tnctrkcell!in Kaleminden/iki çift sözü var kalemimin...(günlük,aylık,haftalık,yı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tnctrkcell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tek sözcükle harika bir paylaşım Mustafam!
Yazılarını mutlaka değerlendirmeni rica ediyorum senden. Geçenlerde okuduğum bir Kürşat Başar yazısında, çok daha farklı bir şekilde aynı konu işleniyordu hemen hemen ve çok keyif alarak defalarca okudum hatta ezberledim bile diyebilirim. Şu anda aynı keyfi senin satırlarını okurken aldığımı itiraf ediyorum canım kardeşim.
Böylesi doğru ifadeler sadece bir yazarın değil, iyi bir gözlemci yazarın usta kaleminden dökülebilir ancak.
Alnından öpüyorum seni.
Kutlarım. :-*

Zynep' Alıntı:
Tek sözcükle harika bir paylaşım Mustafam!
Yazılarını mutlaka değerlendirmeni rica ediyorum senden. Geçenlerde okuduğum bir Kürşat Başar yazısında, çok daha farklı bir şekilde aynı konu işleniyordu hemen hemen ve çok keyif alarak defalarca okudum hatta ezberledim bile diyebilirim. Şu anda aynı keyfi senin satırlarını okurken aldığımı itiraf ediyorum canım kardeşim.
Böylesi doğru ifadeler sadece bir yazarın değil, iyi bir gözlemci yazarın usta kaleminden dökülebilir ancak.
Alnından öpüyorum seni.
Kutlarım. :-*

Çok teşekkür ederim ablam...Senden bu cümleleri duymak beni inan çok mutlu etti.Yalnız yazılarımı değerlendirme konusunda ne yapacağımı bilmiyorum,yani bununla ne kasteddiğini biraz daha açar mısın ?  :)

Çeşitli basın ve yayın kuruluşlarının yarışmaları olur Mustafa, sende bilirsin. Bu yarışmalara katıl, yazılarını değerlendirmeleri için yayınevlerine başvurularda bulun. Gazetelerin, okurlardan gelen yayınları paylaşan köşe yazarları var, onlara yolla canım benim. Bastırmak istersen, senin ödeyeceğin bir miktar parayla basan ve dağıtımını yapan yayınevlerimizde var.

Zynep' Alıntı:
Çeşitli basın ve yayın kuruluşlarının yarışmaları olur Mustafa, sende bilirsin. Bu yarışmalara katıl, yazılarını değerlendirmeleri için yayınevlerine başvurularda bulun. Gazetelerin, okurlardan gelen yayınları paylaşan köşe yazarları var, onlara yolla canım benim. Bastırmak istersen, senin ödeyeceğin bir miktar parayla basan ve dağıtımını yapan yayınevlerimizde var.

hmm anladım  :) teşekkür ederim ablam  :)

bu ne yaa sen naaptın mıstık bunları sen mi yazdın inanmıyorum o ip atlayan akranlarından biri bendim ben kovmuştum seni hatırlıyorum  ;D içmde kaldı canım affet beni lütfennn,yalvarırım seni çok seviyorummm canım kuzim 

Geri