korkularımızın üstüne gitmeliyiz ve humyra gerçekten yorumuna katılıyorum cümlelerin çok güzel ayrıca sağol aşk bazen acı çekmektir ama sevebileene herkes sevmeyi beceremez bence herşeye rağmen sevgiye aşka küsme cnslmst çünkü hayat da öyle insanlar çıkcakki sevincin dediği gibi o zaman ağladıklarımıza güleceğiz ve herşeyin hayırlısı rabbim ne eylerse güzel eyler bu yüzden herşeyde vardır bi hayır hiç üzülme tabiki üzülme desekte üzülürsün ama zamanla kabukbağlayacaktır yaran sadece zamannnnn... rabbe emanet kalın sevgi yolunuz uzun olsun ve bu uzun yolda gerçekten sevmeyi sevilmeyi hakeden insanlar yol arkadaşınız olsunnn ...
aşka ve sevgiye küsmedim ben kardelen, benim üzüldüğüm karşımdaki insanın o aşkı sevgiyi haketmiyo olması... hem aşk ve sevgi bizim yaşam kaynağımız, öyle değilmi...
aşka ve sevgiye küsmedim ben kardelen, benim üzüldüğüm karşımdaki insanın o aşkı sevgiyi haketmiyo olması... hem aşk ve sevgi bizim yaşam kaynağımız, öyle değilmi...
tabiki öyle haklısın anladım ne için üzüldüğünü ama sevgine değmeyeceğini anladığında üzülmede bencede sen onu değil o seni kaybettiğine üzülsün mutlaka değerini anlayacaktır ama ozamanda çok şey değişecektir...rabbe emanet kal..
kesinlikle yorumlarınıza katılıyorum arkadaşlar sevgi çok önemli bi his ve insan evladına verilen en büyük ödül bence ....rabbimize şükürler olsun ki her duyguyu ve insanoğlunu eşsiz yarattğı için şükür olsun
cnslmst merakımı affet ama bı sey sormak ıstıyorum.o ınsan hayatından cıktıktan sonra herkesı onun senı yıpratıgı yonde yıpratacagını kısıtlayacagını mı dusundun? korktun mu tekrar kısıtlanmaktan? cevp verırsen cok sevınıcem ama vermessende yıne de tesekkur ederım...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.