Tu Navy'den...

• Konbuyu başlatan cnslmst
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Özgün Kalemler kategorisinde cnslmst tarafından oluşturulan Tu Navy'den... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 70,283 kez görüntülenmiş, 328 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Özgün Kalemler
Konu Başlığı Tu Navy'den...
Konbuyu başlatan cnslmst
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan roze
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C

cnslmst

hepinizin bayramını kutluyorum arkadaşlar... mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle...

I

izawra

Kullanıcı
19 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
İZMİR
HARİKA BİR YAZI OLMUŞ YAAA ÇOKGÜSEL. YAZİ SİZEMİ AİT.

I

izawra

Kullanıcı
19 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
İZMİR
YAŞADIKLARINA ÇOK ÜSÜLDÜM O MİNSAN SENİN SEVGİNİ HAKETMEMİS BÖYLE BİRİ İÇİN ÜSÜLMEYE DEGMEZ... YASI ÇOK GÜZÜLDİ TESEKÜRLER,

E

eftelya

Kullanıcı
20 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
ya gözünün önünde olup ulaşamamak....hissettirememek.... :( :( :'( :'(

A

ayben

eftelya' Alıntı:
ya gözünün önünde olup ulaşamamak....hissettirememek.... :( :( :'( :'(
kesinlikle çok zordur hep yanında ama ulaşamıyorsun hep senle ama sezdiremiyorsun :'(
ama ne kötüdür ki eninde sonunda patlak veriyorsun bir yerde istesen de istemesende insan sevgisini içinde yaşamalı ama bunu bir şekilde de paylaşmalı o zaman sevgi değer kazanıp artacaktır ;)

C

cnslmst

özlemimi gidermeyi ben istemiyormuyum sanıyorsun izawra... ama imkansızlık diye bir şey var işte... evet eftelya gözümün önüde ama ona ulaşamıyorum işte...

E

eftelya

Kullanıcı
20 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
belki dönersin... :'( :'( :'(

çok güzeldi gerçekten....yüreğin dert görmesin...   

C

cnslmst

Şimdi yağmur olsan, yağsan üzerime, ıslatsan beni, sırılsıklam etsen, sonra dokunsan, dokunduğun her yer yaksa tenimi, sıcaklığında kurutsan... Baksan yüzüme gözlerini hiç ayırmadan, erisem bakışlarında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...