T
tnctrkcell
Tugba_55' Alıntı:SüPer oLmus yaa...eLLerine SagLik
Tugba_55' Alıntı:SüPer oLmus yaa...eLLerine SagLik
çok teşekkür ederimözlem1980' Alıntı:bir gün umut suyundan damla eksilirse bil ki umuduna deniz olmak için her şeyini verecek olan biri var hayatta, olur da bir gün bir gitmek düşerse aklına kaderini gitmenle gitmek, kalmanla kalmak bilen soluk alıp veren biri var hayatta…
bittim bu söze mustafa ne güzel yazmışsın dilerim ruh eşini bulursun ve bu yazdıklarını okutursun oda senin yazarken hissettiklerini hisseder tek kelime ile süperrrrrr olmuş
Gülşah' Alıntı:Söyleyebileceğim tek şey;
Okurken başka alemlere daldım. Ruh eşimi bulduğuma inanıyorum ve herkezzin de bir an önce bulmasını diliyorum
teşekkür ederim burcu [yanlış hatırlamıyorum dimi ]yaratici_idea' Alıntı:Çok güzeldi.
Oldukça etkilendim.
Acaba nasıl oluyor ruh eşinle karşılaşmak?
Hep merak etmişimdir. Umarım bulur ve öğreniriz
Ruh eşinle karşılaşmış olman çok güzel.Gülşah' Alıntı:Şöyle oluyor arkadaşlar bulan bir kişi olarak;
Hedefler ve gittiğiniz yol her ne kadar farklı olsa da kesiştiğiniz nokta aynı oluyor ve içinzde o kişinin ruh eşiniz olduğunu bir şekilde hissediyorsunuz.
Yada bana öyle oldu.Yani aramakla olmuyor eğer farkındalıklarınız arttıysa ve daha bir bilinçli,ne istediğiniziz farkında yaşıyorsanız, birbirinizi buluyorsunuz "ruh eşinizle "
dideM' Alıntı:Mustafa içim eridi okurken. Ne kadar içten, ne kadar özlem dolu biraz da kırgın.. Hayata mı bilmiyorum bu kırgınlığın ama seni bu kadar zayıflatmasın yaşadıkların..
Çok güzeldi teşekkürler