Tu Navy'den...

• Konbuyu başlatan cnslmst
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Özgün Kalemler kategorisinde cnslmst tarafından oluşturulan Tu Navy'den... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 70,294 kez görüntülenmiş, 328 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Özgün Kalemler
Konu Başlığı Tu Navy'den...
Konbuyu başlatan cnslmst
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan roze
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C

cnslmst

benim kısıtlanmaktan yana korkum yok, sevdiğim insan beni olduğum gibi kabullenmelide demiyorum

K

Kardelen

evet bilmek gerekiyor ama malesef herkez bu önemli güzel eşsiz duygunun kıymetini bilmiyor seni seviyorum demekle sevgi olunmuyor sevgi çok farklı bi duygu herkez sevgisini hak ettiği gibi yaşayamıyor yada yaşatmıyor herkez sevgisinin kıymetini bilmeli ama bu günümüzde imkansız gibi birşey üzülerek söylüyorum bazıları bilmiyo kıymetini değerini sevmenin (sevginin kıymeti ve değerinin büyük olduğu zamanlarda yaşamak ümidi ile rabbe emanet kalın ....

C

cnslmst

(sevginin kıymeti ve değerinin büyük olduğu zamanlarda yaşamak ümidi ile rabbe emanet kalın ....
amin kardelen... yorumun için teşekkür...

D

doktor

Kullanıcı
11 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
bence bu zamanı bosa gecmıs olarak dusunme cunku hayatımıza gırıp cıkan herkes bıze bı seyler ogretıyor.bunu da acı gunlerden yanına kalan bır kar olarak algılarsan belkı daha mutlu olursun ;)

A

ayben

cnslmst acı çekmeyi öğrenmen çok güzel bende çünkü bu acı seni öldürmemiş ve hep derim acılar öldürmedikçe güçlendirir işte bu yüzden artık hayata daha olgun ve daha güçlü gözlerle bakıp karar verebiliyorsun işte bu yüzden yılma salma kendini çünkü sen bu dediklerimi zaten başarmışsın ;)

C

cnslmst

evet ayben güzel demişsin acılar öldürmedikçe güçlendirir... salsaydım kendimi şu an burada olmazdım... sırf onlar gibi olmama adına çektiğim acılara rağmen bu hayata sımsıkı sarıldım ve asla bırakmayacağım...

A

ayben

tebrik ederim seni dediğim gibi başaracağından eminim ki zaten bazı şeyleri başarmışsın, aşmışsınız yani artık bu konu hakkında konuşmaya bile gerek yok bence çünkü artık yeni bir aşk bulacaksın ve hayata daha çok güzel bakacak ve daha bir umutlu olacaksın tabi bu sadece aşk olmaycak istediğin ne ise artık inann  bana :)

C

cnslmst

Bir insana söylenebilecek en güzel kelime hiç kuşkusuz "seni seviyorum"dur. Aşıksa insan bunu binlerce kez söyleyebilir hiç bıkmadan. Her söylediğinde gözleri parlar, içini bir sevinç kaplar. Ya duyan..? Biri tarafından aşkla sevilmek, bunu o kişinin ağzından duymak nasılda mutluluk vericidir...
  Ama aşkı sadece "seni seviyorum"a yüklemek, sadece bu iki kelimeyi söyleyerek aşkı yaşatmak doğru değil. "Seni seviyorum ya daha ne istiyorsun..?" diyenler var. Evet gerçekten sevdikleri doğrudur bunu tartışmıyorum. Ama aşk için çok şey yapılması gerekiyor. Aşkı dille ifade etmenin yanı sıra birde hissettirmek gerekiyor. Her aşığın buna ihtiyacı var. Sözle anlatılır şey değildir bu. Hissettirmek gerekiyor; ama hep işin kolayına kaçıyoruz. Bu iki kelimeye güvenip seriyoruz kendimizi. Sonra sorunlar başlıyor. "Ama ben onu seviyordum hemde çok seviyordum. Neden ayrıldıkki şimdi..?" sorusu kafamızı kurcalıyor...
  İş bu noktaya geldikten sonra ilişkiyi yeniden ayağa kaldırmak çok zor. Bu yüzden sevme işini ciddiye almak gerekiyor. İşinize verdiğiniz önemi sevdiğinizede vermek zorundasınız. Sevmek bir ilişkiyi yürütmeye yetmez. Tüm benliğinizle vermelisiniz kendinizi sevmeye. Ya tam olmalı, ya hiç olmamalı. "Seni seviyorum" sözcüğünü sadece dilinizle değil hareketlerinizle, davranışlarınızlada anlatabilmelisiniz...
  Kolaycılık aşka göre değil. Sevmek uzun bir yol. Aşk bu yolun başlangıcı. Yolu sonuna kadar yürümek istiyorsanız enerji harcamalısınız. Bilerek ve isteyerek çıkmalısınız bu yola. Yarım yamalak  sevgiler senide karşındaki insanıda mutsuz eder. Mutsuz olacaksan niye seviyorsun o zaman..? Sevginin bir ihtiyaç olduğunu hepimiz biliyoruz. Diğer ihtiyaçlarımızı karşılarken gösterdiğimiz ilgiyi sevgiyede göstermekten başka çare yok...

C

cnslmst

teşekkür ederim ayben... inşallah zamanla hepsi gerçekleşecek...

A

ayben

çok güzel yazmışsınız tebrik ederim sevmek sadece sözle olmaz evet hissetmek yaşamak gerek tüm benliğimizde karşımızdakine de hissetmek gerek tabi inşallah yaşadığımız bu hislerin hakkı verebildiğimiz gibi veren insanlarla karşılaşırız

C

cnslmst

teşekkür ederim ayben... bu hislerin karşılığını verebilen insanlarla karşılaşmış olsak zaten bunları yazmamıza gerek kalmaz değilmi ayben..?

A

ayben

olabilir ama yaşamıyorum dersemde yalan olur haksızlık olur yaa işte çok karışık bu konular bence inşallah bakalım kısmet biraz da ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...