tnctrkcell!in Kaleminden/iki çift sözü var kalemimin...(günlük,aylık,haftalık,yı

• Konbuyu başlatan tnctrkcell
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Özgün Kalemler kategorisinde tnctrkcell tarafından oluşturulan tnctrkcell!in Kaleminden\/iki çift sözü var kalemimin...(günlük,aylık,haftalık,yı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 34,671 kez görüntülenmiş, 166 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Özgün Kalemler
Konu Başlığı tnctrkcell!in Kaleminden\/iki çift sözü var kalemimin...(günlük,aylık,haftalık,yı
Konbuyu başlatan tnctrkcell
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tubis
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Tek sözcükle harika bir paylaşım Mustafam!
Yazılarını mutlaka değerlendirmeni rica ediyorum senden. Geçenlerde okuduğum bir Kürşat Başar yazısında, çok daha farklı bir şekilde aynı konu işleniyordu hemen hemen ve çok keyif alarak defalarca okudum hatta ezberledim bile diyebilirim. Şu anda aynı keyfi senin satırlarını okurken aldığımı itiraf ediyorum canım kardeşim.
Böylesi doğru ifadeler sadece bir yazarın değil, iyi bir gözlemci yazarın usta kaleminden dökülebilir ancak.
Alnından öpüyorum seni.
Kutlarım. :-*

T

tnctrkcell

Zynep' Alıntı:
Tek sözcükle harika bir paylaşım Mustafam!
Yazılarını mutlaka değerlendirmeni rica ediyorum senden. Geçenlerde okuduğum bir Kürşat Başar yazısında, çok daha farklı bir şekilde aynı konu işleniyordu hemen hemen ve çok keyif alarak defalarca okudum hatta ezberledim bile diyebilirim. Şu anda aynı keyfi senin satırlarını okurken aldığımı itiraf ediyorum canım kardeşim.
Böylesi doğru ifadeler sadece bir yazarın değil, iyi bir gözlemci yazarın usta kaleminden dökülebilir ancak.
Alnından öpüyorum seni.
Kutlarım. :-*

Çok teşekkür ederim ablam...Senden bu cümleleri duymak beni inan çok mutlu etti.Yalnız yazılarımı değerlendirme konusunda ne yapacağımı bilmiyorum,yani bununla ne kasteddiğini biraz daha açar mısın ?  :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Çeşitli basın ve yayın kuruluşlarının yarışmaları olur Mustafa, sende bilirsin. Bu yarışmalara katıl, yazılarını değerlendirmeleri için yayınevlerine başvurularda bulun. Gazetelerin, okurlardan gelen yayınları paylaşan köşe yazarları var, onlara yolla canım benim. Bastırmak istersen, senin ödeyeceğin bir miktar parayla basan ve dağıtımını yapan yayınevlerimizde var.

T

tnctrkcell

Zynep' Alıntı:
Çeşitli basın ve yayın kuruluşlarının yarışmaları olur Mustafa, sende bilirsin. Bu yarışmalara katıl, yazılarını değerlendirmeleri için yayınevlerine başvurularda bulun. Gazetelerin, okurlardan gelen yayınları paylaşan köşe yazarları var, onlara yolla canım benim. Bastırmak istersen, senin ödeyeceğin bir miktar parayla basan ve dağıtımını yapan yayınevlerimizde var.
hmm anladım  :) teşekkür ederim ablam  :)

tubis

tubis

Kullanıcı
4 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
bu ne yaa sen naaptın mıstık bunları sen mi yazdın inanmıyorum o ip atlayan akranlarından biri bendim ben kovmuştum seni hatırlıyorum  ;D içmde kaldı canım affet beni lütfennn,yalvarırım seni çok seviyorummm canım kuzim