Tu Navy'den...

• Konbuyu başlatan cnslmst
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Özgün Kalemler kategorisinde cnslmst tarafından oluşturulan Tu Navy'den... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 70,295 kez görüntülenmiş, 328 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Özgün Kalemler
Konu Başlığı Tu Navy'den...
Konbuyu başlatan cnslmst
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan roze
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kardelen

korkularımızın üstüne gitmeliyiz ve humyra gerçekten yorumuna katılıyorum cümlelerin çok güzel ayrıca sağol aşk bazen acı çekmektir ama sevebileene herkes sevmeyi beceremez bence herşeye rağmen sevgiye aşka küsme cnslmst çünkü hayat da öyle insanlar çıkcakki sevincin dediği gibi o zaman ağladıklarımıza güleceğiz ve herşeyin hayırlısı rabbim ne eylerse güzel eyler bu yüzden herşeyde vardır bi hayır hiç üzülme tabiki üzülme desekte üzülürsün ama zamanla kabukbağlayacaktır yaran sadece zamannnnn... rabbe emanet kalın sevgi yolunuz uzun olsun ve bu uzun yolda gerçekten sevmeyi sevilmeyi hakeden insanlar yol arkadaşınız olsunnn ...

C

cnslmst

aşka ve sevgiye küsmedim ben kardelen, benim üzüldüğüm karşımdaki insanın o aşkı sevgiyi haketmiyo olması... hem aşk ve sevgi bizim yaşam kaynağımız, öyle değilmi...

K

Kardelen

cnslmst' Alıntı:
aşka ve sevgiye küsmedim ben kardelen, benim üzüldüğüm karşımdaki insanın o aşkı sevgiyi haketmiyo olması... hem aşk ve sevgi bizim yaşam kaynağımız, öyle değilmi...

tabiki öyle haklısın anladım ne için üzüldüğünü ama sevgine değmeyeceğini anladığında üzülmede bencede sen onu değil o seni kaybettiğine üzülsün mutlaka değerini anlayacaktır ama ozamanda çok şey değişecektir...rabbe emanet kal..

C

cnslmst

teşekkür ederim söylediklerini düşüneceğim... sende rabbe emanet kal...

K

Kardelen

:) bu arada yazı çok güzeldi yazmayı unutmuşum çok beğendim çok güzel bi paylaşım :)

C

cnslmst

teşekkür ederim yorumun için eftelya beğendiğine sevindim...

K

Kardelen

Sevgisiz, aşksız yürümez, konuşmaz, nefes bile alamazsınız... 

çok tşkler paylaşım için çok beğendim cnslmst gerçekten güzel anlatmışsın ...  ;)

C

cnslmst

seven her insan bunu anlar zaten kardelen ben teşekkür ederim...

S

serhatt

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sevgi tabiattaki canlılara verilen en tatlı,en güzel ve en mükemmel bir histir..

C

cnslmst

haklısın serhat sevgi olmasa hayatın anlamıda olmazdı bu bize verilen en mükemmel his...

K

Kardelen

kesinlikle yorumlarınıza katılıyorum arkadaşlar sevgi çok önemli bi his ve insan evladına verilen en büyük ödül bence ....rabbimize şükürler olsun ki her duyguyu ve insanoğlunu eşsiz yarattğı için şükür olsun

C

cnslmst

sadece şükretmek yetmiyor bize verilen bu ödülün değerini çok iyi bilmeliyiz... ama ne yazıkki çoğu insan bunun değerini bilmiyor...

A

ayben

sevginin aşkın değerini bilmek kıymet bilmek lazım gerçekten teşekkürler güzel bir tarif olmuş  ;)

D

doktor

Kullanıcı
11 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
cnslmst merakımı affet ama bı sey sormak ıstıyorum.o ınsan hayatından cıktıktan sonra herkesı onun senı yıpratıgı yonde yıpratacagını kısıtlayacagını mı dusundun? korktun mu tekrar kısıtlanmaktan? cevp verırsen cok sevınıcem ama vermessende yıne de tesekkur ederım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...