tnctrkcell!in Kaleminden/iki çift sözü var kalemimin...(günlük,aylık,haftalık,yı

• Konbuyu başlatan tnctrkcell
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Özgün Kalemler kategorisinde tnctrkcell tarafından oluşturulan tnctrkcell!in Kaleminden\/iki çift sözü var kalemimin...(günlük,aylık,haftalık,yı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 34,673 kez görüntülenmiş, 166 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Özgün Kalemler
Konu Başlığı tnctrkcell!in Kaleminden\/iki çift sözü var kalemimin...(günlük,aylık,haftalık,yı
Konbuyu başlatan tnctrkcell
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tubis
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim diye başlayan, başlangıç ve bitiminde  olmak üzere isimlerinin baş harfleri ya da isimlerinin tamamı yazılı bir ok’ un kalbi delmesiyle oluşan o meşhur l love you sembolü,küçükken çok mu küçükmüşüz ne?..

Tahmin edebiliyorum sen o zaman 2. sınıfa gidiyorsundur mustafa:) Çünkü kızlarımın 2. sınıfdan itibaren yazdıkalrı hatıra defterlerinde ki girişde "kalbin kadar temiz" diye başlıyor.. :D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Mustafa,adresinizi verirmisin:) bana  ::) Babanla tanışmak isterdim.. ::)

T

tnctrkcell

su perisi' Alıntı:
kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim diye başlayan, başlangıç ve bitiminde  olmak üzere isimlerinin baş harfleri ya da isimlerinin tamamı yazılı bir ok’ un kalbi delmesiyle oluşan o meşhur l love you sembolü,küçükken çok mu küçükmüşüz ne?..

Tahmin edebiliyorum sen o zaman 2. sınıfa gidiyorsundur mustafa:) Çünkü kızlarımın 2. sınıfdan itibaren yazdıkalrı hatıra defterlerinde ki girişde "kalbin kadar temiz" diye başlıyor.. :D
sen ciddimisin! yani ben 2. sınıftaki hatıra defterlerinde yazan şeyleri hatırlıyorum öylemi :)valla bide bana unutlkan derler hıh  :)

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
ÖLÜMÜ TATMAK BUNU İKİKERE YAŞADIM ASLINDA HER İKİ TARAFDASIN SESLERİ DUYUYOSUN AMA YOKSUN ARALARINDA YOĞUN BAKIMDA GEÇİRDİĞİM GÜNLERDE HEM YAŞAMAK  ADINA HEMDE ÖLMEMEK ADINA DİRENDİĞİM GÜNLER BU YAZI BENİ GERİLERE GÖTÜRÜDÜ İŞTE UYANDIĞINDA NEFES ALMAK VARYA GÜLÜMSEMEK BEN GELDİM BEN BURDAYIM DİYEBİLMEK VE O GÜNLEREDE GÖRDÜKLERİM RÜYA ZANNEDİYOSUN YAŞADIKLARINI ARALARINA DÖNMEKLE DÖNMEMK ARASINDAKİ SEÇİMİN OLUYO AMA UYANDIĞIMDA KULAĞIMA İLK GELEN SES EZAN SESİYDİ İŞTE ARKADAŞLAR HER ANI DOYA DOYA YAŞAYALIM SANKİ BİR SAAT SONRA ÖLÜCEKMİŞ GİBİ

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
tnctrkcell' Alıntı:
su perisi' Alıntı:

sen ciddimisin! yani ben 2. sınıftaki hatıra defterlerinde yazan şeyleri hatırlıyorum öylemi :)valla bide bana unutlkan derler hıh  :)
Kim demişse halt etmiş:) ama ikinci sınıfdaki şeyleri dahi ahtırlayamıyorsan eğer, haribi dogru demişler  :) Ortanca kızım 3 yaşından itibaren olan şeyleri kelimesi kelimesine,hissetigi  kokulardan tut,başkalarının bakışına kadar söyler,Bazen ben unuturum bana bile hatırlatma yapar:)
tnctrkcell' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
Mustafa,adresinizi verirmisin:) bana  ::) Babanla tanışmak isterdim.. ::)
olmaz annem kızar  ;D hem bakalaım o seninle tanışmak istiyor mu ?  ;D
Ya annene söylemeyiz bizde olur biter.. :D

T

tnctrkcell

MENEKŞE' Alıntı:
ÖLÜMÜ TATMAK BUNU İKİKERE YAŞADIM ASLINDA HER İKİ TARAFDASIN SESLERİ DUYUYOSUN AMA YOKSUN ARALARINDA YOĞUN BAKIMDA GEÇİRDİĞİM GÜNLERDE HEM YAŞAMAK  ADINA HEMDE ÖLMEMEK ADINA DİRENDİĞİM GÜNLER BU YAZI BENİ GERİLERE GÖTÜRÜDÜ İŞTE UYANDIĞINDA NEFES ALMAK VARYA GÜLÜMSEMEK BEN GELDİM BEN BURDAYIM DİYEBİLMEK VE O GÜNLEREDE GÖRDÜKLERİM RÜYA ZANNEDİYOSUN YAŞADIKLARINI ARALARINA DÖNMEKLE DÖNMEMK ARASINDAKİ SEÇİMİN OLUYO AMA UYANDIĞIMDA KULAĞIMA İLK GELEN SES EZAN SESİYDİ İŞTE ARKADAŞLAR HER ANI DOYA DOYA YAŞAYALIM SANKİ BİR SAAT SONRA ÖLÜCEKMİŞ GİBİ
evet kesinlikle "her an bir önceki an'ın ölüsü değil miyiz?" ...  :)

T

tnctrkcell

denzi teyze hakkaten halt etmişler ben hatırlıyorum canım yok daha neler  :) ha kokuları filan değil ama hatırlıyorum hatırlıyorum hatırlıyorum hatılrlıyorum  ;D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Biraz daha zorlarsan,bütün bildiklerini unutacaksın,çok kasma kendini çoçuğum,sana inanıyorum(inanmış gibi yapan smeyl)  :)

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
BAK HER SABAH UYANDIĞIMDA IŞIĞI GÖRDÜĞÜMDE DERİN BİR NEFES ALIRIM ŞÜKREDERİM YAŞADIĞIMA VE AYNANIN KARŞISINA GEÇİP ÇIĞLIKLAR ATARIM TANRIM İYKİ BENİ BÖYLE YARATTIN İYKİ VARIM DİYE BUNU DUYANLARA İLK BAŞTA DELİLİK GELİR AMA HER SN DEĞERİNİ BİLMELİYİM ÇÜNKÜ BU YAŞAM BANA BAHŞEDİLMİŞ BİR ARMAĞAN VE SÜRESİ KISITLI HER AN HERŞEY OLABİLİR VE ÖLEBİLİRİM AMA ÖLMEDEN ÖNCEDE UNUTULMAMK ADINA Kİ BU MUHAKAK OLUCAK YARARLI İŞLERE İMZA ATMAK İSTERİM EN AZINDAN TEBESÜMLE ANILMAK VARYA ANLADINMI BENİ SEVİYORUM BU HAYATI....

T

tnctrkcell

MENEKŞE' Alıntı:
BAK HER SABAH UYANDIĞIMDA IŞIĞI GÖRDÜĞÜMDE DERİN BİR NEFES ALIRIM ŞÜKREDERİM YAŞADIĞIMA VE AYNANIN KARŞISINA GEÇİP ÇIĞLIKLAR ATARIM TANRIM İYKİ BENİ BÖYLE YARATTIN İYKİ VARIM DİYE BUNU DUYANLARA İLK BAŞTA DELİLİK GELİR AMA HER SN DEĞERİNİ BİLMELİYİM ÇÜNKÜ BU YAŞAM BANA BAHŞEDİLMİŞ BİR ARMAĞAN VE SÜRESİ KISITLI HER AN HERŞEY OLABİLİR VE ÖLEBİLİRİM AMA ÖLMEDEN ÖNCEDE UNUTULMAMK ADINA Kİ BU MUHAKAK OLUCAK YARARLI İŞLERE İMZA ATMAK İSTERİM EN AZINDAN TEBESÜMLE ANILMAK VARYA ANLADINMI BENİ SEVİYORUM BU HAYATI....
bi yazıya başladım ama daha tamamlauamadım işte ondan bir paragraf

*Her an bir önceki an’ın ölüsü değil miyiz?..*Sen yine ilk günkü heyecanla sarıl an’a, yapmak istediklerine kimsenin engel olmasına izin verme!.Sana çocukken “Büyüyünce ne olacaksın? “ diye soranlara çocuk olmak istiyorum de. Yaptıklarından pişmanlık duymanı ister gibi ”Hayatını yeniden yaşama şansını verseydiler neler yapardın?” diye soranlara göğsünü gere gere yaptıklarım yapmam gerekenlerdi geriye dönseydim yine yapmam gerekenleri yapardım diyebil, *Birini aniden çok özlediğin de aniden birine doya doya sarılmak istediğinde sonra’ya bırakma, sonra’sı olmayabilir. Ara sıra sevdiğin birine mektup yaz. Onu ne kadar sevdiğini niye sevdiğini neler beklediğini yaz, istersen mektubu göndermeye bilirsinde!,hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayıp hiç yaşamamış gibi ölenlerden olma!*

:)

T

tnctrkcell

su perisi' Alıntı:
Biraz daha zorlarsan,bütün bildiklerini unutacaksın,çok kasma kendini çoçuğum,sana inanıyorum(inanmış gibi yapan smeyl)  :)
sırıtmış gibi yapan smeyl  ;D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
tnctrkcell' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
sırıtmış gibi yapan smeyl  ;D
Her smeyllimi eklemek mi zorundayım al sana sırıtan smeyllim,tanıştırayım..

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
BENDE İÇİMDEKİ ADAMA YAZDIĞIM YAZIYI OKUTİMMİ İSTERSEN TABİ

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
YILDIZLARLA KONUŞURSUN GECELERDE SESLENİRSİN AMA O KADAR UZAKTADIRLAR Kİ BİR MUAMAMDIR
SESİNİ DUYDUKLARI AMA SEN HEP YILMADAN ANLATIRSIN YA DUYARLARSA DİYE BEKİ Bİ YILDIZDIN HAYATIMDA

HAYATI TANIDIKÇA GÖRDÜKLERİN KORKUTUR KORKTUKÇA KAÇARSIN KENDİNDEN KAÇTIKÇA ASLINDA HİÇİLERLEYEMEDİNİ
HEP YERİNDE SAYDINI GÖRÜRSÜN BELKİ BİR KUVVETTİN YERİMDEN ALIP BENİ İLERİ İTEN

RUHUNUN ALDIĞI ACILAR SENİ BİR KARNLIĞA SÜRÜKLER KATRAN KARASI YOLDA IŞIK ARARSIN DUALAR EDERSİN YAKARIRSIN
YARADANA BANA BİR IŞIK GÖNDER DİYE BELKİDE O YALVARIŞLARIN KABULÜSÜN

AMA HERŞEYDEN ÖTE BİR EKMEĞİ BÖLÜŞMENİN ZEVKİNE  VARDIRAN ZALİMİN KARŞISNDA GÜÇSÜZE MERHAMET ETMEYİ İNSANLARA
SINIFSIZ YAKLAŞMAYI SADCE İNSAN OLDUĞU İÇİN DEĞER VERMEYİ VE HAYATA DİK DURMAK İÇİN ÇABALAMAYI GÖSTEREN DOSTSUN DOSTANDA ÖTESİN

SENİ GÖZÜMDE BEN BÖYLE KILDIM BELKİDE BU VASIFLARIN HİÇ BİRİNE UYMAYAN SIRADANSIN AMA Kİ EMEK VERİP RUHUNA İNEBİLMEK ORDAKİLERİ
ANLATABİLMEK KELİMELERİN KIFAYETSİZ KALDIĞI ANDIR

NE NASIL OLDUĞUN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL ÖZLEM DUYDUĞUM DEĞERLERİN TOPLAMIYDI SENDE GÖRDÜKLERİM KABALAŞMALARIN BENİ KIRMALARIN YÜREĞİMİ
ACITIRDI  İSYAN BAYRAKLARINI ÇEKERDİM BAZENDE KABUĞUMA ÇEKİLİRİDİM AMA BİLİRİDİMKİ HEP BENİM İYLİĞİM İÇİNDİR

ÇIKAR GÖZETMEZSİZCE YAKLAŞIMLARIN İÇİNDEKİ MERHAMET DUYGULARIN YÜREĞİNİ ELE VERİRDİ

HERŞEYDEN ÖTE SENİ ANLAMADIMI SANSANDA SENDE SENİN BİLE KEŞFEDEMEDİKLERİNLE ÖZÜMLEYİP ANLADIM BELKİ SENDE BUNU ANALARSIN
GÜN GELİR ….

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
yolladım görüşeri bekliyorum içimdeki adama bu sözler

T

tnctrkcell

bak ne diyeceğim menekşe yazın çok güzel hatta o kadar güzelki bence sende kendine bir bölüm açtır ve sözcüklerin yazılaışlarına da dikkat ederek yazılarını orda paylaş,yazılarını merakla bekleyeceğim emin ol  :)

T

tnctrkcell

Bu yazıyı sonra okursun…
Hastasın sen!..Hasta olabilmek güzeldir(!). Ama hasta olduğunun farkında olmak daha güzeldir. Bedenini sağlıklı tutmaya çaba harcamak güzeldir. Ama sağlıklı bir bedene sahip olmak daha güzeldir. Hastayken şükredebilmek güzeldir. Ama sağlıklı bir bedene sahipken şükredebilmek daha güzeldir.Birine kırk defa aynı şeyi söylersen o söylediğin şeye dönüşürmüş söylenenlerin muhatabı.Hastasın sen!,hastasın!,hastasın!,hastasın!,hastasın!,.....,hastasın!

Sonra’ya hastasın, sonra hastasısın...

Önce ailen başladı; ne zaman bir şey isteyecek olsan “sonra çocuğum” diye geçiştirdiler isteklerini, sonra soru dedikleri şeyin cevap bekleyen bir şey olduğunu çözdüğün ilk günler yakın çevren ailene eşlik etti, seni her gördüklerinde “Büyüyünce ne olacaksın?” diye diye büyümeye endeksli, büyüme meraklısı, sonra’ya hasta bir çocuk oluverip çıkmana önsöz oldular. Sonra sokağa attın kendini, evdekilerle ağız birliği etmiş gibi “Bizimle ancak büyüyünce oynayabilirsin.” diye atladı maç yapan ağabeylerin, ip atlayan ablalarından biri. Sonra bir gün okul denen bir yere gidip gelmen gerektiğini öğrendin. Sen okul denen o yere yazılana kadar her an’ını diken üstündeymişsin gibi geçirdin, çünkü o bir an önce görmek istediğin, yollarını adımlamaya sabırsızlandığın okula daha sonra yazılacağını söylemişlerdi sana. Ne zaman okul üniformasını giymiş birini görsen, sonra diye iç çektin. Nihayet okulun ilk günü geldi çattı ve ilkokul öğretmenin şimdiki zaman eklerine küsmüş gibi ,kurduğu bütün cümlelerinin içinde gelecek zaman eklerini kullanıp durdu. İlkokulu bitirip liseye geçtin. Orada da sistem hatası deyip yarış atı misali bir sınavdan diğerine girip çıktın. Senin yerine düşünüp senin için güzel yarınlar hazırlamaktı planları ama unuttukları bir şey vardı; geleceği bile belli olmayan sonra için an’ını mahvettiklerini hesap etmemişlerdi… Sana yavaş yavaş hayat denen o şeyin hep sonra’da saklı olduğunu aşıladılar ama sen hiçbir şeyin farkında değildin, sen yavaş yavaş eriyordun ama farkında değildin…

Ve nihayet bir gün onlar gibi oldun. *Saatin kadranında hiçbir noktaya razı olmaz hale geldin*, hep sonra’larda yaşamayı hayal ettin. İçinde bulunduğun an’ın geçmişin sonra’sı olduğu hiç aklına gelmedi. Sonra’yla yatıp sonra’yla kalkmaya başladın. İçinde bulunduğun an bir an önce geçsin istedin, acele ettin, sonra bir an önce gelsin istedin, mevsim yazken kışı, ilkbaharken güzü bekledin, çocukken büyümeyi, büyükken çocuk kalmayı istedin, sonra her şey şimdi olduğundan çok daha güzel olacaktı çünkü… Sonra hep geldi ama sen her defasında gelen sonra’yı beklediğin sonra’ya yormadın. Sonra hep vardı nasılsa…

*Her an bir önceki an’ın ölüsü değil miyiz?..*Sen yine ilk günkü heyecanla sarıl an’a, yapmak istediklerine kimsenin engel olmasına izin verme!.Sana çocukken “Büyüyünce ne olacaksın? “ diye soranlara çocuk olmak istiyorum de. Yaptıklarından pişmanlık duymanı ister gibi ”Hayatını yeniden yaşama şansını verseydiler neler yapardın?” diye soranlara göğsünü gere gere yaptıklarım yapmam gerekenlerdi geriye dönseydim yine yapmam gerekenleri yapardım diyebil, *Birini aniden çok özlediğin de aniden birine doya doya sarılmak istediğinde sonra’ya bırakma, sonra’sı olmayabilir. Ara sıra sevdiğin birine mektup yaz. Onu ne kadar sevdiğini niye sevdiğini neler beklediğini yaz, istersen mektubu göndermeye bilirsinde!,hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayıp hiç yaşamamış gibi ölenlerden olma!*

** arası ifadeler SENAİ DEMİRCİ’den alıntıdır.