S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
:-X :-X :-X
sen ciddimisin! yani ben 2. sınıftaki hatıra defterlerinde yazan şeyleri hatırlıyorum öylemi valla bide bana unutlkan derler hıhsu perisi' Alıntı:kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim diye başlayan, başlangıç ve bitiminde olmak üzere isimlerinin baş harfleri ya da isimlerinin tamamı yazılı bir ok’ un kalbi delmesiyle oluşan o meşhur l love you sembolü,küçükken çok mu küçükmüşüz ne?..
Tahmin edebiliyorum sen o zaman 2. sınıfa gidiyorsundur mustafa Çünkü kızlarımın 2. sınıfdan itibaren yazdıkalrı hatıra defterlerinde ki girişde "kalbin kadar temiz" diye başlıyor..
olmaz annem kızar ;D hem bakalaım o seninle tanışmak istiyor mu ? ;Dsu perisi' Alıntı:Mustafa,adresinizi verirmisin bana : Babanla tanışmak isterdim.. :
Kim demişse halt etmiş ama ikinci sınıfdaki şeyleri dahi ahtırlayamıyorsan eğer, haribi dogru demişler Ortanca kızım 3 yaşından itibaren olan şeyleri kelimesi kelimesine,hissetigi kokulardan tut,başkalarının bakışına kadar söyler,Bazen ben unuturum bana bile hatırlatma yapartnctrkcell' Alıntı:sen ciddimisin! yani ben 2. sınıftaki hatıra defterlerinde yazan şeyleri hatırlıyorum öylemi valla bide bana unutlkan derler hıhsu perisi' Alıntı:kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim diye başlayan, başlangıç ve bitiminde olmak üzere isimlerinin baş harfleri ya da isimlerinin tamamı yazılı bir ok’ un kalbi delmesiyle oluşan o meşhur l love you sembolü,küçükken çok mu küçükmüşüz ne?..
Tahmin edebiliyorum sen o zaman 2. sınıfa gidiyorsundur mustafa Çünkü kızlarımın 2. sınıfdan itibaren yazdıkalrı hatıra defterlerinde ki girişde "kalbin kadar temiz" diye başlıyor..
Ya annene söylemeyiz bizde olur biter..tnctrkcell' Alıntı:olmaz annem kızar ;D hem bakalaım o seninle tanışmak istiyor mu ? ;Dsu perisi' Alıntı:Mustafa,adresinizi verirmisin bana : Babanla tanışmak isterdim.. :
evet kesinlikle "her an bir önceki an'ın ölüsü değil miyiz?" ...MENEKŞE' Alıntı:ÖLÜMÜ TATMAK BUNU İKİKERE YAŞADIM ASLINDA HER İKİ TARAFDASIN SESLERİ DUYUYOSUN AMA YOKSUN ARALARINDA YOĞUN BAKIMDA GEÇİRDİĞİM GÜNLERDE HEM YAŞAMAK ADINA HEMDE ÖLMEMEK ADINA DİRENDİĞİM GÜNLER BU YAZI BENİ GERİLERE GÖTÜRÜDÜ İŞTE UYANDIĞINDA NEFES ALMAK VARYA GÜLÜMSEMEK BEN GELDİM BEN BURDAYIM DİYEBİLMEK VE O GÜNLEREDE GÖRDÜKLERİM RÜYA ZANNEDİYOSUN YAŞADIKLARINI ARALARINA DÖNMEKLE DÖNMEMK ARASINDAKİ SEÇİMİN OLUYO AMA UYANDIĞIMDA KULAĞIMA İLK GELEN SES EZAN SESİYDİ İŞTE ARKADAŞLAR HER ANI DOYA DOYA YAŞAYALIM SANKİ BİR SAAT SONRA ÖLÜCEKMİŞ GİBİ
bi yazıya başladım ama daha tamamlauamadım işte ondan bir paragrafMENEKŞE' Alıntı:BAK HER SABAH UYANDIĞIMDA IŞIĞI GÖRDÜĞÜMDE DERİN BİR NEFES ALIRIM ŞÜKREDERİM YAŞADIĞIMA VE AYNANIN KARŞISINA GEÇİP ÇIĞLIKLAR ATARIM TANRIM İYKİ BENİ BÖYLE YARATTIN İYKİ VARIM DİYE BUNU DUYANLARA İLK BAŞTA DELİLİK GELİR AMA HER SN DEĞERİNİ BİLMELİYİM ÇÜNKÜ BU YAŞAM BANA BAHŞEDİLMİŞ BİR ARMAĞAN VE SÜRESİ KISITLI HER AN HERŞEY OLABİLİR VE ÖLEBİLİRİM AMA ÖLMEDEN ÖNCEDE UNUTULMAMK ADINA Kİ BU MUHAKAK OLUCAK YARARLI İŞLERE İMZA ATMAK İSTERİM EN AZINDAN TEBESÜMLE ANILMAK VARYA ANLADINMI BENİ SEVİYORUM BU HAYATI....
sırıtmış gibi yapan smeyl ;Dsu perisi' Alıntı:Biraz daha zorlarsan,bütün bildiklerini unutacaksın,çok kasma kendini çoçuğum,sana inanıyorum(inanmış gibi yapan smeyl)
Her smeyllimi eklemek mi zorundayım al sana sırıtan smeyllim,tanıştırayım..tnctrkcell' Alıntı:sırıtmış gibi yapan smeyl ;Dsu perisi' Alıntı:Biraz daha zorlarsan,bütün bildiklerini unutacaksın,çok kasma kendini çoçuğum,sana inanıyorum(inanmış gibi yapan smeyl)
evet çok isterimMENEKŞE' Alıntı:BENDE İÇİMDEKİ ADAMA YAZDIĞIM YAZIYI OKUTİMMİ İSTERSEN TABİ