı olduğunu anlamanla, senin hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...